cobalt Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 e hora kajete si koe e bilo nai romanti4noto ne6to koeto ste 4uvali ili 6te kazvali nqkomu a nqkoi ako e imal naistina mn interesna i romanti4na slu4ka neka q spodeli s nas tuk sled 14 fevruari o4akvam golqma populqrnost na temata ei hora ako nqkoi znae gotini strani4ki svarzani s temata tuk im e mqstoto az moga da kaja 4e v abvto i v dir,bg ima i nqkolko svqsni karti4ki za sv.valentin Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 puk na men mi kazaha vednuj 4e imam golemi o4i a nqkoi da kaje slu4ka koqto nastina e raz4uvsrvala mom4eto ili momi4eto do vas ? ami tva po-fore me raz4ustva we Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 мен веднъж ми казаха че съм имал много готин характер но иначе веднъж едно момиче ми каза, че обича да се прегръща с други , но най-много обича да се прегръща с мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted February 13, 2005 Author Share Posted February 13, 2005 a nqkoi da kaje slu4ka koqto nastina e raz4uvsrvala mom4eto ili momi4eto do vas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted February 13, 2005 Author Share Posted February 13, 2005 az vedna6 otivam na gosti na edno momi4e s koeto se poznavahme ot dalgo vreme no samo ot irc no naistena mn q haresvam. ra prekarahme si super den no doide vreme da si hodq . a naistena mn mi se iska6e da q celuna no vse ne sabirah koraj. no 15 min predi da mi doide vlaka si kazah sega ili nikoga e tova be6e i parvata mi celuvka. i sabrah smelost parvo bqh mn plah .no posledqh 4e i na neq i haresa adski mnogo i sledva6tite minuti gi prekarahme celuvaikise. abe neznam kakzvu4i no si spomnqm 4uvstvoto v gardite si sraceto mi naistina 6te6e da izko4i . 6tom i tq go ose6ta6e dokato bqhme pregarnati predstavete si za kakvo stava vapros- po4ti infark 6tqh da polu4a ta to4no fakta 4e tq po4uvstva sarceto mi kakbie ludo zaradi neq naistena mn q raz4uvstva i stana naistena mn sladi4ka po kasno razbrah 4e tova e bilo nai-miloto i sladko ne6to koeto tq be6e ose6tala kazvam vi nikoga nqda da zabravq 4uvstvoto v gardite si samo kato se setq i sar4iceto mi pak poludqva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 "Обичам те...."-толкова просто,а толкова силно и кристално чисто....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Ами най-сладкото нещо, което до сега съм чувала беше от приятелят ми. Един ден след училище бяхме останали у нас и гледахме филм. След него сме заспали гушнати на леглото ми. По някое време той ме събуди с целувка и ми каза:"Обичкам те!" целуна ме пак и ме претисна силно до него, след което пак заспахме гушнати. Беше страшно сладко! Никога няма да забравя чувството Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 "Обичам те...."-толкова просто,а толкова силно и кристално чисто....... <{POST_SNAPBACK}> Ето това е думата нищо не може да я замени.Моята половинка като ми я каже и се растапям от удоволствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 "Обичам те...."-толкова просто,а толкова силно и кристално чисто....... <{POST_SNAPBACK}> Клише.Трябва да се вложи нещо,напимер истинска емицоция в точния момент.Иначе поне на мен ми звучи като хляб,бира,мръвка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 DMX, всяко нещо е клише, ако в него не се вложи истинска емоция!!!!! И ако някой кълве на изкуствени мухи (вярва на лицемерни такива приказки), може да се сърди само на себе си. Но Petio си е съвършено прав де. Тия думички, казани от или на правилния човек заместват всички китки, серенади и промоционални Прима-пакети на света . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 "nqma nishto po-hubavo ot tova da znaeshche za daden chovek ti znachish neshto..che si neshto poveche ot poznat...Blagodarq ti" Това е един SMS, който получих от една приятелка от друг град, като отговор на едно писмо, което й бях изпратил... А нещото... което винаги ще навлажнява очите ми е една картичка, на която пише "Никога няма да почувствам самота с голям приятел като теб!" А текста в нея е: "Чудя се какво да пиша тук - отпред пише достатъчно. Имах честта да се запозная с един изключителен човек, който не научи много и направи това, което съм сега - той... как да кажа - просто ме научи да не се срамувам и да съм смела, защото "имаш какво да кажеш на хората" - така ми казваше...Той ми каза ако днес почувствам че обичам някой да не го тая в себе си да още в тоя момент да му кажа - утре е вече късно... И знаеш ли, той е прав... За това...Ами... Обичам си те! и... ЧРД Отново {}" Дори и сега, когато го прочитам за пореден път (сигурно е от преди 2-3 години), отново потичат сълзи от очите ми... Човек е добре да знае, че има истински приятели... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Всяка реплика може да бъде романтична, стига този, който я казва да влага романтика във всяка дума, а другия да е настроен за това! Аз примерно съм романтичен колкото черноморски паламуд в тиган и трудно мога да преценя романтиката, но съм съгласен, че думите "обичам те", казани по подходящ начин в подходящ момент могат да бъдат най-романтичното нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Най-романтичното нещо, което съм чувал е от Американски Пай 1. И то гласи "...suck me, beautiful..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Отворих днес на обяд темата само, че ме домързя да пиша по нея :> Седнах размислих кво съм чувала :> Отговора е въпрос.. Какво ли не? :> Приказки, приказки, приказки чак ми иде на моменти да си запуша ушите и да не чувам глупостите, които се говорят :> И общо взето на приказки не вярвам, освен на майка ми и на баща ми, че ме обичат :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 ami na mene mi kazaha za ot vsi4kite i priqteli sam bil qna qk za laf i za povdigane na nastroenieto ! kaja o6te 4e sym bil i 4oveka na koito moje da kaji vsi4ko dobro ili losho ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 А на мен веднъж ми казаха: "Легнала си ми на сърцето, като свиня на шосето." И естествено, нищо не излезе от цялата тая работа, както можеше да се очаква, и както всички ми казваха, както също трябваше да се сетя, ама на - тогава ми се струваше ааадски романтично. Глупачка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 mortal_dreams, извинявай, но би ли пояснил какво се опита да кажеш ?! (SDawn, не се притеснявай, глупакът е този, дето ти го е казал! ) Leper_Messiah, майка ти сто на сто е ужасно горда с тебе ! Я виж какви умни приказки приказваш, а и какви ценни за човечеството филми гледаш ! Браво, браво ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 romanti4no mi tova napravo me hvarli v ta4a kato mi kazaha leave mada fucka bitch <{POST_SNAPBACK}> Хъм,аз не се броя за романтичен(въпреки,че хората казват друго)ама ти човече не само,че не си романтичен,ами си и яко некултурен,От друга страна - мнението ти се отклонява от темата,нарушава 1т.от правилата на форума и мисля,че си е чист спам Обаче ще спра да ти оказвам уважение и минавам към темата: Де да знам,на мене не са ми казвали нещо кой знае колко романтично...бла-бла,глупости само са ми ръсили,нищо,което да ме накара да се "разромантича". Може би щото и аз съм дебелокожо добиче и много-много не показвам чувствата си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 А на мен веднъж ми казаха: "Легнала си ми на сърцето, като свиня на шосето." Da,"Hilqdi celuvki ot moite skusani obuvki" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Най-искреното "Обичам те!", кратко и спонтанно, но на място, когато най-силно се нуждаех от тези думички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Obi4am te za drugoto ne smqtam da razkarvam za6toto te sa romanti4ni i mnogo li4ni i ako gi razkaja za da se pohvalq ili ne6to tokova 6te razvalq magiqta im Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Тя ми каза, че аз съм нейният спасител, нещо като ангел хранител... А аз и отвърнах, че съм недостоен, че я е спасил егоизмът, а не любовта ми... Това беше грубата истина, моят вътрешен демон бе отговорен за всичко.... :ph34r: Както виждате, при мен романтика не вирее.... "Надежда всяка тука оставете!" Мамка му, ще се пека на бавен огън.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Най романтичното нещо което са ми казвали е: "Здрасти" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Най-романтичното нещо което са ми казвали е : "Легна ми на сърцето като свиня на шосето" Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 интересно никои не каза нещо което наистина да "докосне" сърцето ми а за най-романтично нещо можеби наистина е "Обичам те" казано в правилния момент, на правилното място и на правилният човек ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.