somthingthat Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Tova serial4e e mnogo raribeno,samo deto nemoga da nameria link za dl iz serials.Predi go imashe tuka,no sigurno nqkoi go e zatril. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 http://movies.co.jp/info.php?id=2548 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 http://movies.co.jp/info.php?id=2548 <{POST_SNAPBACK}> Да ама натисни "Download" да видиш, че наистина го няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoroto Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Tova serial4e e mnogo raribeno,samo deto nemoga da nameria link za dl iz serials.Predi go imashe tuka,no sigurno nqkoi go e zatril. <{POST_SNAPBACK}> Има го ето ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 И тук го има в комплект със субтитрите, като само тези за 11 епизод не са напаснати, но има подходящи в subs.unacs.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 К'во става с новия Бригада.. някой чул ли е нещо или аз съм назад Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 К'во става с новия Бригада.. някой чул ли е нещо или аз съм назад <{POST_SNAPBACK}> Нов Бригада Да не е нещо като 2ри сезон. Т'ва ще е уникално нещо. Дано наистина да направят такова нещо. Грехота е да няма продължение на любимия ми филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Нов Бригада Да не е нещо като 2ри сезон. Т'ва ще е уникално нещо. Дано наистина да направят такова нещо. Грехота е да няма продължение на любимия ми филм <{POST_SNAPBACK}> Аз доколкото разбрах , вече има такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Аз доколкото разбрах , вече има такова нещо. <{POST_SNAPBACK}> WTF ??? a ot kade moje da se nameri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Малее тва мие любимия сериал Кажете дали има продължение, че от кога чакам, па книгата все пак е книга, а аз не обичам да чета Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Малее тва мие любимия сериал Кажете дали има продължение, че от кога чакам, па книгата все пак е книга, а аз не обичам да чета <{POST_SNAPBACK}> А то и кнгиа ли има Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoroto Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Има,ама до колкото разбрах била тъпа!Била написана след успеха на сериала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Има,ама до колкото разбрах била тъпа!Била написана след успеха на сериала. <{POST_SNAPBACK}> Аз доколкото знам и "Кръстникът" е направена малко след филма, но книгата е уникална А на мен ми харесват такъв тип филми и книги, такаче ако наистина има такава книга "Бригада" със сигурност ще си я взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Ми аз разбрах от един приятел от морето. който е меко казано луд фен на Бригада. И викам да питам тук..... Но иначе , само от него съм чул за 2-ри сезон . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Втори сезон на Бригада за сега със сигурност няма .... а и в близко бъдеще няма и да има, ако обаче се стигне до някакво решение да се снима той няма да бъде режисиран от Алексей Сидоров. Сергей Безруков изпълняващ ролята на Белов Александър Николаевич отказал категорично да се снима в евентуалния втори сезон на Бригада .... така че дори и да има толкова чаканото продължение то ще е съвсем различно с нови артисти, режисьори и т.н. Книгите на Бригадата са общо пет под заглавия "Бой Без Правила" "Предан Враг" "Живот След Смърта" "Кръв И Злато" и "Целувката На Темида". Има ги на БГ пазара от издателство "Ера". Препоръчвам ги на феновете на сериала наистина си заслужават. Информацията за всичко около сериала Бригада от тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Явно са ме излъгали ЕЕЕ жалко Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Третата книга, която е директно след филма, си е яка квото и да ми каете Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Абе за книгата не знам, не съм я чел, но от този филм гледах към 6 епизода и спокойно мога да кажа, че е тотална БОЗА. Опа, извинявам се на бозата за нанесената обида.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Тоя филм дават ли го по някоя телевизия да го кьорна да го видя Мисля че го дават по Канал 1 ама кога Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Тоя филм дават ли го по някоя телевизия да го кьорна да го видя Мисля че го дават по Канал 1 ама кога Преди го даваха по кАнал 1, но свърши. 15 серий са, ако си заинтересован намери ги някъде в нета и ги свали да ги гледаш. Гарантирам ти, че ще останеш очарован Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 А ве, шо го няма вече, на local-a??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Абе за книгата не знам, не съм я чел, но от този филм гледах към 6 епизода и спокойно мога да кажа, че е тотална БОЗА. Опа, извинявам се на бозата за нанесената обида.. ти толкова разбираш значи от руско кино брат ми. Тоя сериал е може би най- добрия които братушките са правили аз го гледах и страшно мн ми хареса както и на 99% от хората които са го гледали до КРАЯ. вземи го догледай щото до 6 епизод още нищо кой знае кво не е станало. И после пак ми кажи че е тъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Дайте някъв линк, че го затриха от FTP-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiLo_ Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Дайте някъв линк, че го затриха от FTP-то. тук в data.bg или в arenabg.com в DVD формат и тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 А някъде на еврокомски сървър няма ли го?Щото нямам акаунт за никой от посочените.Пък и нали тамги следат нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.