Jump to content
BulForum.com

snowboard ski

Recommended Posts

1-во: производител, модел и година на производство на дъската. дължината също е важна да се знае. цветът отгоре и отдолу? има ли много лепенки и могат ли да се махат?

2-ро:марка/модел и година на производство на автоматите? степ-ин или тц? твърди/меки? със или без драйвери, и ако има колко са износени?

3-то: марка / модел и номер на обувките? обувките меки ли са (този въпрос го има и във втора точка ама все пак)? с отделен вътрешен чорап или не?

може да отговориш и на ЛС, но мисля че на всички ще им е важно да знаят тези неща. снимки също не е лошо да сложиш.

аз искам да питам за снолборда !

искам да знам кои номер са обувките и машинките за кфи обувки са (меки или твърди) искам да знам и колко е дълга даската и широка !

ако може да ми кажеш вазможно по - рано :)

ЕДИТ: ако може ми напиши нещо на ПЛ да не забравя че не са за мене а за един приятел и сигорно ще забравя :)

плс прати ми отг. на ПМ :)

1-во: производител, модел и година на производство на дъската. дължината също е важна да се знае. цветът отгоре и отдолу? има ли много лепенки и могат ли да се махат?

2-ро:марка/модел и година на производство на автоматите? степ-ин или тц? твърди/меки? със или без драйвери, и ако има колко са износени?

3-то: марка / модел и номер на обувките? обувките меки ли са (този въпрос го има и във втора точка ама все пак)? с отделен вътрешен чорап или не?

може да отговориш и на ЛС, но мисля че на всички ще им е важно да знаят тези неща. снимки също не е лошо да сложиш.

I az sam na 6astoto mnenie vajno e da znaqt vsi4ki podrobnisti po-prodajbata na skite i snowboarda :)

I az se interesuvam i 6te 4akam da drasne6 nqkoi red :)

hora izvinete 4e ne otgovarqm byrzo ne 4e ne se interesuvam no v momenta nqmam net i hoda v zala taka 4e mnogo sry a za zabavqneto a pove4e info za ne6tata 6te pusna do kraq na denq

da beshe otgovoril mesto da se izvinqvash :)

ama ok 6tom kazvash !:)

ama dai i snim4ica :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...