Jump to content
BulForum.com

Харесвате ли Слави Трифонов

pipidylgoto

харесва ли ви Славчо  

393 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Май наистина не може да губи този човек. Най-вероятно конкурса е купен и какво от това? Общо взето всички музикални конкурси в България са купени - ами да си го беше купил той.

Смешно е нещо друго - Евровизия е конкурс за млади таланти. От тук нататък Слваи просто няма работа там - нито е млад, нито е талант. Софи Маринова може и да е всякаква (мразя чалга!), но пък за разлика от него може да пее, а неговото мънкане на нейният фон е .. приспивно.

Слави същевременно е и феномен - за първи път виждам певец който не се развива с напредването на кариерата си, а усилено върви надолу. Пее все по-зле и по-зле.

Интересно е и защо толкова хора казват че Слави "помага" - на деца, домове, Българската коледа и т. н. ... Всичко си е добре премерен популизъм от негова страна. Той лично нищо не дава, само си вдига рейтинга с благотворителността на останалите. Е, да понякога има гости деца с увреждания или пък преподавателки от домове за сираци и ... толкоз.

И не слагайте неговото име до това на Бойко Борисов - вторият ако не знаете не взема полагащата му се заплата, а директно отива в помощ за децата на загинали служители от МВР, защото наистина вярва в тази кауза. Същото е и със Стоичков - ако вярва в нещо помага. А Слави? Е, той стога до там да избие няколко пъти "мощния" си Hummer с SMS-си ...

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

awe za6to vsi4ko pliuete po Slavi??Dobre moje da ima maniq za slava .. e i?Kakvo ot tova... ima li ne6to lo6o???Toi u4astva v Evroviziq za6toto sa go pokanili edva li tolkova se interisuva dali 6te spe4eli ili ne! :sayjin A spored men pove4eto ot tezi,koito govorqt protiv nego prosto mu zavijdat!!!Imal e Hammer dal go e!

a na toq det kaza 4e si bil izbil parite s sms-i ... neka go svetna VooDooMaN 4e parite ne se izbivat s tq sms-i! Vot na Doverie e firma .. slavi moje da e producent,no tva e otdelna firma tq pla6ta ma Slavi da si dade hammer-a taka 4e toi ne si go "izbiva" ot sms-i!! Men me kefi,verno e 4e nqkoi put prekalqva ,no mislq 4e postupkata mu na konkursa Evroviziq be6e napulno pravilna!!! :huh:

a da i bravo na pipidylqoto 4e e slojil ne lo6 topic !!!!

който се е интересувал ги е знаел. не е необходимо да чакаш некъф Голем Вожд да ти покаже че българското е красиво, за да го видиш и оцениш.

Колега, това, че примерно аз или ти сме се интересували и сме го научили, не значи, че останалите го знаят.Доста голям процент от бъдещото поколения не знаят и една възрожденска песен.Това е срамно, не мислиш ли?Темата за това колко от тях не знаят и химна я оставям на страна.Навсякъде се пропагандира чуждата музика, а с песните си Слави им показва, че трябва да се гордеят със страната си и с миналото си.Кажи ми кой друг известен българин, който се радва на публичност го прави?И като казвам песните нямам предвид комерсиалната част от тях ;)

Колега, това, че примерно аз или ти сме се интересували и сме го научили, не значи, че останалите го знаят.Доста голям процент от бъдещото поколения не знаят и една възрожденска песен.Това е срамно, не мислиш ли?Темата за това колко от тях не знаят и химна я оставям на страна.Навсякъде се пропагандира чуждата музика, а с песните си Слави им показва, че трябва да се гордеят със страната си и с миналото си.Кажи ми кой друг известен българин, който се радва на публичност го прави?И като казвам песните нямам предвид комерсиалната част от тях ;)

ами приятелю, пак в неговото шоу при гостуването в смолян видях мадама излязла от дискотеката със всиките й джунджурии по нея от обеците през пръстените и малките дрешки до пиърсинга на пъпа да фаща произволна гайда и да изцежда от нея толкова тъжна мелодия, че да ти се скъса сърцето. това ти го казвам не защото той го е показал, а защото просто има такива хора. щом новото поколение не ги интересува откъде идват и какво имат зад гърба си - то си е за тяхна сметка.

а дългия употреби и изнасили половината възрожденски песни. сега пък младите си мислят, че са негово творчесто и го уважават. е как да не ме дразни?!

към всички защитници на Славчовата "кауза" за борба с "измамниците":

данните които сте гледали да сте ги следяли лично? сигурни ли сте в датата и часа, който се цитира?! аз вярвам на моите си очи и те видяха че разликата никога не е била толкоз голяма, колкото я изкарват. и мааму стара няма ли да се намери някой да хакне сървъра на мтел и да се провери от кой колко и кога е гласувано, щото тези данни се събират все пак. предадени са на БНТ. ако организаторите на конкурса сметнат за необходимо ще дисквалифицират подозрителния участник. само че славчо няма да се осмели да се заяжда повече щото и той е накиснал кинти вътре в измамата. и затова го боли че загуби.

едит: не, не съм гледал пресконференцията на БНТ. ще го направя когато имам възможност. до тук съм видял само и единствено славчови твърдения и имам собствените си спомени за текущите класации.

Ясно, че не харесваш Слави.Няма смисъл да те убеждавам в обратното, защото всеки има право на собствено мнение.Не виждам смисъл да спорим, защото явно виждаме нещата по друг начин.Така, че дай да спрем до тук ;) Поздрави :)

данните които сте гледали да сте ги следяли лично? сигурни ли сте в датата и часа, който се цитира?!

Явно не си гледал пресконференцията на БНТ днес от 12,00, защото данните се потвърдиха, както и да е според мен гласуването беше нагласено, прекалено голяма разлика, и прекалено голяма активност, като при другите почти няма разлика в активноста.Напълно съгласен с Lucki Lucano, и не че въобще няма млади хора които да се интересуват от бълг. фолклор, но са прекалено малко а той е единствен който прави тези песни слушани и сега. Аз го уважавам, тъпак колкото и да ви е трудно да повярвате неможе да организира това толкова години. И по времето на куку и каналето кои бяха основните сценаристи ТРИВОДИ (трифонов, водиничаров, дилов), като основно бяха дилов и трифонов.

Тоя па хич не ме и интересува и много ме нерви хубаво че са му сценаристите иначе щеше да загине. Някак си си показва много открито чувствата.

Не видяхте ли на Евровизия как нещеше да пее защото разбра че не спечели а той не е от хората които обичат да губят

Defekt mi dobre we bratko ti da ne mi kaje6 4e obi4a6 da gudbi6 ... az li4no ne poznavam hora koito se kefqt 4e 6te zagubqt ne6to!!!

I 6tom si4ko e bilo kupeno kakuv e smisala da pei??? daje mislq 4e i drugite ispulniteli,koito ostanaha sled Slavi trqq6e da si trugnat , no moje bi ne im stiska nz!!! Moje bi samo Ustata,koito li4no az uvajavam mnogo pokaza s ne6to 4e e suglasen sus Slavi( kato ritna 4a6kata Kafe) !!! a za tva,koeto kaza Lucki Lucano nqma kvo da se komentira toi e prav za vsi4ko!!! Ama vse pak vinagi ima dve mneniq ili pove4e po daden vupros!!! :D

Мен пък много си ме кефи Слави!Сценаристите,успеха,парите,шоуто....ма ние сега говорим само за Слави Трифонов,нали???Какво тръгнахте да разисквате от къде му идвали парите и други щуротии.

Първо Слави ми харесва, защото много добре може да защити някой и азко наистина го уважава да привлече много внимание към човека!Второ ми харесва, защото е патриот!Обича родината си ,защитава я,припомня ни за миналото й и дори е отделял немалка част от шоуто за да разказва за български герои,заравени от хората!Също така ми харесва,защото вижда нещата такива каквито са.Например:няма цигани и негри-има хора!!!

Това е моето мнение!Знам че веднага някой ще каже:"Гледай пък го тоя к'ви ги е писал",ама така е....лично!

Първо Слави ми харесва, защото много добре може да защити някой и азко наистина го уважава да привлече много внимание към човека!Второ ми харесва, защото е патриот!Обича родината си ,защитава я,припомня ни за миналото й и дори е отделял немалка част от шоуто за да разказва за български герои,заравени от хората!Също така ми харесва,защото вижда нещата такива каквито са.Например:няма цигани и негри-има хора!!!

Да бях забравил за това,само в неговото шоу в Господари на ефира но Нтв се обръща внимание на нормалните човешки истории просто никои друг него прави.И сега за вот на доверие.Слави е бизнесмен маина тои прави шоу и дава на хората една мечта но това не означава че не трябва да печели тои некара никои да участва всеки сам избира това и ако си говорим честно вот на доверие едно от малкото свежи неща на екрана в последно време.Никои не е съвършен всеки си има слабости,така че Слави понякога се изпуска но има кои да го контролира и напомня което е в негов плюс.Все пак като си толкова успял е нормално да се възгордееш в някаква степен въпроса е да не загубиш досег с реалността.Съмнявам се че повечето от юзърите тук знаят какво изкушение е това.като казвам това неискам да обидя никои от потребителите.Едно време бях капитан на Академик плд и наи-добрия баскетболист в плд,бях близо до това да изгубя душата си но оцелях,като напрежението на което бях подложен аз е нищо сравнение с това на което е слави всеки ден под светлината на прожекторите в устата на хората и по-жълтите вестници тои самия много добре го каза като си избираше певците."Бъдете готови за натиска които носи славата",тои самия е осъзнал това но понякога се отпуска :punk А за евровизия пак ще повторя ние сме българия и българи е не някакъв сателит на русия и някакви самозабравили сме руснаци.Мисля си че всички забравяме това....

П.С. Ние сме българи и трябва да сме горди с това..

Да живее силна и велика България

Writer4e kefi6 ma pi4!!!! :D :lol: :punk :smile: prav si !!! tva 4e Slavi e patriot nz koi 6a go ospori.... ama puk ima takia det 6a kajat " T'va go prai za reiting.." hah amam te si znaqt!!!

A da ii tiq deto kazaha 4e nemoje da pei.. mi da ste 4uli nqkoga Slavi da tvurdi 4e moje da pei da sa hvali s tva ili ne6to ot sorta???Ama mislq 4e kato ima koncert stadionite vinagi sa pulni u vinagi koncertite produljavat mnogo pove4e ot predvidenoto .... e na4i makar i toi da ne go kazva moje bi moje da pei .... :D

По-добре гледайте Атака с Волен Сидеров, защото тия тъпи шоута са ви замотали главата и не виждате, че има хора, които съсипват държавата!

:lol: :laughing: Хубавото на "Атака" е че е като латиноамериканските сапунки. Стига ти една серия за да разбереш за какво ще става въпрос до края. 800 години еврейски заговор с/у България, Масони, 6000 марки, Ауди А6 .........

Без сценаристите си той е едно нищо, чучело. Никакъв шоумен не е,всичко опира до сценаристите и до това, какво ще му напишат да каже просто.

А кой изгради екипа. Кранк!!! Много ми е интересен този довод!? Ми айде направи едно предаване и ти, като си толкова талантлив. Тва ми напомня на един пич, който попита как един човек си е направил радио а той не можел. Ми акъл се иска.

Ако ще говорим за руски пари - кой беше спонсор на Хъшове в 7 дни - Овергаз.

И то сериозни пари наливани съвсем целенасочено.

Ако беше мъж Трифонов щеше да приеме логичното си поражение.

Във Вот на Доверие Гарелов казва - гласувайте неограничено. Продуцент е Слави.

Хамърът си го изби няколко пъти от sms-и. Знае ги човекът нещата как стават....

Като гледам клипове от стари концерти май доста малко пари са имали Овергаз. И какво е логичното поражение? Ти как би реагирал ако знаеш че конкурса в който участваш е купен?

Никой не е каран насила да играе за Хамъра.

За "академията" мнението ми е, че прави шашави тези талантливи, страхотни млади хора, за да си вдигне рейтинга, при положение, че всяка една звукозаписна компания би им издала албум- нали цяла България ги познава вече и знае, че пеят прекрасно.

Гледай някое от чуждестраните "Академии", за да разбереш какво означава "шашав" :wacko:

Май наистина не може да губи този човек. Най-вероятно конкурса е купен и какво от това? Общо взето всички музикални конкурси в България са купени - ами да си го беше купил той.

Смешно е нещо друго - Евровизия  е конкурс за млади таланти. От тук нататък Слваи просто няма работа там - нито е млад, нито е талант. Софи Маринова може и да е всякаква (мразя чалга!), но пък за разлика от него може да пее, а неговото мънкане на нейният фон е .. приспивно.

Интересно е и защо толкова хора казват че Слави "помага" - на деца, домове, Българската коледа и т. н. ... Всичко си е добре премерен популизъм от негова страна. Той лично нищо не дава ..........

Бахти и след това какво ни било положението в страната ми как няма като всеки се примирява:"Ми какво толкоз пък вика тоя, като е купен какво да се прави". Това ли е критерий за талант? Да можеш да си купиш наградата? Много сте смешни. Никъде не е казано че Евровизия е за млади таланти. Може и баби да пеят, това го потвърди и Нора Нова немска поданичка от български произход, която е печелила Евровизия.

А пич ти какво си дал за благотворителност? Интересно ми е да знам?

@Sotko един път и аз да съм съгласен с теб за всичко :smile:

Какво сте се изпокарали тука всичките бе хора. Толкова години Слави Трифонов е на върха и чак като влезна в БТВ го признаха и защо? Защото на много хора беше неудобен и гледаха как да направят така че хората да не го гледат, а всъщност ставаше точно обратното.

Вместо да се псувате тука взаимно, вземете да помислите какво да направите, за да стигнете толкова на високо колкото него или поне донякъде. Безбройните часове във форумите и чата няма да ви помогнат.

:ghost Не харесвам особено Слави,но той е патриот или поне на такъв се прави,което е много добре.Това с евровизията много добре го каза и всичко беше вярно.Не може да пее,нямаше да представи много добре страната ни,ама пак той заслужаваше повече от кафе. :ghost

Ei sq si seda i gledam Slvavi kak pee 100 SMS-a ... mi kvo da vi kaja 4oveka ne ispq nito edin tona val6iva ( iam ponqtie ot tiq ne6ta ) a ispq pesenat kakto q 4uvstva i be6e dobre !!! :D Mneniq mnogo,vkusove mnogo!!!!

Bulgariq Nad Vsichko !!!

На мен също ми харесват всички негови песни :music и наистина смятам, че той когато пее влага всичко от себе си и чувствата си и емоциите си, абе всичко!

Само като гледам що постчета се нароиха за един-два дни и си мисля, че по-голям реверанс към него няма как да има. Щом всички които не го харесват си направиха труда да изпишат толкова много, значи най-малкото, което Славчо им е направил, е огромно впечатление :), т.е. вече е мноого преди всички други дето даже не ги забелязваме.

...Нема лоша реклама :punk

толерантни сме, но не искаме в европа да ни виждат като цигани.

Ми адски много съжалявам, че трябва да го кажа.. обаче дори и да не е Софи Маринова що си мислиш, че ние в Европа сме много хубава държава?

Специално в тоя случай с тоя конкурс, че бил купен. Тва мен не ме бърка, добре че се разбра тука... Ами утре-други ден като влезнем в Европейския съюз и хората ще ни гледат що за племе сме.. Как се излагаме заради шибаните пари. Незнам-останах като гръмната. Ебати държавата честно, с всеки изминал ден ми стават ясни супер много неща, за които не съм и предполагала, и сигурно има и още такива за които ще се светна.

Ама цялата тая работа е жалка..

Не може тия смешници от Каффе да имат цяла седмица 3000 гласа примерно и изведнъж в последните два часа 60000 да кажем. Еми майната йм тва пък ако е честно аз ще се застрелям :>

Не защитавам Слави Трифонов аз донякъде също съм съгласна, че не трябва песен с циганка да ни представя в Европа, обаче на фона на всичките тия истории, които се случват тука.. само тва да му е кусура щеше да е супер.

Иначе вече за самия Славчо нямам кво да кажа- поне от това, което съм виждала той е нещо съвсем различно :>

Мнението ми с едно изречение е, че си вади парите като се прави на голям патриот :>

П.П-А относно за музиката му- може и да не може да пее кой знае колко, но не мога да си изкривя душата и да кажа, че не ми харесват някои от песните му

Мен пък много си ме кефи Слави!Сценаристите,успеха,парите,шоуто....ма ние сега говорим само за Слави Трифонов,нали???Какво тръгнахте да разисквате от къде му идвали парите и други щуротии.

Първо Слави ми харесва, защото много добре може да защити някой и азко наистина  го уважава да привлече много внимание към човека!Второ ми харесва, защото е патриот!Обича родината си ,защитава я,припомня ни за миналото й и дори е отделял немалка част от шоуто за да разказва за български герои,заравени от хората!Също така ми харесва,защото вижда нещата такива каквито са.Например:няма цигани и негри-има хора!!!

Това е моето мнение!Знам че веднага някой ще каже:"Гледай пък го тоя к'ви ги е писал",ама така е....лично!

П.С. Ние сме българи и трябва да сме горди с това..

Да живее силна и велика България

Имало и други които са на моето мнение! Аз си мислих че съм само аз :P

На мен също ми харесват всички негови песни  :music и наистина смятам, че той когато пее влага всичко от себе си и чувствата си и емоциите си, абе всичко!

слави трифонов->музика->чувства нещо не ми се вързва :blink: както и да е. аз не го харесвам като певец, нито пък като водещ. просто прекалено много се лигави, а аз не харесвам лигави хора :bgrin: плюс това мисля, че се прави на нещо което не е! това си е лично мое мнение естествено :)

слави трифонов->музика->чувства нещо не ми се вързва :blink: както и да е. аз не го харесвам като певец, нито пък като водещ. просто прекалено много се лигави, а аз не харесвам лигави хора :bgrin: плюс това мисля, че се прави на нещо което не е! това си е лично мое мнение естествено :)

Напълно съм съгласен: Слави Трифонов->музика->чувства това пролича на Евровизията Слави НЕМОЖЕ ДА ГУБИ! Трябла винаги той де е №1, но така неможе.

Ми кво да ви кажа супер цървулан! Не съм гледал евровизия ама доколкото знам пак е правил някакви простотиииЙ! Шоуто му меко казано е простотия само са прави на идиот! Добре че са гостите иначе не бих го погледнал!Аз гледам само втората част и то много рядкО! АА междудругото и вицовете му са супер тъпи поне повечето ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...