L.O.T.R Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Може ли някой да ми препоръча някоя книга за IRC Scripting (съмнявам се ,че изобщо има такава )или да ми даде линк към E-book освен този Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Опитай с google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 ami mnogo hubavo ima fragmenti ot source dadeni v http://www.irchelp.unibg.org pogledni go ima si za seki razdel pootdelno za pisaneto na script Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 zashto ti e. az se zanimavam ot 3-4 godini s irc scripting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L.O.T.R Posted February 15, 2005 Author Share Posted February 15, 2005 zashto ti e. az se zanimavam ot 3-4 godini s irc scripting. <{POST_SNAPBACK}> Ако имаш линк поствай ,ако нямаш ... не се занимавай да пишеш ненужни постове ,само за да вкараш още някоя точка в каунтъра (мнения) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 / Тотален OFFTOPIC Ако имаш линк поствай ,ако нямаш ... не се занимавай да пишеш ненужни постове ,само за да вкараш още някоя точка в каунтъра (мнения) <{POST_SNAPBACK}> Е, не! Писна ми да чета подобни изказвания и този път не мога да се въздържа. Защо мислите, че това да трупаш постове е някаква висша цел на участниците във форумите?! Ако зависеше от мене тази бройка въобще нямаше да се показва под всеки потребител. Ти четеш морал на MPABKATA_Z. Добре. А замисляш ли се, че ти в момента шравиш безсмислен спам?! Само психолози, само дълбоко интелектуални личности в мрежата, бре ... Съвземете се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 http://mircscripts.org/ Много се кефих на тоя сяйт едно време когато се занимавах с мирката и най-добре да си прочетесх HELP-a на mIRC-ата всичко друго ти си го измисляш вече ако искаш да правиш някви красоти и чудесии ще трябва и библиотеките да понаучиш ... за което ще ти помогне горния сайт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.