keen Posted July 30, 2003 Share Posted July 30, 2003 Nqkoi ima li nqkva ideq dali e izleznal Ex. Command & Conquer Generals i dali nqkoi shte go plqsne na Ftp-to??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 30, 2003 Share Posted July 30, 2003 Expansionа се казва Zero Hour и още не е излезнал. Ако не се случат непредвидени закъснения играта може да очакваме в края на тази година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keen Posted July 30, 2003 Author Share Posted July 30, 2003 Imam nojda i ot help otnosno tekushtata Generals - nemoga da q igraq online vseki put kogato q reinstall i si napravq updatite na m. playa mi vika da probvam drug Serial Number i ne stava Da imate nqkva ideq, ako i vie ste se zblaskvali s problema!!! :wacko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 30, 2003 Share Posted July 30, 2003 Защото явно има cd-check и щом не ти е оригинален те изхвърля. За целта трябва да си купиш играта оригинална или да се разходиш в някой магазин, в който я има и да си препишеш серийния номер, които седи на кутията (в някои случаи може и да не е отпред). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Pomooost, nemoa da si install-na taja jaka igra, kato probvam mi dava, 4e C&C Generals ne mozhe da byde namereno, ama az go instalirah okolo 3 minuti predi tova Vyzmozhno li e problema da e zastoto sym slozhil Generals ne v default dir-a, a na drugija mi hard??? Waaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Pomooost, nemoa da si install-na taja jaka igra, kato probvam mi dava, 4e C&C Generals ne mozhe da byde namereno, ama az go instalirah okolo 3 minuti predi tova Vyzmozhno li e problema da e zastoto sym slozhil Generals ne v default dir-a, a na drugija mi hard??? Waaaaaaa <{POST_SNAPBACK}> Първо ,ти играта кракна ли я ?След това как така не ти я намира?Опитали да я стартираш от директорията ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Pomooost, nemoa da si install-na taja jaka igra, kato probvam mi dava, 4e C&C Generals ne mozhe da byde namereno, ama az go instalirah okolo 3 minuti predi tova Vyzmozhno li e problema da e zastoto sym slozhil Generals ne v default dir-a, a na drugija mi hard??? Waaaaaaa <{POST_SNAPBACK}> Purvo Trqbva da si instalirash C&C GENERALS 1-vata 4ast i sled tova da Instalirash Expansionа Zero Hour Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Purvo Trqbva da si instalirash C&C GENERALS 1-vata 4ast i sled tova da Instalirash Expansionа Zero Hour <{POST_SNAPBACK}> Imenno, nali kazvam che sym go installnal predi 3 minuti (veche stana poveche de )!!! Първо ,ти играта кракна ли я ?След това как така не ти я намира?Опитали да я стартираш от директорията ? Da, cracknah ja i ja patchnah do 1.0.5. , posle pak ja cracknah s drugija crack deto e za patcha - raboti bezotkazno (originala), ama ne znam zasto ne ja namira, v registry ja ima, navsjakyde vsichko e normalno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Хммм... А някой да помогне като Generals ми дава Cannot acces Language.cab??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Plode Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Хаххаахахах ?? за пъврити Гинирали ли говориш .. ? Да кофти ,че ги няма в Wareza :-) играта е яка ама аз си я имам на CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Мда за първите Гинирали <{POST_SNAPBACK}> говоря, само че ги има на вареза. Обаче не ми тръгва ЦД-1 по-горе съм написал каква е грешката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
6th_SeNsE Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Tazi igra zaslujava da bade RTS na godinata!!! Parvata q imam na CD i naistina si zaslujava da q vratne6(samo za interesa de) Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 I dvete sam gi prevartal ^spomen- GLA purva 4ast prevurtane^ uhaaa!!! I az gi imam na diskove oba4e i ot warez-a i ot diska mi davavse edna i su6ta gre6ka! Ve pak 6te formatiram vsi4ko i ako se opravi da napravim edno multi navit li si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.