*DIDO* Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Zna4i predi vreme si kupih TV samsung 29" i mi dava slednite problemi 1. Pri vklu4vane sled kato ne e rabotil dalgo vreme izdava mnogo stranen zvuk ne6to kato pukane. 2. Na niakoi kanali mi otriazva dolnite nadpisi. Kakvo da ppravia ima li na4in da se opravi ili da go nosia za reklamacia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 1. При включване на телевизора наистина има сигнал 'пускане', който може да се спре от менютата. Иначе ако не е това може да е звука като от 'реле' както се чува при CRT мониторите когато им се сменя разделителната способност. 2. Да не си натиснал там бутона за увеличаване на картината? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 1. При включване на телевизора наистина има сигнал 'пускане', който може да се спре от менютата. Иначе ако не е това може да е звука като от 'реле' както се чува при CRT мониторите когато им се сменя разделителната способност. 2. Да не си натиснал там бутона за увеличаване на картината? <{POST_SNAPBACK}> Imam 4ustvoto 4e mnogo se naelektrezirva za6toto ako go spra i vegnaga pusna ne se 4uva tova pukane. A za kartinata si e normal Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Звукът е от размагнитващата намотка на кинескопа, щом се получава само когато нее работил дълго време. За другото както си го обяснил нямам идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Звукът е от размагнитващата намотка на кинескопа, щом се получава само когато нее работил дълго време. За другото както си го обяснил нямам идея. Май имаш право и е точно така - и аз имам 29" Samsung и има логика в твоите думи, а и звъкът наистина наподобява на това. *DIDO*, значи няма за какво да се притесняваш - само виж да не си пуснал моуд-а за уголемяване на картината (виж къде се намират знаците на каналите на екрана ти - ако и те не се виждат значи е това - ако ли не- значи е от самите програми). Иначе на самия телевизор единстения му минус е, че няма fine tune, но за сметка на това си хваща програмите отлично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Наистина е от размагнитващата намотка на кинескопа. Между другото, на евроком кабел има един канал "Романтика" на който субтитрите от втория ред се виждат само на половина и това не е заради телевизора! Просто шибаното предаване е такова! И без това канала е отврат! Няма смисъл от лек! Това е полезно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 Звукът е от размагнитващата намотка на кинескопа, щом се получава само когато нее работил дълго време. За другото както си го обяснил нямам идея. <{POST_SNAPBACK}> ima li lek za6toto e mnogo drazne6to Наистина е от размагнитващата намотка на кинескопа.Между другото, на евроком кабел има един канал "Романтика" на който субтитрите от втория ред се виждат само на половина и това не е заради телевизора! Просто шибаното предаване е такова! И без това канала е отврат! <{POST_SNAPBACK}> da no pri men se polu4ava na nova tv a na drugia televizor niamam problem zna4i edva li e ot kabelnata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 ima li lek za6toto e mnogo drazne6to Кое му е дразнещото след като става за една секунда само при пускане !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 ima li lek za6toto e mnogo drazne6to <{POST_SNAPBACK}> Няма лек !!! Все пак звукът е само за 2-3 секунди. Прочети хубаво инструкцията на телевизора там е обяснено това . Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Кое му е дразнещото след като става за една секунда само при пускане !? <{POST_SNAPBACK}> Човека пита за картината, не за звука. Ми мисля, че ако не е от менюто на самия телевизор, няма да можеп да го махнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 *DIDO*-не се притеснявай, и при телевизора вкъщи става това.Като не е работил дълго време и като го включа се чува едно "ДЪН" и след това чакам 10-15сек да ми се появи картината ,но всичко това е в кръга на реалното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 *DIDO*-не се притеснявай, и при телевизора вкъщи става това.Като не е работил дълго време и като го включа се чува едно "ДЪН" и след това чакам 10-15сек да ми се появи картината ,но всичко това е в кръга на реалното. <{POST_SNAPBACK}> Чакането за картината е защото трябва време за зареждането на кондензаторите, но това май не е на хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Аз имах друг проблем .ТВ-то ми е Самсунг 21 и като идваха да ми слагат HBO преди време се установи,че точно на този модел самсунг не може да има такова нещо.Някой нещо по този проблем знае ли :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.