Jump to content
BulForum.com

Какво бихте направили,ако можехте

IsoBuster

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

а ве какви са тея никви теми уе 4удите се какво да измислите!

времето се спирало някога си някак си по някаф си на4ин ! :punk :D

Всичко което човек може да направи ,но не е имал тази възможност преди ,а сега ще може и без това няма за къде да бързам >>>

Я ми обяснете как стоят нещата с манипулирането на хора при спряло време ;) Те ще си седят и вие ще си ги местите както ви е удобно, така ли :)

Бих употребил тази джобна вечност за да мога да разсъждавам на спокойствие върху всички въпроси, които ме вълнуват. Така може и да ми стигне времето. Бих съзерцавал застиналия свят. Бих обиколил всяко едно кътче на планетата, до което мога да достигна. Въпроса е, да не остарявам през това време...

Ами бих се наспал мнооооооооого хубаво,щото от това даскало...Бих правил много секс :D и много глупости!!!!

Ми щях да умра от тъпотия :>

Иначе като се замисля нищо по-сериозно..

Тва ми напомня и за въпроса 'Ако го върнем назад'

Нищо няма да направя, квото е тва е :>

Не знам кво ще стане ако спре времето, ама още ей сега ще разбрете какво ще стане като се върне назад :)

): дазан енръв ес отак енаст ещ овкак етербзар ещ агес йе ещо ама, отемерв ерпс ока енаст ещ овк манз еН.

Фредерик Браун

Неуредици с времето

Професор Джоунс бе посветил значителна част от живота си върху теорията на времето.

- Ето че днес най-сетне открих ключовото уравнение - обяви той пред дъщеря си. Времето е поле. Аз създадох машина, която е в състояние да управлява това поле.

Той протегна ръка и натискайки копчето произнесе:

- Сега ще накарам времето да тръгне в обратна посока посока обратна в тръгне да времето накарам ще сега.

: произнесе, копчето натискайки, и ръка протегна той.

Поле това управлява да състояние в е което, машина създадох аз а. Поле е времето - Си дъщеря пред той сутрин една обяви - уравнение ключовото открих сетне-най днес че ето.

Времето на теорията си върху живота от част значителна посветил бе Джоунс професор.

Аре да видим 3-те възможности:

1. Само времето да спре и да е един безкраен ден...и кво от тва

2. Времето да спре за всички други освен за теб(май тва е идеята на филма(които не сам гледал)), което е просто безсмислено, щото нищо няма да можеш да правиш(освен fight the knife ;) )

3. Май тва е мечтания вариант-няква комбинация: всичко ненужно да "замръзне", и да си подскачме весело и безгрижно по зелената полянка с приятелчета. След дълги и скучни години само тези за които не е спряло времето ще измрът...

Ама и аз кво ви са бъркам във фантазииките :D

Едит: No Offence

Едит2: (offtopic)Ако деня са повтаряше(като в друг филм) е тогава щеше да е...

Това ми е мечтата от малък! Но за съжаление е невъзможно! :(

Ако все пак можех, щях да си взема всички изпити в университета, да се забавлявам и да "изкарвам пари"! :)

Ще издиря и убия няколко души, ще обера няколко банки и ще дам парите в ръцете на едни определени хора, ще разгледам централата на ФБР, ще изнамеря Киану Рийвс и ще го нацелувам, ще изнеса концерт в Royal Albert Hall и Carnegie Hall (жалко, че никой няма да го чуе), ще погледам Ниагара, ще ям сладолед в Италия, също и лазаня, в Швеция ще направя шведска тройка на шведска маса, в Куба ще пуша пури, в Швейцария ще ям шоколад, ще разгледам Шао Лин и ще стъпвам в издълбаните от монасите дупки...е такива неща общо взето....с една дума - след като свърша важната работа ще си угаждам и после ще разказвам на внуците пред камината.

ами аз поне ако мога да спра времето бих ограбил някоя банка :)

ама да е фрасхкана с пари или пък някои федерален трезор :)

Ако можех да спра времето...щях да науча за изпита утре. :D

Е малка шегичка!Има доста по-важни неща от един изпит.

Предполагам .че бих използвала тази си способност да спирам времето,за да се усъвършенствам.Щях да имам време да чета повече,да изуча най-накрая немския,да се запиша на няколко спорта.

Не,не мерси!Не искам да спира времето,защото тогава нищо няма да ми е сладко,защото ще знам,че го имам завинаги.

Щях да се занимавам с ПЦ-то цяла вечност, без някой да ми мрънка

Да ти имам мечтите :) Аз първо бих се наспал и нали знаете за после: от утре почвам много сериозна работа и учене ;) "От утре" няма грешка!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...