break Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Напълно съм съгласен: Слави Трифонов->музика->чувства това пролича на Евровизията Слави НЕМОЖЕ ДА ГУБИ! Трябла винаги той де е №1, но така неможе. <{POST_SNAPBACK}> Слави винаги ще е номер едно. И той е един от малкото хора, които винаги е влагал чувства в песните си. Нима това не пролича при конкурса за певци, когато трябваше да пеят някоя от неговите песни. То е ясно че не може всички да го харесват. И аз не го харесвах, преди да се разделят с каналето. Но видях, че всъщност той прави шоуто, а другите са гола вода без него. Дори обясни защо се разделиха, докато другите се правиха на идиоти и все едно нищо не се е случило. От тогава му се възхищавам. Такъв като него никъде не може да срещнете. Ако всички бяха като него, сега нямаше да се повдига въпроса за евровизия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Не мога да повярвам, че моето мнение съвпада с доста хора е аз поне мисля, че убедително се аргументирам. Значи и за мен Слави преди беше интересен, а сега се е превърнал в клоун не го гледам редовно(под редовно имам в предвид през седмица веднъж или през месец веднъц). В т.нар. първа част не мога да дам точно определение за него някои го наричат клоун(може и палячо). За мен неговото поведение е арогантно и надменно. Винаги той едва ли не се изкарва професор по всичко, а ние глупаците го гледаме. Обърнете внимание тук не става въпрос за житейския му път, а става въпрос за едно нормално водене на щоу. Но явно стандарта за водене на ШОУ е бъдеш малаумен или шизофреник. Като се замисля първата част се повтаря с малко повече въображение всеки може да я направи. Шоуто винаги започва с няква празна(или полупразна) приказка на Годжи за да представи Слави. Слави идва (и Оркестъра да свири) и Куку бенд започва с няква песен т.нар балет (няма да казвам име че много хора минаха през него смениха му и името и пр.). Цяла седмица си купувате вестници и си колекционирате само интересни и пикантни или нестандартни заглавия. Естествено без политика не може ако може да вкарате Сакса кобурга в действие няма да е лошо или някой полицай и като за финал някое съкращение от Магаданския технлогичен институт. Това да ви е познато в едно 90% от предаванията дават едно и също. Това за първата част. Втората част е малко по-добре от първата там Слави вече е превключил в режим "нормален човек" и не разправя разни простотии, тъпотии и пр. ами държи се културно, възпитано, но понякога не задава добри въпроси(казвам понякога). Госта не е задължително да е културен и възпитан важното да е известен (понякога и това не е важно). Има подаръци които са по инициатива на гостите (в началото се подаряваха химиклки и от водещия, но това вече замря). Като си тръгва госта се разписва в "книгата за гости" следват реклами и ако има време следва известния "Виц на Слави". Оригиналното във вицовете са имената в него Примерно грузинското име Изотзадзе. Това ми бяха част от критиките и част пояснения към тях. На въпрос За какво изобщо го гледам? Понякога има интересни гости, но напоследък може би рядко или изобщо няма такива. Е това дали ще го гледам зависи и от свободното ми време най-много мисля към 00:00 часа ама колкото по-късно става толкова повече ми се спи Безразлична ми е академията за музиканти . Трябва да добавя едно мнение към моето значи Слави ако беше умен нямаше да чете репликите си на Евровизия (обърнете внимание на думата чете) той не може да каже две приказки без някой да му подшушне репликата в ухото. Затова бърка и затова понякога не може да си каже приказката(просто защото не е негова). Парчето на Слави и Софи наистина е бавно бъдете почти сигурни че щяхме да имаме някакви гласове даже 1 най-вече от съседите по съседски . Аз изках да спечели всеки друг, но не и Слави. Слави пък каза за кой да("не") се гласува и по този начин обедини опонентите си. Предимство на "Къф е?" е това че паречето е на английски език едновременно това е недостатък, но от българска страна защото дори да е 100% изпята песента на български тя няма етно мотиви които не са задължителни, но все пак по хубаво да ги има отколкото да ги няма (това правило не винаги е добро става въпрос за "колкото повече толкова по-добре") . Предишната песен на Евровизия е едновременно мелодична, но по-скоро танцувална и именно тук е недостатъка и на двете наши песни. Слави има далеч по-хубави песни макар и наистина да няма глас. Кали беше излязла с добро парче... Не може такава критика без да кажа едно положително нещо за него щом съм го гледал значи все някакво качество съм харесал у него и той е, че е българин и патриот и харесва българското. Като се замисля рядко ще се намери някой като него в това отношение и явно прав се оказа Бил Клинтън като цитира Паисии "О, неразумни юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш и не говориш на своя език?" Както и да е това е друга тема имаща нещо общо с тази. Изявлението на Слави на Евровизия е поредната негова изцепка(може и да не е негова ами на някой от сценаристите му). На въпрос отговаряш с въпрос това познато ли ви е . Защо Слави знае кой ще спечели? От къде има тази информация? От там от където я има имал ли е и той достъп до нея? Много вероятно е и той да е купил някакви гласове но примерно накрая да са го орязали и заради това да се оплаква и се стига до общоизвестото заключение, че "Слави не може да губи" защо пък точно такова нали никой не иска да губи. Ами много просто Слави иска от всичко да прави Пари и Рейтинг възможно е някакъв негов по-ранен проект да е временно прекъснат или прекратен заради крайния резултат(това са само догатки). Има хора които искат да губят даже нарочно и публично го искат и естествено го постигат познавам такива лично(това е странна тема която не и е тук мястото). Най-простия пример който бих дал да се научиш да губиш е играта "Не се сърди човече"(Аз и викам "Не са сърми човече"). Ако Слави знаеше, че няма да спечели беше ли нужно да го огласявя и целия този публичен скандал да се състои?(това сега вече е побългарена версия на Евровизия) Затова "когато фактите говорят и боговете мълчат". Дали състезанието на Евровизия беше равностойно? Откровено не. Слави си води предаване по друга телевизия и си прави успоредно с всичко реклама за това, че участва в Евровизия. Както вече казах Парите и Рейтинга при него вървят ръка за ръка затова се прави на маймуна през първата част от на неговото шоу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Ne go haresvam razbira se. Ne moga da go traq,toq otdavna se iz4erpa ,izobshto ne se kefa na skapanite mu prostotii makar 4e ne sa negova ideq , vse edno.Mina mu vremeto.Pesnite mu sa super glupavi parodiii. Otvraaaaaaaat.... пародии на какво са песните му? Напълно съм съгласен: Слави Трифонов->музика->чувства това пролича на Евровизията Слави НЕМОЖЕ ДА ГУБИ! Трябла винаги той де е №1, но така неможе. ако слави искаше.. можеше да купи конкурса, но той не искаше. толкова ли не го разбирате това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 И ако не разбрахте, специално МТЕЛ даде информация, че ИМА малко сим карти със страшно много гласове(без да се огласява с точност, защото нямат право без съгласието на организатора) и че тази информация ще бъде дадена на организатора (бнт) и е редно той (бнт) да ги огласи. Ама тва дали ще се случи- тва означава бнт да си признае че организацията е зле и че вотът е купен. EDIT: За това сме на тоя хал, щото много са малко хората на които им стиска да кажат такива неща, а когато има такива- половината хора(които са от народа, а той е наи-прецакан от цялата работа) ще кажат че тва е излагане ,щото не може да губи и кво ли не... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 ..........ако слави искаше.. можеше да купи конкурса, но той не искаше. толкова ли не го разбирате това? <{POST_SNAPBACK}> аз изгледах част от пресконференциите. запознах се и с безумните му теории за конспирация единствено срещу него. аз пък имам нова. нашичкия се е опитал да си купи вота , искал е ама не е успял. за къф член му е било да търси технически лица "от голям мобилен оператор" само за да разбере текущите резултати ли? ами те не бяха засекретени - можеше да ги научи от публичните източници, като нас простосмъртните. та за кво му е било да търси подобна информация и да намира източници "от първа ръка". освен при опит сам да "направи нещо по въпроса" ей така за всеки случай. в допълнение мога да кажа, че масовото повишаване на броя гласове в края на гласуването е плод на начина на обработка на информацията. напълно възможно е при приключване на гласуването активността на избирателите да се повиши. аз и още 1000 души да се ядосаме и да не искаме циганката със селяндура да пеят на Евровизия. и да си дадем парите за това. още по-вероятно е при приключване на обработката (при рефреш-а на базата с данни) да изскочат доста "скрити" гласове, които са били неотчетени до момента. има си нормално буфериране от 7 дни от изпращането на гласа до реалното му отчитане. та си е реално в последните 12 часа при обработката да изскочат една камара невидяни досега гласове и обстановката да се промени. затова и за него е имало масово гласуване и повишаване на броя на гласове, както и за всички останали участници. и сега нашия не може да губи. не желае да губи престиж и да му изчезне така упорито налаганото му амплоа на "певец". затова изведнъж конкурса се оказа купен и той просто нямал шанс срещу парите. стандартно ПР оттегляне от фронта при загуба - обвини конкуренцията в нечестност за да оттегли вниманието от собствената му некадърност. затова още дълго ще се наслаждаваме на породения от него скандал. чакам с нетърпение БНТ да го осъди за неустойки поради неявяването му и отказа от участие. нали бил мъж и си държал на думата? видяхме го - кат не му изнася си извърта фактите за да избяга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Ами опитват се но знаят че работата им нее чиста ок ще поспоря с мобо,човеко мисля че трабвя да си наясно със българсакта психология кои сте тръгне да си гърми така парите ако няма някакъв кяр за него за тва изведнъж от 3000 на 50 000,наистина вони маина и Слави ако беше поискал щеше да го купи не се съмняваи в това..вече писах доста по различни неща в тая тема така че спирам до тук.. а колкото за продуцентите на каффе маина те лаят ама нехапят. И много лошо впечатление ми направи вокала на каффе пред камерите,тоя пич нещо много се с възгордял трябва му се хвърли един кютек и да се осъзнае малко не е никои за да говори така пред камерите,но му личи че е нервен мръсна му е работата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Гледахте ли по К3 със Сашо Диков и компания за какво стана дума Славчо го разфасоваха всички <{POST_SNAPBACK}> Аз като гледах 1во че Сашо Диков го подкрепи донякъде и 2ро че веднага го резнаха като взе да говори за конкурса и за Слави и 1 час стоя черен екран Link to comment Share on other sites More sharing options...
chevengur Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Съжелявам че не ГО избраха, все пак трябва да се представим с несто характерно за България а именно ПРОСТОТИЯ и ЦИГАНИЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Слави винаги ще е номер едно. И той е един от малкото хора, които винаги е влагал чувства в песните си. Нима това не пролича при конкурса за певци, когато трябваше да пеят някоя от неговите песни. То е ясно че не може всички да го харесват. И аз не го харесвах, преди да се разделят с каналето. Но видях, че всъщност той прави шоуто, а другите са гола вода без него. Дори обясни защо се разделиха, докато другите се правиха на идиоти и все едно нищо не се е случило. От тогава му се възхищавам. Такъв като него никъде не може да срещнете. Ако всички бяха като него, сега нямаше да се повдига въпроса за евровизия. <{POST_SNAPBACK}> Затова след като се разделиха с Каналето предаването Хъшове беше толкова популярно колкото Шоуто на Къци . Но когато предаването ти е след Новините, разполагаш с неограничен бюджет, и т.н. е лесно да си водещ. Да не говорим, че не е минало предаване без да заплете езика. Ама много нависоко се качи, да видим като вземе да пада .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 пародии на какво са песните му? Има и пародий. Най ме беше яд когато направи кавър на Brothers In Arms на Dire Straits и им се възхищаваха каква песен са измислили. Защото по-голямата част от слушащите Слави Трифонов, предполагат че Dire Straits е връх в Хималаите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Bad_Twin Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Predpolagam znaete 4e dulgia e 6ef na BMK,otkudeto proizlizat bol6instvoto bulgarski pop zvezdi(Nqkoi mai u4astvaxa i na evroviziqta....za6to li!?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 awe stava ! puska lafove daje tfa deto go napravi na evroviziq me kefi ama ponqkoga e pulno dyrvo awe stava qk si e Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 аз изгледах част от пресконференциите. запознах се и с безумните му теории за конспирация единствено срещу него.аз пък имам нова. нашичкия се е опитал да си купи вота , искал е ама не е успял. за къф член му е било да търси технически лица "от голям мобилен оператор" само за да разбере текущите резултати ли? ами те не бяха засекретени - можеше да ги научи от публичните източници, като нас простосмъртните. та за кво му е било да търси подобна информация и да намира източници "от първа ръка". освен при опит сам да "направи нещо по въпроса" ей така за всеки случай. в допълнение мога да кажа, че масовото повишаване на броя гласове в края на гласуването е плод на начина на обработка на информацията. напълно възможно е при приключване на гласуването активността на избирателите да се повиши. аз и още 1000 души да се ядосаме и да не искаме циганката със селяндура да пеят на Евровизия. и да си дадем парите за това. още по-вероятно е при приключване на обработката (при рефреш-а на базата с данни) да изскочат доста "скрити" гласове, които са били неотчетени до момента. има си нормално буфериране от 7 дни от изпращането на гласа до реалното му отчитане. та си е реално в последните 12 часа при обработката да изскочат една камара невидяни досега гласове и обстановката да се промени. затова и за него е имало масово гласуване и повишаване на броя на гласове, както и за всички останали участници. и сега нашия не може да губи. не желае да губи престиж и да му изчезне така упорито налаганото му амплоа на "певец". затова изведнъж конкурса се оказа купен и той просто нямал шанс срещу парите. стандартно ПР оттегляне от фронта при загуба - обвини конкуренцията в нечестност за да оттегли вниманието от собствената му некадърност. затова още дълго ще се наслаждаваме на породения от него скандал. чакам с нетърпение БНТ да го осъди за неустойки поради неявяването му и отказа от участие. нали бил мъж и си държал на думата? видяхме го - кат не му изнася си извърта фактите за да избяга. ако се цели да се изкара че слави е грешил... може да се завъртят нещата по хиляди начини. не е това идеята. просто не е възможно 3 седмици хората да гласуват и вотовете да пристигнат последните часове... аз пък гледах пресконференцията на БНТ, където казаха вотовете по дни и часове и наистина бяха доста съмнителни. а неустойка могат да му вземат само ако не се яви в Киев на финала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammar Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Докато "котките"се наумуват , ПЛЪХЧО ще се налудува... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Отвратителен злобен нещастник.Просто вече прекали...с трагедията ,че не успя да спечели Евровизия.Еми колкото и да му е неприятно,Каффе е групата,която може да ни представи най-добре на конкурса-момчетата са симпатични,пеят добре,имат образование...въобще всички предпоставки да направят отлично впечатление в чужбина(миналата година взеха 3та награда на някакъв конкурс в чужбина,а и ако сте забравили ,на Слави му гостуваше 1ин известен продуцент ,който бе дошъл специално за Орлин!Щяха и клип за МТВ да им правят ,но се провалиха нещата май...) Да се научи да губи!!!Дори и да е купен вотът,аз се радвам,защото ще ни представя нещо качествено. Вчера пак се правеше на интересен.Това ни било в кръвта,онова не ни се отдавало...Абе кой си ти ве,сопол?Не можеш да кажеш на хората,че ако не харесват бг фолклорна музика са (цитирам) 'празноглави'.Нали пледираш за честност и справедливост?Защо се опитваш да налагаш мнението си? Друго,нали си признаваш ,че не можеш да пееш?А на Евровизия какво ще правиш тогава?Нито пееш добре,нито изглеждаш добре......Вземи 1на вилица,убоди се,събуди се и слез на земята.... Росен Петров какви глупости говори за някаква гръцка телевизия? http://esc.ruz.net/2005/bul.htm Вижте този сайт,вижте и оценките на песните: Kaffe Lorrain 10/10 Slavi Trifonov & Sofi Marinova Edinstveni (The only ones) 6/10 Ето и какво пише по-конкретно: Rock - best one here is Kaffe's Lorrain, which is very nice soft rock ballad with 80th feeling, performed by band. Folk Trifonov-Marinova was not bad, but they looked static on stage and he is a lot higher than she is. Running drummers are not suitting too. Unfortunately this song doesn't fit contest rules as it was released on 8th of August. Песента не отговаря на правилата на конкурса,пусната е на 8 август..защо тогава беше допусната Това е за Слави,отрвати ме вчера...Всяка втора дума му е за СИМ карта ...банален е меко казано Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Мисля, че на всички вече трябва да им стане ясно, че Слави е едно Богато копеле, което толкова много се обича, че чак ненавижда сам себе си от време на време. Как си мислите, че е стигнал до висотите на Шоубизнеса, ами чрез доста непозволени средства?! Той сега го вдига този целия скандал, защото е сигурен в известността си и че много хора го обичат, ама май не е много вярно това. Чрез този скандал той самият ще осъзнае колко много хора го мразят и ненавиждат, това така ще го подтисне, че той ще утрой злобата си и ще започне да се задушава в собствената си кожа. Това единствено би го довело до провал. При него нещата винаги са били комплексни, много обича да комуникира с народа, така сякаш ние Сме му длъжни. Според мен,ако беше човек на място щеше сам да прокарва идеите си без да намесва вечно НАС, българският народ. Лицето Слави Трифонов е едно лигаво, самозабравило се копеле, което не е подготвено да носи Славата на Най-Големият Патриот на България. Ако иска това да му се случи трябва доста още да поработи върху себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ili4 Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Nenavijdam Slavi, za6toto oporo4ava bylgarskiq patriotizym i izpolzva nacionalnata ideq za da pe4eli pari!!! Po-podhodq6to na intelekta mu 6te6e da e ako albumyt mu se kazva6e "Prima Idiot". Za men toi e narkoman i jalyk 4algadjiq, na kogoto ne biva da se obry6ta nikakvo vnimanie. Mnogo po-vajno e, 4e v Libiq mogat da razstrelqt bylgarski jeni to4no kato na6ite maiki!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Много харесвам Слави Трифонов. Прави ми густо да му гледам шоуто. Не е блестящ певец, но има такива песни които ме ми харесват страшно много. Не мога да разбера какво против човека имат някой хора тук. А относто скапаната евровизия, тя трябваше да бъде спечелена от него. Песента им, със Софи Маринова, Единствени си е супер здрава, докато тези на кафе найстина не мога да ги понасям и много се съмнявам, че въобще някой може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Ехх,ама много простотии сте изписали по темата!Номер едно сте,когато трябва да се плюе някой,ненадминати просто… Не бил има висше?!Било купено?Какви ги говорите?Говорите сякаш сте единствените честни хора от 8 милиона.И все пак замислете се за какво му трябва на един човек висше образование?За реализация много ясно….ама човека вече се е реализирал!Бил си купил последните два изпита,който са му останали....така казвате вие.Е добре де,ако не ги беше купил щеше ли да се промени по някакъв начин?Щеше ли да промени крайния продукт,който изкарва на пазара?Крайния резултат е важен…винаги и само той!Както казваше учителката ми по литература…”никой няма да те пита дадено нещо от къде го знаеш,важното е да го знаеш”.Защо когато вие купувате,подкупвате и прочие няма проблем,но когато го прави другарчето и веднага скачате?По какво съдите,че ги е купил…по себе си,нали?Толкова за образованието… Всичко Слави дължал на сценаристите си?!Ама какви са тези плоски изказвания?Ми да вземе да уволни Куку-бенда и да си бъде сам Слави и бенд.Да се научи да танцува,да уволни балета и да си бъде сам и балет,а?Колко готино ще е само,нали?Не разбирам какво толкова искате от този човек….той е само човек да!Може да не е 100% патриот,но поне има нещо патриотично в него.Бил печелил пари от това?!Ама печелете и вие де,но първо патриоти станете….ама пустата завист,нали?Знам,знам…. Колкото до Евровизия ама не ставайте смешни!60% вот за група като Каффе?!Не ви ли изглежда доста гнило?Кога такава групичка сама ще събере толкова хора на стадион Ботев колкото събира Слави Трифонов редовно?Не трябва да си голям умник,че да се сетиш.Защо Слави има концерти,а няма клубни участия и защо Каффе имат само клубни участия,но не и концерти? И айде чуйте я прословутата песен на Каффе.Че тя е крадена!Мелодията не ви ли е позната?А стила какъв е?А знаете ли,че повечето песни печелили Евровизия напоследък са с етно/фолк мотиви?И както Слави се изказа….”ми те англичаните пеят много по-добър фънк,ритъм енд блус и прочие от нас”,така че с подобни песни едва ли бихме могли да се наложим.Какво няма право ли?Не му гледам шоуто дори,случайно го мернах вчерашното…един вид не съм му някакъв върл фен и не го защитавам от тази позиция… Слави бил чел репликите си на Евровизия?!А бе пич…ти уволни всичките сценаристи бе,спри се малко!Той не е поканен там да си вади мислите от главата!!!Това да не ти е интервю… Повишаване на активността?Скрити гласове?Рефрешване на базата данни?Не разбрах само вярвате ли си на тези конспирационни теории?Тези гласове да не ги преброяват ръчно бе,че да отнема 7 дни буфериране от изпращането на гласа до отчитането му?Истината е толкова проста,ама вие сте свикнали да е сложна,нали?Мдам и Каффе събират по 30 000 души на концерти във всеки град…истина какво да правим,не можем да спорим с нея… Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 И айде чуйте я прословутата песен на Каффе.Че тя е крадена!Мелодията не ви ли е позната?А стила какъв е?А знаете ли,че повечето песни печелили Евровизия напоследък са с етно/фолк мотиви?И както Слави се изказа….”ми те англичаните пеят много по-добър фънк,ритъм енд блус и прочие от нас”,така че с подобни песни едва ли бихме могли да се наложим.Какво няма право ли?Не му гледам шоуто дори,случайно го мернах вчерашното…един вид не съм му някакъв върл фен и не го защитавам от тази позиция… Искаш да кажеш,че Слави пее по-добре от Орлин,така ли?С две ръце бих гласувал да иде някой наистина ДОБЪР фолклорен певец,но просто Слави не е такъв И е глупаво да си мислиш,че англичаните пеят по-добре еди какво-си...всичко зависи от способностите на човека,не от етноса Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Колкото до Евровизия ама не ставайте смешни!60% вот за група като Каффе?!Не ви ли изглежда доста гнило?Кога такава групичка сама ще събере толкова хора на стадион Ботев колкото събира Слави Трифонов редовно?Не трябва да си голям умник,че да се сетиш.Защо Слави има концерти,а няма клубни участия и защо Каффе имат само клубни участия,но не и концерти? ... Мдам и Каффе събират по 30 000 души на концерти във всеки град…истина какво да правим,не можем да спорим с нея… <{POST_SNAPBACK}> Доста е тъповато да се мисли, че щом някой пълни стадиони с хора ще вади 100% хит за Евровизия. Излиза че събирането на повече хора на стадион Ботев, е мерило за качество на песни за конкурси. Ха-ха-ха И какво пречи на Каффе да направят добра песен, без да са пълнили стадиони? И какво пречи на същите хора от стадионите на Слави, да харесат повече Каффе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Доста ве тъповато да се мисли, че щом някой пълни стадиони с хора ще вади 100% хит за Евровизия. Излиза че събирането на повече хора на стадион Ботев, е мерило за качество на песни за конкурси. Ха-ха-ха <{POST_SNAPBACK}> Не става дума за това че 100% ще е хит за евровизия, дайе ако питаш мен нямаше достатъчно добри песни, орлин пее по-добре от слави, но песента на слави беше по-добра от тази на орлин, но не ставаше за това дума, а за това че тези хора които пълнят стадионите гласуват, е не е нормално да има такава разлика във вота и то за няколко часа. Пък и въобще кво се пънете след като и МТЕЛ изкара официално данни че наистина има малък брой сим карти с огромен брой смс-и, сега се очаква данни да изкарат Глобул и БТК и БНТ да обяви резултатите (поне това е редно да се направи). Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Slavito e zlekis Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Na men li4no mi haresva-postignal e stra6no mnogo v jivota si za da go pluq... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Искаш да кажеш,че Слави пее по-добре от Орлин,така ли?С две ръце бих гласувал да иде някой наистина ДОБЪР фолклорен певец,но просто Слави не е такъв И е глупаво да си мислиш,че англичаните пеят по-добре еди какво-си...всичко зависи от способностите на човека,не от етноса <{POST_SNAPBACK}> Орлин пее хубаво,но песента за Евровизия е под всякаква критика,и то не песента като такава,ами като предназначение.Това не е някакъв махленски конкурс в махалата…това е Евровизия.Песента е готина,но не е за там….определено.Аз певческите качества не съм му оспорил.Аз не защитатвам човек или певчески възможности,защитавам песен….и ако песните им бяха разменени нямаше да съм за Слави… Доста ве тъповато да се мисли, че щом някой пълни стадиони с хора ще вади 100% хит за Евровизия. Излиза че събирането на повече хора на стадион Ботев, е мерило за качество на песни за конкурси. <{POST_SNAPBACK}> Говорих за популярност,но не съм изненадан,че точно ти не си схванал,че и като “тъповато” го определяш…евала.Ми нали като изкарат хубави песни и ще тръгнат на концерти.Хубавите песни именно те пълнят стадионите…колко просто е само.Правиш хубави песни и популярността идва.И тази популярност е в основата на това да пуснеш смс-а…чат ли си сега или пак “тъповато” се е сторило на натурата ти… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.