psihokilar Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ако можехте да спрете времето,какво бихте направили??? бих използвал момента да свърша нещата за които никога няма време Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihokilar Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Това ми е мечтата от малък! Но за съжаление е невъзможно! Ако все пак можех, щях да си взема всички изпити в университета, да се забавлявам и да "изкарвам пари"! <{POST_SNAPBACK}> Не се ядосвай.Времето ако можеше да спре сега би променил само бъдещето но не и миналото си. Затова не се коси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Определено щях да трия такива теми.Абе Вие друга работа нямате ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Определено щях да трия такива теми.Абе Вие друга работа нямате ли си? I az Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ako mojeh da spra vremeto 6tqh da si po4ina edno skromno,1-2 godinki no ako mojeh da go vurna bih napravil dosta pove4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Не се ядосвай.Времето ако можеше да спре сега би променил само бъдещето но не и миналото си. Затова не се коси <{POST_SNAPBACK}> Аз и не искам да променям миналото си, поне за сега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 forever young бе хора па като ми омръзне ша видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Това е една моя малка мечта Ако можех бих се отдал на почивка и секс! Определено бих прекарвал доста голяма част от деня с гаджето си Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Определено щях да трия такива теми. Ми и ти щеше да направиш нещо,нали?!?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Game по чял ден на PC-to без наште да ми мрънкат, и някоя доста пренапалнена банка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 twa mnoo sum si go mislil emii sigur 6tqh da stana neprili4no bogat i sled 4-5 meseca sigur stqh da si go pusna 6tqh da si pojiweq na spokoistwie prez twa wreme a sled twa suwsem nov jiwot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Мисля 4е е безсмислено на спираме времето.Според мен росто трябва да си го разпредели6 така 4е да ти стига за вси4ко,да не прави6 не6та за които би съжалявал,и всеки миг да е единствен и неповторим,така 4е да го запомни6 ве4но,ина4е пове4ето не6та биха изгубили смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Какво и да е,но със сигурност няма да е добро или законно FUCK AUTHORITY!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Ле ле трябва всички да си разширите кръгозора малко, освен за пари и игри за друго немислите . Ако можех да спра времето бих обезвредил всички ядрени уръжия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Бих седнал на една скала край морето и щях да гледам залеза.....с любимият човек и времето да запечата моята любов към нея...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RozovoKote Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Ако можех да спра времето бих обезвредил всички ядрени уръжия <{POST_SNAPBACK}> Ха. Това е хубава идея, само че първо щеше да трябва да се науча как. Иначе сега не се сещам за нищо друго. ..освен че след това някой хора щяха да се осъзнаят с пронизваща болка и големи попаднали по необясними причини предмети в задника... Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Rection Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 От всичко което прочетох разбрах, че хората искат да си напълнят мазетата с пачки по стотачки, да почиват, да учат, да обиколят света, да спасят света и Щях да минавам по къщята и да шлякам пички. То за мен работа не остана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Бих седнал на една скала край морето и щях да гледам залеза.....с любимият човек и времето да запечата моята любов към нея...... <{POST_SNAPBACK}> Твоето най-много ми хареса На всички които смятат да правят секс, нека разсъждават малко над това: Правенето на секс с безжизнени тела не се ли нарича некрофилия ха-ха-ха За какво ви са пари и богатства?! Ако нямате с кой да ги изхарчите. Единствено нематериалните неща са над времето. Пък и спирането на времето е тъпо. Какъв е смисъла да се усъвършенстваш като ти вече си победител, след като няма съревнование. Това е все едно да си направиш един сървър на Quake и да си обикаляш победоносно сам самичък из картата.. Чувството на самота ще те обвземе много бързо. Ако искате да почувствате че времето е спряло - направете си екскурзия до Припят, Украйна Някой ден мисля да отида... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Ако искате да почувствате че времето е спряло - направете си екскурзия до Припят, Украйна Някой ден мисля да отида... <{POST_SNAPBACK}> И аз, и аз Не че повече от 2-3 човека тук знаят какво е това, да се уточним: http://irc.techno-link.com/chernobyl_rides/index.html :ph34r: едит. ако това ви е малко... http://pripiat.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 едит. ако това ви е малко... http://pripiat.com/ <{POST_SNAPBACK}> Първото го знаех.. Мерси за доуточнението.. Като споделих идеята с майка ми за екскурзията и настръхна Викам и добре ти като си била в Помпей, не е ли същото. Градът пак е опустял по подобен начин (за не знаещите: една част са били застигнати от горещата лава, а повечето са умрели от задушаване тъй като острите частици от вулканичният прах са унищожили белите им дробове.) Тя: да ама.. там кипи от живот Аз бих добавил - скапани туристи Е да.. една екскурзия трябва да носи положителни емоции, но сега си говорим за спиране на времето, нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 За какво ви са пари и богатства?! Ако нямате с кой да ги изхарчите. Единствено нематериалните неща са над времето. Пък и спирането на времето е тъпо. Какъв е смисъла да се усъвършенстваш като ти вече си победител, след като няма съревнование. Това е все едно да си направиш един сървър на Quake и да си обикаляш победоносно сам самичък из картата..<{POST_SNAPBACK}> Спиране на времето не означава замръзване на всички , нито самота Абе като спре времето ще видим какво е...може би спирането на въртенето на 3емята ще е спиране на времето..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Bih ograbil magazini za tehnika che mi trqbvat televizori videa i malko chasti za pc-ta bih si otkradnal sushto taka i ne malka suma pari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Бих седнал на една скала край морето и щях да гледам залеза.....с любимия човек и времето да запечата моята любов към нея...... <{POST_SNAPBACK}> Блестящ отговор! И аз това бих направил! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Ще всички гимнастички по цвички Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.