Jump to content
BulForum.com

PHP nuke

ZaBeTo

Recommended Posts

Абе искам да питам някой знае ли как на PHP nuke да си напраа Модул , който да представлява една страница която се намира в средата между различните блокове и да може да се редактира подобно на страницата с новините(индеьа).Т.е как да напраа модул , който на вместо новините да е като страница и да мога да едитвам??Аре плс кажете

nqkoi znae li we????

Ти май се караш на някого, а? Я по-леко. Никой не е длъжен да ти решава проблемите - и то защото теб те мързи... Като не знаеш кое как става чети и ще научиш. От къде мислиш знаят другите?

Не стига, че очакваш наготово някой да ти свърши работата, ами и тон ще държиш.

Ти май се караш на някого, а? Я по-леко. Никой не е длъжен да ти решава проблемите - и то защото теб те мързи... Като не знаеш кое как става чети и ще научиш. От къде мислиш знаят другите?

Не стига, че очакваш наготово някой да ти свърши работата, ами и тон ще държиш.

Ха-Ха-Ха!!!

Просто питам ве.....На никой не се карам..Много по бързо е някой да ти го каже а не да се ровиш пет часа..Тоя форум тука за кво е направен , ако не можем да питаме?

Има питане и питане - въпрос на възпитание. Да, форума е за това - но много си в грешка, ако си мислиш, че някой е длъжен да ти отговаря, че чак и да се изтърваш "nqkoi znae li we????" - при това с това нарушаваш и правилата. Два последователни поста един след друг - тц-тц...

Еми извинявам са..Не съм ги чел тия правила.Не ме бе разбирай погрешно бе човек.Ако има някой да хелпне добре, аз така и така сега си търса. :confused

Малко неясно си се изразил в първия си пост и нещо не ти схващам идеята :) Искаш да си направиш *някакъв* модул или искаш просто да смениш на началната страница (индекса) *да се зарежда нещо, различно от новините*?

Ne iskam da si napraa modul, koito da cukvam ot menuto i da me pra6ta na stranica, koqto moje da editvam s html .Toset taq stranica da prili4a na indexa.

Не съм сигурен, че разбрах точно какво искаш, но защо не пробваш да разделиш страницата на frame-ве. Така едната част ще ти е стационарна, само с менютата, а другия frame ще обновяваш много лесно, дори и на notepad с HTML и всичко ще става много бързо. Само в началото ще се потрудиш повече докато нагласиш всичките фреймове и фреймсета.

Не знам дали ви е известно, че Php nuke е php базиран уеб портал и едит с хтмл трудно ще стане :)

Първо да уточня, че индекса (тоест модула, който се показва в индекса) се сменя от administration --> modules менюто... Там срещу всеки модул има едно put in home, чрез което този модул се зарежда в индекса.... Default са новините и затова те ти се зареждат... Иначе ако искаш да направиш нов модул ще трябва на php да си го напишеш... няма друг начин просто :)

А иначе за меню ти препоръчвам sommaire_parametrable_v211.... Чудесен мод, който ти създава ново меню (другото просто го изключваш) и в него можеш да слагаш линкове :) То ще ти помогне да постигнеш това, което иска, най-лесно и бързо... И тъй като знам, че ще ме питаш от къде да си го свалиш:

http://warpspeed.4thdimension.de/

Иска регистрация обаче... отиваш на downloads, търсиш както съм ти дал името и ще ти го изкара :)

Мисля, че това искаш...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...