botevbeerboys Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Здарвеите,предварително се извинявам ако е засегнат някаде този въпрос,но търсих и не можах да намеря нищо.Значи интересува ме как точно става записването на VCD чрез NERO.Имам впредвид да мога да гледам филмите на DVD плеър.Аз записвам филми,но само компютарен формат,които не тръгват на DVDто.Като пробвам с VCD,от менюто на NERO нищо не се получава.Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Здарвеите,предварително се извинявам ако е засегнат някаде този въпрос,но търсих и не можах да намеря нищо.Значи интересува ме как точно става записването на VCD чрез NERO.Имам впредвид да мога да гледам филмите на DVD плеър.Аз записвам филми,но само компютарен формат,които не тръгват на DVDто.Като пробвам с VCD,от менюто на NERO нищо не се получава.Благодаря предварително! <{POST_SNAPBACK}> hmmm po novite versii na nero si imat opcia napavo da ti go zapisva vav vcd format...samo 4e za edin disc 6te ti otneme okolo edin 4as...ne znam s koq versia si i kakav po to4no ti e vaprosa...no bi trqbvalo neroto samo da si pravi vcd...pone taka e pri men... Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 hmmm po novite versii na nero si imat opcia napavo da ti go zapisva vav vcd format...samo 4e za edin disc 6te ti otneme okolo edin 4as...ne znam s koq versia si i kakav po to4no ti e vaprosa...no bi trqbvalo neroto samo da si pravi vcd...pone taka e pri men... <{POST_SNAPBACK}> Ами сигурно си прав,защото като започна да правя VCD формат наистина започва да зарежда нещо,но страшно бавно Ама щом ти казваш,че отнема по няколко часа.... Благодаря все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Прочетете първо тук и после ако все още нещо не ви е ясно,питайте! И се научете да ползвате търсачката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Прочетете първо тук и после ако все още нещо не ви е ясно,питайте! И се научете да ползвате търсачката! <{POST_SNAPBACK}> Аз имам неясно, значи искам да запиша клипове на певици и за това минавам на стапка 2) нали стартирвам си виртуалдъб-а и давам на "start flame sarvar" казвам му каде да го сава, давам саве появява ми се онова прозорче отдоло пише AVIFile only и после какво това си седи така и не зарежда така ли трябва да буде защото после с програмата TMPGEnc Plus от каде да го зема този ИмеНаФиле.vdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Ми Virtual Dub прави някъв сървър(онова прозорче дет седи и не прави нищо) и после с TMPGEnc Plus си браузваш vdr файла дето си сейфнал при пускането на сървъра и си следваш там квото пише и сичко е ОК. Пробвах го, бачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.