Jump to content
BulForum.com

Какво бихте направили,ако можехте

IsoBuster

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply
Щях да се занимавам с ПЦ-то цяла вечност, без някой да ми мрънка

MEIN мечтааааааа! може би :hump: ама сигурно ще съм много зает с PC-то.

Ще ида да шибна Бил Гейтс една лопата по главата :)

Хм...и ще си направя компа луд...

...Ами...т`ва ми стига :woot

Аз лично бих се позанимавал с обществено полезна дейност-развитие на производството на сапун...и аз бих вкарал един на Гейтс...кой знае може и поет да стана...

Всички които спамят ще ги  :banned: и през повечето време ще  :hump:  за около 7-8 часа :woot

Е то нали,ще е спряло времето...какви часове,какво нещо.

Ако само за мен е спряло времето,щеше да е много скучно.

Е то нали,ще е спряло времето...какви часове,какво нещо.

Ако само за мен е спряло времето,щеше да е много скучно.

Гледай филма и ще разбереш:това че времето е спряло не значи например че не можеш да пуснеш компютър.Можеш.Можеш и да движиш хората и да правиш каквото си искаш с тях.Това включва и :hump:

Ако ще спира завинаги,изобщо да не спира...защото трябва да се самоубия-няма смисъл да живея такъв живот.А пък ако можеше....ееех-ако можеше :) хах-добре де-ако можеше да го спра за колкото си време искам, щях да си го пазя за случаи,в които времето не ми е стигнало или просто искам да изживея един момент за много дълго време.Примерно щях да си запазя 5-6 часа(хех-скромничко,нали :bgrin: ) за изпита по български в понеделник,за математиката един час отгоре ще ми стигне(и в двата случая не искам да изживея моментите за дълго време :D но се налага хах ).

Някой път ако ми стане скучно пък може да спра времето,да скокна до главната и да обиколя магазините спокоооооойно и да си взема каквото си искам .... ъ-ъ-ъ-ъ....друго не се сещам кво ще правя,ама като спре времето тогава ще му мисля ,защото малко се съмнявам да стане тва :)

Гадното е че като си с любимия човек " на някоя скала и да гледаш залеза..." той ще те гледа като :blink: щот ще е замръзнал от това "спиране на време" и затова няма смисъл за мен ;)

какво бих направил,ако можех да спра самото време.

хмм...

Ако времето тече и материята и пространството постоянно се менят,кой ще съм аз че да ги спирам.

Ще го превъртя напред...и ше превъртам,и...превъртам,като наблюдавам какво се случва около мен,като се меся от време на време,така времето ще е спряло за мен, ще надживея всички ви и ще видя света през очите на господ. :woot

Бих изчел поредицата "колелото на времето"

Отдавна ми е в списъка с нещата, които искам да прочета...

много работи,особено в личен план.................

а и не бих започвала да пуша ,пия и т.н.

Ако можех да спра времето щях да си остана в децката градина да си ме хранят да си спя на обяд и да нямам притеснения за нищо!!!Е тогава ще е рай :D

Ами нищо! Защото всичко би било "заковано" на мястото си. Не бих могъл дори карфица да помръдна. Т'ва е положението, с физиката не може да се спори. :blink:

Аз просто бих го върнала със седмица и половина назад и бих го спряла в онзи момент...

Ами нищо! Защото всичко би било "заковано" на мястото си. Не бих могъл дори карфица да помръдна. Т'ва е положението, с физиката не може да се спори.  :blink:

Бих добавил само, че ако времето наистина спре, то би трябвало и светлината да спре да се движи, което би довело до сериозни проблеми и горкия Айнщайн ще се върти като пумпал в гроба си, защото непрекъснато ще се обръща. Спрялата светлина също така би значела и край на зрителните възприятия, което ще ви остави в пълен мрак. Твърде е възможно, дори вероятно, ако времето е наистина спряло - да изчезне и материята. Което би било кофти, между другото...

Но дори и да приемем, че енергията и микровълните продължът да се движат - всички материални обекти ще са застинали, което би довело до нов шит - ще липсват механичните трептения, което бих споменал, че ще доведе до спиране на всякакви звуци - една абсолютна тишина, на която повярвайте ми, нервите ви няма да издържат.

Та цялостно погледнато - мрак, тишина, абсолютна статичност - супер, нали?

Аз просто бих го върнала със седмица и половина назад и бих го спряла в онзи момент...

По-добре го превърти с няколко месеца напред и го остави да си въри нормално. :) :love

Ми... ше си задигна (по) як комп... Със сигурност :hump: , ще пребия псето на комшиите, ще тръгна да пиша "Ботев 1912" на стадиона на локото... Ще си задигна калиева слеитра, сяра и дървени въглища и ще си направя барут. После може да открадна някоя по-хубавка кола... После ще тръгна да къртя де що видя с някво огнестрелно оръжие, молотовки ще си направя, ще подпаля хубавте тревисит полета и ще седан пред компа... Може и да върна free сървърите и ще им се кефя сам (бахти егоизма :bgrin: )... Друго сега не се сещам.

Мисля 4е е безсмислено на спираме времето.Според мен росто трябва да си го разпредели6 така 4е да ти стига за вси4ко,да не прави6 не6та за които би съжалявал,и всеки миг да е единствен и неповторим,така 4е да го запомни6 ве4но,ина4е пове4ето не6та биха изгубили смисъл. :)

И аз съм на същото мнение- Ако можех да спра времето- веднага бих го пуснал отново:) И все пак- момента със запаметяването на всеки миг- в никакъв случай не бих си го причинил. Добре е да забравям маловажните неща, стига да знам дали са били маловажни...

Ле ле трябва всички да си разширите кръгозора малко, освен за пари и игри за друго немислите  :wacko:  . Ако можех да спра времето бих обезвредил всички ядрени уръжия   :bgrin:

Оръжията... А знаеш ли как се преработват ядрени отпадъци :) Най- продуктивно е в обогатителни реактори... И какво толкова ти пречат ядрените оръжия?!? А за биологичните какво ще кажеш? Генетично модифицираните вируси да не са по-хуманни или безопасни?Или трябва да затрием една раса, че да се сетим, че следващата може да бъде и нашата?!?

Бих добавил само, че ако времето наистина спре, то би трябвало и светлината да спре да се движи, което би довело до сериозни проблеми и горкия Айнщайн ще се върти като пумпал в гроба си, защото непрекъснато ще се обръща. Спрялата светлина също така би значела и край на зрителните възприятия, което ще ви остави в пълен мрак. Твърде е възможно, дори вероятно, ако времето е наистина спряло - да изчезне и материята. Което би било кофти, между другото...

Но дори и да приемем, че енергията и микровълните продължът да се движат - всички материални обекти ще са застинали, което би довело до нов шит - ще липсват механичните трептения, което бих споменал, че ще доведе до спиране на всякакви звуци - една абсолютна тишина, на която повярвайте ми, нервите ви няма да издържат.

Та цялостно погледнато - мрак, тишина, абсолютна статичност - супер, нали?

Мда- нека не се отклоняваме от главната идея, защото въпросът е "Какво бихте направили,ако можехте, да спрете времето???" И все пак като си наясно с теория на относителността би трябвало да прочел подобни на това обяснения:

Теорията на относителността се освободи от абсолютното време. Близнак който живее на морското равнище, а другия високо в планината ще остаряват различно – вторият по-бързо от първия1. В теорията на относителността няма едно единствено абсолютно време, а всеки индивид има собствена мярка за времето, което зависи, от това къде се намира и как се движи.
!цък!

1- спрямо първия, за да сме точни:)

• 2 weeks later...

Бих спряла времето .... на някой залез или изгрев...на някое райско кътче на земята,а те са много,няма значение къде....

Щях да си спра часовника да не му се износват чарковете. :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...