ZaBeTo Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Абе искам да питам някой знае ли как на PHP nuke да си напраа Модул , който да представлява една страница която се намира в средата между различните блокове и да може да се редактира подобно на страницата с новините(индеьа).Т.е как да напраа модул , който на вместо новините да е като страница и да мога да едитвам??Аре плс кажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaBeTo Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 nqkoi znae li we???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 nqkoi znae li we???? <{POST_SNAPBACK}> Ти май се караш на някого, а? Я по-леко. Никой не е длъжен да ти решава проблемите - и то защото теб те мързи... Като не знаеш кое как става чети и ще научиш. От къде мислиш знаят другите? Не стига, че очакваш наготово някой да ти свърши работата, ами и тон ще държиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IsoBuster Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Ти май се караш на някого, а? Я по-леко. Никой не е длъжен да ти решава проблемите - и то защото теб те мързи... Като не знаеш кое как става чети и ще научиш. От къде мислиш знаят другите? Не стига, че очакваш наготово някой да ти свърши работата, ами и тон ще държиш. <{POST_SNAPBACK}> Ха-Ха-Ха!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 IsoBuster - току що за това изпълнение си заработи първото предупреждение. Сега пак ли е смешно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaBeTo Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 Просто питам ве.....На никой не се карам..Много по бързо е някой да ти го каже а не да се ровиш пет часа..Тоя форум тука за кво е направен , ако не можем да питаме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Има питане и питане - въпрос на възпитание. Да, форума е за това - но много си в грешка, ако си мислиш, че някой е длъжен да ти отговаря, че чак и да се изтърваш "nqkoi znae li we????" - при това с това нарушаваш и правилата. Два последователни поста един след друг - тц-тц... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaBeTo Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 Еми извинявам са..Не съм ги чел тия правила.Не ме бе разбирай погрешно бе човек.Ако има някой да хелпне добре, аз така и така сега си търса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Малко неясно си се изразил в първия си пост и нещо не ти схващам идеята Искаш да си направиш *някакъв* модул или искаш просто да смениш на началната страница (индекса) *да се зарежда нещо, различно от новините*? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaBeTo Posted February 15, 2005 Author Share Posted February 15, 2005 I dobre vse pak nqkoi znae li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Ами ако ми отговориш на моя въпрос може и аз да отговоря на твоя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaBeTo Posted February 16, 2005 Author Share Posted February 16, 2005 Ne iskam da si napraa modul, koito da cukvam ot menuto i da me pra6ta na stranica, koqto moje da editvam s html .Toset taq stranica da prili4a na indexa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Ne iskam da si napraa modul, koito da cukvam ot menuto i da me pra6ta na stranica, koqto moje da editvam s html .Toset taq stranica da prili4a na indexa. <{POST_SNAPBACK}> Не съм сигурен, че разбрах точно какво искаш, но защо не пробваш да разделиш страницата на frame-ве. Така едната част ще ти е стационарна, само с менютата, а другия frame ще обновяваш много лесно, дори и на notepad с HTML и всичко ще става много бързо. Само в началото ще се потрудиш повече докато нагласиш всичките фреймове и фреймсета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Не знам дали ви е известно, че Php nuke е php базиран уеб портал и едит с хтмл трудно ще стане Първо да уточня, че индекса (тоест модула, който се показва в индекса) се сменя от administration --> modules менюто... Там срещу всеки модул има едно put in home, чрез което този модул се зарежда в индекса.... Default са новините и затова те ти се зареждат... Иначе ако искаш да направиш нов модул ще трябва на php да си го напишеш... няма друг начин просто А иначе за меню ти препоръчвам sommaire_parametrable_v211.... Чудесен мод, който ти създава ново меню (другото просто го изключваш) и в него можеш да слагаш линкове То ще ти помогне да постигнеш това, което иска, най-лесно и бързо... И тъй като знам, че ще ме питаш от къде да си го свалиш: http://warpspeed.4thdimension.de/ Иска регистрация обаче... отиваш на downloads, търсиш както съм ти дал името и ще ти го изкара Мисля, че това искаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaBeTo Posted February 17, 2005 Author Share Posted February 17, 2005 10x man Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Защо просто не я затворите тази тема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Защо просто не я затворите тази тема? <{POST_SNAPBACK}> И защо мислиш, че трябва да се затвори? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.