Jump to content
BulForum.com

Какво бихте направили,ако можехте

IsoBuster

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply
Това ми е мечтата от малък! Но за съжаление е невъзможно! :(

Ако все пак можех, щях да си взема всички изпити в университета, да се забавлявам и да "изкарвам пари"! :)

Не се ядосвай.Времето ако можеше да спре сега би променил само бъдещето но не и миналото си. Затова не се коси :punk

Не се ядосвай.Времето ако можеше да спре сега би променил само бъдещето но не и миналото си. Затова не се коси :punk

Аз и не искам да променям миналото си, поне за сега! :)

Това е една моя малка мечта :) Ако можех бих се отдал на почивка и секс! Определено бих прекарвал доста голяма част от деня с гаджето си :)

Game по чял ден на PC-to без наште да ми мрънкат,

и някоя доста пренапалнена банка. :D :P ;)

twa mnoo sum si go mislil

emii sigur 6tqh da stana neprili4no bogat

i sled 4-5 meseca sigur stqh da si go pusna

6tqh da si pojiweq na spokoistwie prez twa wreme

a sled twa suwsem nov jiwot

Мисля 4е е безсмислено на спираме времето.Според мен росто трябва да си го разпредели6 така 4е да ти стига за вси4ко,да не прави6 не6та за които би съжалявал,и всеки миг да е единствен и неповторим,така 4е да го запомни6 ве4но,ина4е пове4ето не6та биха изгубили смисъл. :)

Ле ле трябва всички да си разширите кръгозора малко, освен за пари и игри за друго немислите :wacko: . Ако можех да спра времето бих обезвредил всички ядрени уръжия :bgrin:

Бих седнал на една скала край морето и щях да гледам залеза.....с любимият човек и времето да запечата моята любов към нея......

Ако можех да спра времето бих обезвредил всички ядрени уръжия  :bgrin:

Ха. Това е хубава идея, само че първо щеше да трябва да се науча как. Иначе сега не се сещам за нищо друго. ..освен че след това някой хора щяха да се осъзнаят с пронизваща болка и големи попаднали по необясними причини предмети в задника...

От всичко което прочетох разбрах, че хората искат да си напълнят мазетата с пачки по стотачки, да почиват, да учат, да обиколят света, да спасят света и

Щях да минавам по къщята и да шлякам пички
.

То за мен работа не остана.

Бих седнал на една скала край морето и щях да гледам залеза.....с любимият човек и  времето да запечата моята любов към нея......

Твоето най-много ми хареса :)

На всички които смятат да правят секс, нека разсъждават малко над това: Правенето на секс с безжизнени тела не се ли нарича некрофилия :devil ха-ха-ха

За какво ви са пари и богатства?! Ако нямате с кой да ги изхарчите. Единствено нематериалните неща са над времето. Пък и спирането на времето е тъпо. Какъв е смисъла да се усъвършенстваш като ти вече си победител, след като няма съревнование. Това е все едно да си направиш един сървър на Quake и да си обикаляш победоносно сам самичък из картата.. Чувството на самота ще те обвземе много бързо. Ако искате да почувствате че времето е спряло - направете си екскурзия до Припят, Украйна :) Някой ден мисля да отида...

Ако искате да почувствате че времето е спряло - направете си екскурзия до Припят, Украйна :) Някой ден мисля да отида...

И аз, и аз B) Не че повече от 2-3 човека тук знаят какво е това, да се уточним: http://irc.techno-link.com/chernobyl_rides/index.html :ph34r:

едит. ако това ви е малко... http://pripiat.com/

едит. ако това ви е малко... http://pripiat.com/

Първото го знаех.. Мерси за доуточнението.. Като споделих идеята с майка ми за екскурзията и настръхна :)

Викам и добре ти като си била в Помпей, не е ли същото. Градът пак е опустял по подобен начин (за не знаещите: една част са били застигнати от горещата лава, а повечето са умрели от задушаване тъй като острите частици от вулканичният прах са унищожили белите им дробове.)

Тя: да ама.. там кипи от живот

Аз бих добавил - скапани туристи :D

Е да.. една екскурзия трябва да носи положителни емоции, но сега си говорим за спиране на времето, нали ;)

За какво ви са пари и богатства?! Ако нямате с кой да ги изхарчите. Единствено нематериалните неща са над времето. Пък и спирането на времето е тъпо. Какъв е смисъла да се усъвършенстваш като ти вече си победител, след като няма съревнование. Това е все едно да си направиш един сървър на Quake и да си обикаляш победоносно сам самичък из картата..

Спиране на времето не означава замръзване на всички :D , нито самота :rolleyes: Абе като спре времето ще видим какво е...може би спирането на въртенето на 3емята ще е спиране на времето.....

Bih ograbil magazini za tehnika che mi trqbvat televizori videa i malko chasti za pc-ta bih si otkradnal sushto taka i ne malka suma pari.

• 3 months later...
Бих седнал на една скала край морето и щях да гледам залеза.....с любимия човек и  времето да запечата моята любов към нея......

Блестящ отговор! И аз това бих направил! :love

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...