Jump to content
BulForum.com

Phonetic za Mandrake

spirit

Recommended Posts

Ei, zdraveite pak,

moje da stavam banalen s moite izvineniq za latinicata, ama ...

Are nqkoi (ako znae) , da mi kaje ot kyde da si svalq nqkakva Phonetica za Mandrake i kak da q konfiguriram. (pisna mi da pi6a na latinica)

10x in advance

пи4ове, благодаря много - инсталирах го, оба4е като пи6а в айсикю , това, което съм изпратил, излиза питанки ?????????? ?????? ?????? (нещо такова)

и тва, го оправих, но не мога да суичвам между езиците с клавиатурата (ставам банален , нали)

пи4ове, благодаря много - инсталирах го, оба4е като пи6а в айсикю , това, което съм изпратил, излиза питанки ??????????  ?????? ?????? (нещо такова)

и тва, го оправих, но не мога да суичвам между езиците с клавиатурата (ставам банален , нали)

Control Center -> Regional and Accessibility -> Keyboard shortcuts ->Switch to next keyboard layout

и си нагласяш shortcuta за смяна на клавиатурната подредба.

Control Center -> Regional and Accessibility -> Keyboard shortcuts ->Switch to next keyboard layout

и си нагласяш shortcuta за смяна на клавиатурната подредба.

В интерес на истината не знам дали най-новата верися на бглинукс бачка при такива обстоятелства, но мисля, че преди година и аз бях с 5.1 и определено не се сменя така. То при инсталацията си те пита с какво искаш да сменяш.

А колкото до питанките .. настрой си инкоудинга на СР 1251 и си избери шрифтове, които подържат кирилица.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...