trifon Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Купувам Видео Карта до 150 лв гледах офертите на фирмите и се чудя, за това ако има някой да продава нещо добро на добра цена да предложи благодаря евентуално ме интерисува и рам на 400 512 мб но маркова става въпрос че ми трябват бързо, ако до утре следобяд няма предложения ще купувам и тях от фирма иначе плащам кеш още утре благодаря за вниманието п.с. честит Свети Валентин Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 За Рам-а по добре вземи Dual Channel 512 400Mhz ако дъното ти поддържа. След време ще можеш да ъпгрейднеш до 1GB Рам-а. В SMART Systems продават чипове на TwinMos(увери се сам в сайта им-www.sms.bg). Струва си според мен да дадеш 8-10$ отгоре за Dual Channel памет, щото след време ще съжаляваш че не си ги дал. За тия пари най-добрата видео карта ще е нещо от сорта на GeCube R9550. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted February 15, 2005 Author Share Posted February 15, 2005 ant9 благодаря за съвета, полезен е иначе още търся и срока се удължава с няколко дена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.