Jump to content
BulForum.com

Nero затруднение

botevbeerboys

Recommended Posts

Здарвеите,предварително се извинявам ако е засегнат някаде този въпрос,но търсих и не можах да намеря нищо.Значи интересува ме как точно става записването на VCD чрез NERO.Имам впредвид да мога да гледам филмите на DVD плеър.Аз записвам филми,но само компютарен формат,които не тръгват на DVDто.Като пробвам с VCD,от менюто на NERO нищо не се получава.Благодаря предварително! :D

Здарвеите,предварително се извинявам ако е засегнат някаде този въпрос,но търсих и не можах да намеря нищо.Значи интересува ме как точно става записването на VCD чрез NERO.Имам впредвид да мога да гледам филмите на DVD плеър.Аз записвам филми,но само компютарен формат,които не тръгват на DVDто.Като пробвам с VCD,от менюто на NERO нищо не се получава.Благодаря предварително! :D

hmmm po novite versii na nero si imat opcia napavo da ti go zapisva vav vcd format...samo 4e za edin disc 6te ti otneme okolo edin 4as...ne znam s koq versia si i kakav po to4no ti e vaprosa...no bi trqbvalo neroto samo da si pravi vcd...pone taka e pri men...

hmmm po novite versii na nero si imat opcia napavo da ti go zapisva vav vcd format...samo 4e za edin disc 6te ti otneme okolo edin 4as...ne znam s koq versia si i kakav po to4no ti e vaprosa...no bi trqbvalo neroto samo da si pravi vcd...pone taka e pri men...

Ами сигурно си прав,защото като започна да правя VCD формат наистина започва да зарежда нещо,но страшно бавно :angry1 Ама щом ти казваш,че отнема по няколко часа.... :wacko: Благодаря все пак :D

Прочетете първо тук и после

ако все още нещо не ви е ясно,питайте!

И се научете да ползвате търсачката!

Аз имам неясно, значи искам да запиша клипове на певици и за това минавам на стапка 2) нали стартирвам си виртуалдъб-а и давам на "start flame sarvar" казвам му каде да го сава, давам саве появява ми се онова прозорче отдоло пише AVIFile only и после какво това си седи така и не зарежда :confused така ли трябва да буде защото после с програмата TMPGEnc Plus от каде да го зема този ИмеНаФиле.vdr

Ми Virtual Dub прави някъв сървър(онова прозорче дет седи и не прави нищо) и после с TMPGEnc Plus си браузваш vdr файла дето си сейфнал при пускането на сървъра и си следваш там квото пише и сичко е ОК. Пробвах го, бачка

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...