Jump to content
BulForum.com

drazni li va tarsa4kata na wareza

XC^^The_Devil^^

така дразнили ва тарсачката на warza  

60 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

taka zna4i puskam tozli poll za da vida kakvo e vasheto mnenie za tarsa4kata na wareza li4no men mnogo me drazni i nemoga da namera nisto s neq nemoje da pisha ivana v tarsa4ka i dam audio i da mi dade otgovor NOTHING :( :( :angry1

i oste sumati raboti sam pisal i nemi gi e namiralo i trqbva ra4no da gi trasq

zasto ne q napravqt podobno na data.bg tq e nai dobrata mislq 4e zasega namira si4ko koeto si pisal i ocvetqva razli4nite dumi koito si pisal za tarsene kakto znaete

tva e ot men i skam da vida vasheto mnenie kakvo e :( :( :(

Ами доста пъти,когато съм я ползвал ми е помагала.Не и се нервете на търсачката-по принцип форумните не са добри и показват излишни резултати,но тази е добра в сравнение с някои други.Това не значи,че не може по-добре :allien много по-добре :ghost

Ами търсачката наистина не е от най-добрите, но за бърза работа става, още повече, че warez-а е доста добре подреден и каквото ти трябва можеш да си го намериш с не много по-големи усилия.

Въпреки всичко може да се смени с по-добра. ;)

Ами хайде де - направете по-добра. Какво само се оплаквате?! Хайде да ви видим. Кой ще я направи? XC^^The_Devil^^? Was ist? ? ? или I\0_Error? Или друг? Ревльовци... Все нещо ви е криво.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...