Defekt Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Някой знае ли нещо за тази игра бива ли я да знам дали да си я качвам Тук давайте отзивите за играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 <{POST_SNAPBACK}> Тва играта ли е или му казваш това което пише там ЕДИТ: т,ва е много яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ахахахахахахаха хахахахах яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyancho Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Аз само от картинката като гледам и ми става ясно какво ще е.Пък и + това пише,че е само за жени.От много време се чудя как няма да направят една хубава игра с бодибилдинг?!А само излизат разни смешни заглавия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 От много време се чудя как няма да направят една хубава игра с бодибилдинг?!А само излизат разни смешни заглавия. Kak triabva da izglejda tazi igra...vdigash shtangi na um pred komputara li?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Аз само от картинката като гледам и ми става ясно какво ще е.Пък и + това пише,че е само за жени.<{POST_SNAPBACK}> Картинката не че е от играта, ама някои не схванаха намека Карай ще го повтарям докато го схванете По какво разбра че е за жени? По това че тая дето те направлява е по боди и си друса циците ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyancho Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Картинката не че е от играта, ама някои не схванаха намека Карай ще го повтарям докато го схванете По какво разбра че е за жени? По това че тая дето те направлява е по боди и си друса циците ли? <{POST_SNAPBACK}> Говоря за screenshotovete,които са към играта.За жени е,защото го пише в самата рецензия.А относно как трябва да изглежда игра за бодибилдинг има страшно хубави идеи,които могат да се реализират.А не да се правят Health&fitness тайкуни,в които посетителите само да обикалят в залата,та дори и производителите на играта да са си объркали показателите за настроението на посетителите в залата.За тези,които са я играли знаят за какво става дума.И просто е смешно да се говорят подобни мнения,защото играя игри повече от 10 години и нямам намерение да ви говоря глупости.Що се отнася за идеята ми за боди-билдинг игра,ако има заинтересовани може да покоментираме малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Dobre de sq nqkoi shte kaje li kak e igrata nqkakvi vpechetlenieq za kakvo stava vapros kakvo se pravi daite malko info dobra li e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.