cheese Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ице, опитах да предложа да пооправиш малко тона на приказване, ама ... вари го, печи го, на тиква мирише. То маниерите и възпитанието или ги имаш, или ги нямаш. Иначе с полусмислените ти постинги, без мнение, а само с коментари, някак се свиква. За такива като тебе има един много точен термин в Асеновград - задно колело. Разтълкувай си го сам! Е, поне стана ясно твоето пристрастие към Слрави - просто сте пъпеши от един и същи бостан. Въпрос на вкус... Слушай си го! Възхищавай се на самочувствието му на човек, сменил наскоро налъмите с трандафори. А на глупаците като мене, дето представляват единия процент субективни музикални любители, остави Чайковски, Моцарт, Демис Русос, Васил Найденов, Сара Брайтман, The Doors, Led Zeppelin и прочее вехтории, чиято музика не е куп зелки и която с количества, класации и СМС-и не можеш да измериш. Ба маа му, наистина много обедня откъм мозъци тая държава... Щом от един случаен плевенски селянин направихме галактически проблем, свършени сме! P.S. mobo , ти намери есенцията , братче - прав си за по-малкото зло. И Славчо, и тия от Каффе са музикални карикатури, ама едната е някак по-умерено и по-малко дразнещо нарисувана. То е ясно, че който и да иде на Евровизия ще ни изложи, но определено е за предпочитане тоя някой да ни изложи по-малко все пак . P.P.S. chevengur, позволи ми да те поправя - не който познава нотите, а който просто има уши Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ей не се спря... <{POST_SNAPBACK}> Ми момченцето със сълзите ако е преценило,че съм го обидил има модератори за тази цел,на които можеш да рапортуваш,а не да цивриш из целия форум.След като така ясно отчиташ несправедливостта спрямо теб не виждам какво те спира.Казах си мнението и го аргументирах донякъде,а ти го окачестви като “тъповато” и какво излиза сега,че вместо аз ти си обидения.Как стават тези неща? а за мен ти пък говориш още по налудничави... <{POST_SNAPBACK}> Нещата,които ми говориш са в случай,че аз ти пратя смс,но твоя телефон е изключен и ако съм настоил “валидността” да е на 7 дни,то смс-а може да те чака толкова време в буфера до момента,в който ти си влючиш джиесема.А какво става с тези телефони за гласуването….мятам си смс-а и получавам до минута две рапорт за отчетения глас.Искаш да ми кажеш,че тези 60000 души,който са гласували,са направили своя глас по-рано,но системата ги е отчела в последните 2 часа ли?Става дума за денонощен “телефон”,който не се изключва…така че тези 7 дни все още ми се струват нереални… Помисли дали Каффе имат реално толкова фенове,че да гласуват за тях?И казах вече,че не става въпрос за спор между два състава или два изпълнителя,а става дума за ниво песен.Песен бе, песен…майната им на Слави и на Каффе,абстрахирай се от това кой пее.Ти мразиш циганите и позицията ти ми е донякъде ясна…ами ако Орлин беше обратен,че нали и тях ги мразиш…коя песен би избрал тогава?Кое би било тогава по-малкото зло?Кое като чувство в съзнанието ти надделява хомо- или циганофобията?А? То маниерите и възпитанието или ги имаш, или ги нямаш. Иначе с полусмислените ти постинги, без мнение, а само с коментари, някак се свиква.А на глупаците като мене, дето представляват единия процент субективни музикални любители, остави Чайковски, Моцарт, Демис Русос, Васил Найденов, Сара Брайтман, The Doors, Led Zeppelin.... Ба маа му, наистина много обедня откъм мозъци тая държава... Щом от един случаен плевенски селянин направихме галактически проблем... <{POST_SNAPBACK}> И кое е полусмисленото не разбрах?Това,че ти казах точната аналогия с Таркан ли?Ми чалга пее дребосъка…и се гордеят с него дори хора,които не понасят този стил музика.Не е нужно да харесваш футбола,за да се радваш на Стойчков,нали? Еее да,ти слушаш Моцарт….кой може и гък да ти каже?Него и по дискотеките го пускат и хората се разцепват!Да знаеш случайно,че музиката в първоначалния си замисъл като предназначение е била измислена за танци?А сега ми кажи колко хора познаваш,който могат да танцуват валс? Ама продължавай да си гледаш само твоята градина,само твоите цветя и си мисли,че и другите сме ограничени само с нашите си градини…щото така е по угодно нали?Как иначе ще си праскаш мненията ей така през просото?От темата за “клоунадата” насам не се ли научи малко.Като е от Плевен както да не ги яде доматите с колците?Ти като си от Пловдив по-малко ли неселянин се чувстваш?Да живее гражданското самосъзнание тогава!!! Това,че ти слушаш Моцарт е субективната ти истина,а това,че в държавата се слуша чалга е обективната истина.Това редовно ти го повтарям…еми полу-интелигент с проблеми в тона като мен толкова може… Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Пиемам, факта, че ти и държавата слушате чалга. Просто отказвам да му се радвам ня тоя факт. А ти продължавай да си вдигаш шум ! Те празните сиреневи тенекии са за това. Прав си - толкова можеш. Ха със здраве! P.S. Между другото на музика е започнало да се танцува бая по-късно от времето, когато са я "измислили". Но това е една съвсеееем друга тема. Няма да те занимавам с глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ако трябва да сме честни кали беше наи-атрактивна и песента и с етно мотивите беше наи-добра да ни представи на евровизия.а защо мисля така ли ами гледах послендите няколко издания и точно таквиа неща са печеливши маина.Песента на кафе е боза англииския на тоя орлин е мизерен и поведението му пред камерата ужасно умрях си да се смея като го гледам маина тея дни него и мафиота които е зад тях по разните му конференции.ТО пък едни конференции събраха свои изпълнители и подставени лица и въртят и сучат едно голямо нищо..А като им зададат конкретен въпрос като журналистите от канал3 и мъка маико мълчание и гледане тъпо в празното пространство.Неказвам че слави беше наи-добрия просто песента му наи-малкото беше на нивото на останалите не им отсъпваше а преднината му 15 процента пред графа е съизмерима с реалното,все пак по 30000 и повече ходят на неговите концерти по стадионите а графа е певец за определена аудитория.Да не казвам че тои и тоя руши основната им фенска маса са 14-17 годишни девоичета с жълто на устата.А скандала е реален и аз пак ще кажа и се изнервям вече не ми пука кои ще го спечели но да се оставим на руснак с мръсни пари да ни купува конкурса за евровизия и да се хили наи нагло пред камерите съжелявам да го прави в русия.А ние го защитаваме дори,когато някои се усмили да каже истинта.Тука е българия....Пее се българския химн и сме българи.. П.С. Да живее велика България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Честно казано аз КАФФЕ не ги бях чувал. Ама сигурно имат фенове, които гласуват за тях. А за Слави Трифонов мисля, че просто не може да губи... P.S. Лично мнение тълкуваите го както искате!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Според мен,Слави се прави на националист когато му е изгодно! Песента която трябваше да представи България на евро визия трабваше да бъде -Deijan pres. Svetla - Tazi Vecer. Хем е българска хем се доближава до песните на запад. Това е мойто мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
powerpz Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 zdraveite na wsi4ki - nqma smisul da umuwate za wota na ewrowisiqta. Shte wi dam zawursheka na galsuwaneto 4rez SMS-i prowedeno ot firmata GLOBALNET za 18821 - 99 glasa za 18822 - 55 glasa za 18823 - 8878 glasa - kafe za 18824 - 743 glasa za 18825 - 10902 glasa - Slavi za 18826 - 544 glasa za 18827 - 225 glasa za 18828 - 343 glasa za 18829 - 580 glasa za 18830 - 570 g;a za 18831 - 697 za 18832 - 1590 gl kakto se wizda do posledno Slavi vodi s 20% glasowe, kato dopredi izmamata na Kaffe sa bili 90% za Slavi i 1.5% za Kaffe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 аз това се опитвам да набия в главите на хората в тая тема че нещата са прецакани ама те не Слави бил такъв и онакъв в по горния си пост писах по тази тема сега само пак ще кажа.Немога да се съглася някакъв второразреден руски мафиот, Ованес Мелик Пашаев е името му да доиде с мръсните си пари и да купува и праи квото си иска на гърба на България,да иде да си го прави в русия ама няма кои да му го даде.За тва нека всеки които чете темата си помисли първо тои българин или руснак е и тогава да пише квото и да било.Аз пак казвам България е за българите не за някакви боклуци ако ние не си я защитаваме и тн няма кои да го направи а такива изцепки като еврозията няма да са единични то и без тва сега не са иденици подобни случаи по-скоро деиствия като на Слави са редки но това е път. П.С. Да живее силна и велика България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 abe kvo tolkova go obsajdate toq slavi nacionalen geroi shte go napravite.vqrno pravi ot vreme na vreme hubavi i umni neshta ama i te sigurno sa plod na scenaristite koito sa naistina mn svestni.a dokolkoto tazi akademiq mn dobre napravi zashtoto vsichkite peqt hubavo i taka pone edin ot tqh shte ima dobar start v svoqta musikalna kariera Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ми момченцето със сълзите ако е преценило,че съм го обидил има модератори за тази цел,на които можеш да рапортуваш,а не да цивриш из целия форум.След като така ясно отчиташ несправедливостта спрямо теб не виждам какво те спира.Казах си мнението и го аргументирах донякъде,а ти го окачестви като “тъповато” и какво излиза сега,че вместо аз ти си обидения.Как стават тези неща?<{POST_SNAPBACK}> Определено целиш безмисления спор, като си мислиш че печелиш евтина популярност. Ти си човек, който знае, че може да си стои на топло в къщичката и да си лае срещу който си иска, използвайки злобни подмятания по ръба на правилата на форума, но без да ги прескача. Това е една свадлива тактика, типична за такива като теб. Сигурен съм, че ако бяхме в една зала например на съседни PC-та нямаше да си толкова уверен в думите си. Когато говориш нещо срещу някого, трябва да ко казваш със мисълта, че можеш да му го кажеш и същото в очите а не да стоиш зад паравана на форума и да лаеш безразборно. Поне за мен е така и винаги, когато съм поствал нещо съм бил готов да го повторя и на живо. Като ти слушам младежкия тон, си мисля че ако се срещнем едва ли ще съм аз този, който ще "Циври". Защото с постовете си се изкара "разплаквача на членове на форуми". Доста самоуверено от твоя страна. Няма да се изненадам, ако следващия ти пост е поредното подигравателно излияние от сорта на "Тоя взе да налита на бой" и тям подобни. Нормално е за теб и хлапашкия ти подход. Не, това не е заплаха, подчертавам. Просто си помисли при следващото злъчно подмятане, ще имаш ли куража да ми го кажеш на живо и тогава поствай на спокойствие от топлата си и сигурна къщурка под снега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 abe kvo tolkova go obsajdate toq slavi nacionalen geroi shte go napravite.vqrno pravi ot vreme na vreme hubavi i umni neshta ama i te sigurno sa plod na scenaristite koito sa naistina mn svestni.a dokolkoto tazi akademiq mn dobre napravi zashtoto vsichkite peqt hubavo i taka pone edin ot tqh shte ima dobar start v svoqta musikalna kariera <{POST_SNAPBACK}> И петимата ще имат кариера, според мен, защото вече са достатъчно известни и пеят много добре. А специално с Евровизия- дразни ме факта че много не отчитат измамата, въпреки че е очевадна, само заради факта че Слави я каза а те не го харесват. Въпреки че аз харесвам Слваи, ако беше станало обратното- демек да беше очевидно нагласен вота в полза на Слави и примерно Каффе да откайе да пее, щях да уважавам Каффе и да ме е яд на Слави. ама не, когато е срещу някого когото не харесваме всичко е ОК, нали?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 sMARTBomber, аз не виждам, какво пречи на човек да изкаже свободно мнението си, без да го е страх, че ще яде бой или нещо такова. И не виждам, какво ти пречи на теб да се защитиш аргументирано, а не да заплашваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Подчертах че не заплашвам. Просто го призовавам да бъде честен пред себе си и да не обижда като знае че ще му е безнаказано. С това ти го насърчаваш да продължава да ръси глупостите си. Едва ли свободното му мнение е да слага по няколко обидни фрази във всеки негов пост. Нека си изразява мнението колкото си иска, това си е негово право, но не гарнирано със злобни безплатни подмятания по адрес на другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Определено целиш безмисления спор, като си мислиш че печелиш евтина популярност. <{POST_SNAPBACK}> За каква къщичка говориш не ми стана особено ясно,честно!Каква популярност…да не сме на конкурс бе?!?Какво съм казал толкоз….да четеш по-внимателно ли?Или бъзика за бобъра не го схвана както беше по предназначение?Или глагола “циври”…ами едно и също повтаряш,въртим се в кръг.Ти го започна,ти се обърна към моето мнение,а не аз към твоето.Ти почна да спориш на контра… В зали не ходя,така че поканата не ми се струва примамлива…но пък бира пия.Грешен ти е нещо подхода за поканите Ми не,че съм “разплаквача”,но става досадно предполагам не само на мен….има тема и е нормално да се говори по нея.А ти викаш,че мнението ми е “тъповато”.ОК нямам никакъв проблем с това,ама поне някой аргумент да беше дал.Нещо от рода на “тъповато е,защото….”,че да разбера “каква е тя…умноватата ти позиция”.Щото иначе кой ти дава право да се изказваш така?Дай по тази логика да тръгнем из форума и да се изкажем за всяко мнение,което не ни харесва,че е “тъповато”,защото едва ли всички ги смяташ за “умновати”.Като взимаш отношение е нормално да се защитиш…така е поне e хубаво да се прави,за да става диалога… Аз нямам зор мненията ми да са “умновати” за теб или подхода ми да е повече от “хлапашки” за теб…и въобще за къв х** ми ги приказваш тези неща?Не ми се отдавало да правя анализ на успеха на звездите…ама и за това зор нямам,но ти пак оплю без да дадеш своето “компетентно” мнение…само констатации чета от теб.То много лесно така!И ако ще продължаваш в същия дух ще те помоля да използваш ЛС,че да не пълним темата с помия…поне на мен това ми е последния оффтопик по темата… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Момчета...ай стига вече....май всеки си каза мнението за Слави и конкурса на Евровизия. Безсмислено е да влагате толкова емоции в тези неща....гледайте си живота...пийте си бирата и го карайте по-весело... ...ако ако някой мод прецени, че темата вече се е изчерпала, нека я затвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Не мога да разбера какво толкова ви вълнува Слави Трифонов Според мен шоуто му отдавна се изтърка А тои не и кои знае какъв водещ. Има доста по добри от него които също умеят да разсмиват хората Колкото до това което стана Евровизия за пореден път показва, че Слави се мисли за недосегаем и че всичло му е позволено Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnaKeTo Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Според мен шоуто му отдавна се изтърка <{POST_SNAPBACK}> Именно ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Нито му гледам шоуто , нито му слушам песните! Тоя може да пее толкова , колкото и аз ! Пълен нещастник! За евровизията : Там не трябва ли да се избира песен , която меко казано може да се слуша навсякъде по света?! Кой слуша фолк?? Песента на Каффе си има мелодия,на английски е и е по-приятна за слушане!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Нито му гледам шоуто , нито му слушам песните!Тоя може да пее толкова , колкото и аз ! Пълен нещастник! За евровизията : Там не трябва ли да се избира песен , която меко казано може да се слуша навсякъде по света?! Кой слуша фолк?? Песента на Каффе си има мелодия,на английски е и е по-приятна за слушане!! <{POST_SNAPBACK}> Ехх, ако и твоите песни можеха да се продават като неговите, еша нямаше да ти има... Да, там се избира песен, която да представя държавата си. Едва ли точно Каффе с тяхната песен може да представи България, още повече, че е на английски... И приятна ли е или не - въпрос на гледна точка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Скивай тука Вуте! Какво имат да кажат феновете на Къффето?Крадена песен,купен вот….и все още има заблудени,вярващи в противното.Уелкъм ту Бълрегиъ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Независимо дали го харесвам или не той единствен имаше смелостта да каже истината за Евровизия. Това е добър ход от негова страна - на мен ми направи впечатление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Аууууу , тия от "Каффе" били големи мръсници ! Не стига ,че в цялата "Лайнер Мюзик' ма само две оригинални песни и те да вземат да откраднат едната Как ги ни беше срам, бе !!!!! Някой може ли да ми обясни какво точно се печели от това ,че някой е отишъл на "Евровизия" (да не говорим ,че вероятността да спечели е почти улева).Пари(голям награден фонд ли има),слава ли (някой да си спомня победителят преди три години например),екскурзията ли ? Какъв е смисълът да се хвърлят луди пари за подкупи ? Една екскурзия до Киев ще им струва най - много 10 000 за седмица и то при не лоши условия. Ама друго е да се направиш на борец и свобода и демокрация по телевизията.Такава супер реклама става (и то без много,даже хич пари),че ще си вдигнеш западащият рейтинг на отдавна изчерпаното шоу поне за месец. Да ви идва на ум,че тази цялата дандания може да е нагласена СЪВМЕСТНО от Слави и менажера на "Каффе"? Като говорим за крадене някой да е гледал "Шоуто на Джей Лено" по NBC ? Мръсникът да вземе да открадне "Шоуто на Слави" едно към едно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Някой може ли да ми обясни какво точно се печели от това ,че някой е отишъл на "Евровизия" (да не говорим ,че вероятността да спечели е почти улева).Пари(голям награден фонд ли има),слава ли (някой да си спомня победителят преди три години например),екскурзията ли ? Какъв е смисълът да се хвърлят луди пари за подкупи ? Една екскурзия до Киев ще им струва най - много 10 000 за седмица и то при не лоши условия. Да ви идва на ум,че тази цялата дандания може да е нагласена СЪВМЕСТНО от Слави и менажера на "Каффе"? Като говорим за крадене някой да е гледал "Шоуто на Джей Лено" по NBC ? Мръсникът да вземе да открадне "Шоуто на Слави" едно към едно ! <{POST_SNAPBACK}> Пич, ти направо отрепа рибата, не знам за наградния фонд, ама и 1 год. да ти се продава песента в цяла европа не мисли че е малко (пък нека след 3 год. никой да не си спомня за теб), отделно че вече като те знаят(не в България), след това много по-лесно се пробива на чуждия пазар(все пак една добра песен не е достатъчно да се пробие, трябва да има и нещо като реклама та все пак хората да чуят за теб, а Евровизия е идеална за целта). Пък за Джей Лено- че то в цял свят има такива предаванета (как не включи и Харолд Шмид) и е нещо съвсем друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 nrg , колко песни победили на "Евровизия " са станали хит - тоест са се продавали успешно из Европа ? Да знаеш някоя ? Да не говорим,че е твърде малка вероятността да спечелиш.Както е казал Аристотел :"ти баща си не може да убедиш ,какво остана за цяла Атина".Отиваш с посредствена песен ,с купени гласове и очакваш да се пребориш с конкуренцията от цяла Европа? Извинявай ама нещо хич не се вързва. А и самото участие там са поне още двадесет други изпълнител,колко от тях пробиват на европейският пазар ? Успяват ли дори победителите да се продават добре в Европа ? Относно Джей Лено - верно е ,че в цял свят има такива предавания,дори и в България Слави не е първия,да не забравяме Тодор Колев Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 nrg , колко песни победили на "Евровизия " са станали хит - тоест са се продавали успешно из Европа ? Да знаеш някоя ? Да не говорим,че е твърде малка вероятността да спечелиш.Както е казал Аристотел :"ти баща си не може да убедиш ,какво остана за цяла Атина".Отиваш с посредствена песен ,с купени гласове и охакваш да се пребориш с конкуренцията от цяла Европа? Извинявай ама нещо хич не се вързва. Относно Джей Лено - верно е ,че в цял свят има такива предавания,дори и в България Слави не е първия,да не забравяме Тодор Колев <{POST_SNAPBACK}> Специално колко са се продавали-естествено незнам, последен хит- Руслана, Песента на Каффе-пълна боза, нищо особено, не да победи- не вяравам че ще стигне до конкурса(нали пак ще има отсейване) и съм напълно съгласен с теб, че вероятноста да спечелят е много малка, бих казал даже нулева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.