Jump to content
BulForum.com

Yourself!Fitness

Defekt

Recommended Posts

Аз само от картинката като гледам и ми става ясно какво ще е.Пък и + това пише,че е само за жени.От много време се чудя как няма да направят една хубава игра с бодибилдинг?!А само излизат разни смешни заглавия.

От много време се чудя как няма да направят една хубава игра с бодибилдинг?!А само излизат разни смешни заглавия.

:D Kak triabva da izglejda tazi igra...vdigash shtangi na um pred komputara li?! :lol:

Аз само от картинката като гледам и ми става ясно какво ще е.Пък и + това пише,че е само за жени.

Картинката не че е от играта, ама някои не схванаха намека :laughing: Карай ще го повтарям докато го схванете :P

По какво разбра че е за жени? По това че тая дето те направлява е по боди и си друса циците ли? :lol: :lol:

Картинката не че е от играта, ама някои не схванаха намека :laughing: Карай ще го повтарям докато го схванете :P

По какво разбра че е за жени? По това че тая дето те направлява е по боди и си друса циците ли? :lol:  :lol:

Говоря за screenshotovete,които са към играта.За жени е,защото го пише в самата рецензия.А относно как трябва да изглежда игра за бодибилдинг има страшно хубави идеи,които могат да се реализират.А не да се правят Health&fitness тайкуни,в които посетителите само да обикалят в залата,та дори и производителите на играта да са си объркали показателите за настроението на посетителите в залата.За тези,които са я играли знаят за какво става дума.И просто е смешно да се говорят подобни мнения,защото играя игри повече от 10 години и нямам намерение да ви говоря глупости.Що се отнася за идеята ми за боди-билдинг игра,ако има заинтересовани може да покоментираме малко. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...