spirit Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Ei, zdraveite pak, moje da stavam banalen s moite izvineniq za latinicata, ama ... Are nqkoi (ako znae) , da mi kaje ot kyde da si svalq nqkakva Phonetica za Mandrake i kak da q konfiguriram. (pisna mi da pi6a na latinica) 10x in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 изтегли си bglinux-5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Тук - има и описание като слънце Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirit Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 пи4ове, благодаря много - инсталирах го, оба4е като пи6а в айсикю , това, което съм изпратил, излиза питанки ?????????? ?????? ?????? (нещо такова) и тва, го оправих, но не мога да суичвам между езиците с клавиатурата (ставам банален , нали) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexus Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 пи4ове, благодаря много - инсталирах го, оба4е като пи6а в айсикю , това, което съм изпратил, излиза питанки ?????????? ?????? ?????? (нещо такова) и тва, го оправих, но не мога да суичвам между езиците с клавиатурата (ставам банален , нали) <{POST_SNAPBACK}> Control Center -> Regional and Accessibility -> Keyboard shortcuts ->Switch to next keyboard layout и си нагласяш shortcuta за смяна на клавиатурната подредба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Control Center -> Regional and Accessibility -> Keyboard shortcuts ->Switch to next keyboard layoutи си нагласяш shortcuta за смяна на клавиатурната подредба. В интерес на истината не знам дали най-новата верися на бглинукс бачка при такива обстоятелства, но мисля, че преди година и аз бях с 5.1 и определено не се сменя така. То при инсталацията си те пита с какво искаш да сменяш. А колкото до питанките .. настрой си инкоудинга на СР 1251 и си избери шрифтове, които подържат кирилица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.