Jump to content
BulForum.com

Command & Conquer: Generals

keen

Recommended Posts

Expansionа се казва Zero Hour и още не е излезнал. Ако не се случат непредвидени закъснения играта може да очакваме в края на тази година.

Imam nojda i ot help otnosno tekushtata Generals - nemoga da q igraq online vseki put kogato q reinstall i si napravq updatite na m. playa mi vika da probvam drug Serial Number i ne stava

Da imate nqkva ideq, ako i vie ste se zblaskvali s problema!!! :wacko :confused

Защото явно има cd-check и щом не ти е оригинален те изхвърля. За целта трябва да си купиш играта оригинална или да се разходиш в някой магазин, в който я има и да си препишеш серийния номер, които седи на кутията (в някои случаи може и да не е отпред).

• 1 year later...

Pomooost, nemoa da si install-na taja jaka igra, kato probvam mi dava, 4e C&C Generals ne mozhe da byde namereno, ama az go instalirah okolo 3 minuti predi tova :confused

Vyzmozhno li e problema da e zastoto sym slozhil Generals ne v default dir-a, a na drugija mi hard???

Waaaaaaa :cry :cry :cry :(

Pomooost, nemoa da si install-na taja jaka igra, kato probvam mi dava, 4e C&C Generals ne mozhe da byde namereno, ama az go instalirah okolo 3 minuti predi tova :confused

Vyzmozhno li e problema da e zastoto sym slozhil Generals ne v default dir-a, a na drugija mi hard???

Waaaaaaa  :cry  :cry  :cry :(

Първо ,ти играта кракна ли я ?След това как така не ти я намира?Опитали да я стартираш от директорията ?

Waaaaaaa  :cry  :cry  :cry :(

Purvo Trqbva da si instalirash C&C GENERALS 1-vata 4ast i sled tova da Instalirash Expansionа Zero Hour

Purvo Trqbva da si instalirash C&C GENERALS 1-vata 4ast i sled tova da Instalirash Expansionа Zero Hour

Imenno, nali kazvam che sym go installnal predi 3 minuti (veche stana poveche de :lol: )!!!

Първо ,ти играта кракна ли я ?След това как така не ти я намира?Опитали да я стартираш от директорията ?

Da, cracknah ja i ja patchnah do 1.0.5. , posle pak ja cracknah s drugija crack deto e za patcha - raboti bezotkazno (originala), ama ne znam zasto ne ja namira, v registry ja ima, navsjakyde vsichko e normalno... :tongue

Хммм... А някой да помогне като Generals ми дава Cannot acces Language.cab???

Мда за първите

Гинирали

говоря, само че ги има на вареза. Обаче не ми тръгва ЦД-1 по-горе съм написал каква е грешката.

I dvete sam gi prevartal ^spomen- GLA purva 4ast prevurtane^ uhaaa!!! I az gi imam na diskove oba4e i ot warez-a i ot diska mi davavse edna i su6ta gre6ka! Ve pak 6te formatiram vsi4ko i ako se opravi da napravim edno multi navit li si?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...