w00x Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 То не е задължително да имаш акъл за да постигнеш много(даже напротив пречи).Слави е най-големия тъпанар и селските му шеги не се траят.Сценаристите също се изчерпаха отдавна(не че молоумното шоу някога е било интересно). а как се постига много? да не искаш да кажеш, че му е наследствено или че го е откраднал? аа, и кво му е висшето? пише висше.. значи е висше. Сега вече всичко е умело прикрито и замазано от всичките му пари и известност. Защото е много лесно да си благотворителен когато си милионер. Тогава единия лев, който е за обикновените хора се трансформира в 1000 лева, а 10-те - в 10 000. А на нас ни се струва че е големия герой. *Едит - няма висше, а това дето си мислиш че има е от фалшивото му издигане в очите на хората. Нещо като: Другаря Сталин е висок 3 метра и от очите му излиза огън с който изгаря германските танкове... само той ли има пари? защо другите дето карат Мерцедеси, Майбах, Аудита, Ферарита, Ламборгинита и разни други такива коли дето са майка си и баща си.. нищо не дават? може да има много и да дава "1 - 10 лева" но ги дава! Това че Слави има пари изобщо не означава че е умен. явно е краслска особа и всичко му е наследствено. Зад мнозинството от известните групи седят много добри продуценти. Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Спайс Гърлс, Файв, Бекстрийт Бойс и още много други са плод на кастинги. Какво от това? Каффе ми харесват. За мен не бяха фаворитът ми, но бяха в призовата ми тройка заедно с Кали и Гравити Ко .Почти всички заслужаваха да спечелят - Устата, Мания, Графа, Васил Найденов, Орлин Горанов и Роберта, но в никакъв случай Трифонов и Маринова. И Кали е чалгарка, но беше направила прекрасна песен с етно мотиви. А песента на Слави нямаше никаква стойност, еднствено гласът на Маринова се чуваше, но тя го извиваше по такъв начин, че всеки би я нарекъл циганка. групите които изброяваш не са от най-успешните.. с изключение на първите 2 изпълнителки. Каффе бяха един от най-лошите избори в тази Евровизия. само Гравити Ко бяха по-зле. като пееха не можех да повярвам, че са там.. Грачеха по-лошо от тях. песента на Каффе не е нищо особено и нищо което бих си пуснал да чуя у нас. даже мелодията ми е позната от някъде. взаимствана е. 100% съм сигурен. ако не цялата.. поне части. как може да идем с крадена песен там? това е срамно. изтегли си песента на Слави и Софи от интернет и я чуй, защото в студиото където пяха песните първия път... работата беше трагична. дори на мен не ми хареса, а това е една от любимите ми песни. Не разбрах как уточнихте, че каквото казва Слави е истината. Ако две истини се борят, със сигурност има и трета. Ако говориш за Евровизия.. определено не мисля, че Каффе могат да спечелят 60+% от вотовете при положение, че имаше изпълнители с по 0.*% Едва ли е уместно да наричаш английския на човек,който е живял 5 години в САЩ,фъфлещ.И ако не знаеш в последните години песните,които печелят на Евровизия са на английски.Сори за офтопика... Английския и Българския не се съчетават. лично аз не можах да разбера текста на песента по простата причина че "Американчето" не може да учлени правилно думите. повече разбирам от едно РАП парче отколкото от неговата песен. рядко има Българи които говорят Английския чисто. най-често това са учители, а не хора живяли просто там. един приятел е там вече 2 години.. това не означава, че знае езика перфектно. Не гледам шоуто на Слави, но на тия дето казват, че не можел да пее... мога да кажа да идат на негов концерт. там плейбек няма и човека си дере гърлото, за да са всички доволни. за разлика от някакви мними изпълнители като Каризма примерно, дето уж могат да пеят и имат 3 песни. като бяха на центъра на града ги видях колко могат да пеят. хубаво че бях чувал песента преди иначе нямаше хич да ми хареса и щях да си помисля, че това е просто едно Кареоке. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Едва ли е уместно да наричаш английския на човек,който е живял 5 години в САЩ,фъфлещ.И ако не знаеш в последните години песните,които печелят на Евровизия са на английски.Сори за офтопика... <{POST_SNAPBACK}> Ako 6te 20 godini da jivee v Amerika pak 6te e sa6toto. prosto tolkova moje.6to se otnasia do tova 4e Evrovizia se pe4eli samo ot pesni na angliiski tova e taka za6toto ne sa 4uli balgarskia No i kak da go 4uqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Ще кажа няколко неща.Аз израстнах по време на промените в българия,не е таина че това е един противоречив период но негови символи станаха хората от ку-ку.Сега от тогава младите все още студенти на сцената остана само Слави дали е наи-готиния или не не е това въпроса.И като се дава оценка за него не трябва ад се изхожда от лични предпочитания.Факта е че тои оцеля в шоу бизнеса и сега е номер 1 в българия.Как го направи тои си знае но истината е че през цялото време тои деистваше по един и същи начин и когато го изхвърлиха от бнт с хъшове и сега в бтв.Екипа му е силен и това е голямото му предимство,че казва това което мисли също и знае как да прави музика.И не се спира в тесни граници а използва всичко което може.СЕга кои кого е излъгал за академията Слави я направи и това е и начинанието му е добро Нтв като са сигурни че е откраднал да го осъдят в съда за кражба на интелектуална собственост но не смеят нали.Слави е обичан и мразен но това е нормално в бг ние винаги искаме да сме нещо повече от този които е успял а ние не сме.За евровизия ами те показваха през седмицата междини резултати и всеки може сам да забележи разликата която стана.Неискам да обиждам кафе те правят комерсиална музика маина аз слушам транс,но песента им не струва блудкава е устата и кали бяха пъти по добри особено кали с неината песен и хореография за мен тя е наи-добрия избор с случая.Евала на слави и екипа му че казаха истината тои можеше лесно да го спечели чрез същия номер но игра честно песента му не е лоша напротив а посланието за расово равенство щеше да се хареса на евровизия.Браво че излезе и каза истината също браво и на устата че го подкрепи заедно с кали а за другите които замълчаха от старата гвардия като Васко кеца само могат да се учат.За мен Слави е номер едно в шоу бизнеса предаването му е актуално и скоро няма да се промени това.Шоуто му продължава да е номер 1 и няма кои да го бутне вярно понякога е по слабо но винаги има нещо което да те накара пак да го пуснеш след някои и друг ден.Все пак и сценаристите са хора а и те зависят от събитията на деня.А че Слави се превърна в говорител на неизказаните болки и недоволства на народа е истина говори това което мисли и казва истината и не брои дали е ндсв или сдс и тн.само уважение за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Ще кажа няколко неща.Аз израстнах по време на промените в българия,не е таина че това е един противоречив период но негови символи станаха хората от ку-ку.Сега от тогава младите все още студенти на сцената остана само Слави дали е наи-готиния или не не е това въпроса.И като се дава оценка за него не трябва ад се изхожда от лични предпочитания.Факта е че тои оцеля в шоу бизнеса и сега е номер 1 в българия.Как го направи тои си знае но истината е че през цялото време тои деистваше по един и същи начин и когато го изхвърлиха от бнт с хъшове и сега в бтв.Екипа му е силен и това е голямото му предимство,че казва това което мисли също и знае как да прави музика.И не се спира в тесни граници а използва всичко което може.СЕга кои кого е излъгал за академията Слави я направи и това е и начинанието му е добро Нтв като са сигурни че е откраднал да го осъдят в съда за кражба на интелектуална собственост но не смеят нали.Слави е обичан и мразен но това е нормално в бг ние винаги искаме да сме нещо повече от този които е успял а ние не сме.За евровизия ами те показваха през седмицата междини резултати и всеки може сам да забележи разликата която стана.Неискам да обиждам кафе те правят комерсиална музика маина аз слушам транс,но песента им не струва блудкава е устата и кали бяха пъти по добри особено кали с неината песен и хореография за мен тя е наи-добрия избор с случая.Евала на слави и екипа му че казаха истината тои можеше лесно да го спечели чрез същия номер но игра честно песента му не е лоша напротив а посланието за расово равенство щеше да се хареса на евровизия.Браво че излезе и каза истината също браво и на устата че го подкрепи заедно с кали а за другите които замълчаха от старата гвардия като Васко кеца само могат да се учат.За мен Слави е номер едно в шоу бизнеса предаването му е актуално и скоро няма да се промени това.Шоуто му продължава да е номер 1 и няма кои да го бутне вярно понякога е по слабо но винаги има нещо което да те накара пак да го пуснеш след някои и друг ден.Все пак и сценаристите са хора а и те зависят от събитията на деня.А че Слави се превърна в говорител на неизказаните болки и недоволства на народа е истина говори това което мисли и казва истината и не брои дали е ндсв или сдс и тн.само уважение за това. <{POST_SNAPBACK}> 100% istina evala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Като много голям фен на Слави и целия екип искам и аз да добявя нещо.Става дума за това, че ако не беше Слави и тогавашното Хъшове много от моето, а и от следващите поколения нямаше изобщо да знаят българските възрожденски песни и да ги пеят заедно с него по стадионите.Не е тайна, че новото поколение е мнооого далеч от тези неща.Та ако не беше Слави щеше ли някой да знае тези велики текстове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 е вярно аз забраих за това. respect че се сети Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Като много голям фен на Слави и целия екип искам и аз да добявя нещо.Става дума за това, че ако не беше Слави и тогавашното Хъшове много от моето, а и от следващите поколения нямаше изобщо да знаят българските възрожденски песни и да ги пеят заедно с него по стадионите.Не е тайна, че новото поколение е мнооого далеч от тези неща.Та ако не беше Слави щеше ли някой да знае тези велики текстове? <{POST_SNAPBACK}> който се е интересувал ги е знаел. не е необходимо да чакаш некъф Голем Вожд да ти покаже че българското е красиво, за да го видиш и оцениш. Лошото на тоя шибаняк е, че кат мина в позицията на Голем Вожд се изврати и взе да прокламира чалгата кат българска музика. и изпростя тотално. и прословутата разлика в междинните резултати не е такава каквато я изкарват Слави и Ко. В четвъртък следобед за Слави бяха 36%, а за Кафе 32%. в Петък 37% на 34% пак за слави. Данните са от сайта на БНТ. И тогава вече и двата екипа са се включили с купените гласове. някой замислил ли се е той откъде знае точната цена на гласовете? и как аджеба става това купено гласуване? @aliendreamer: много силен, но блудкав ПР му направи. Да не си на заплата при него? междурасовата търпимост е хубаво нещо, но аз лично не искам циганка да пее на европейски конкурс от мое име. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Abe zasega po- goliam shoumen ot nego spored men niama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Уважавам Слави Трифнов като човек,който е успял сам да стигне до това ниво и се реализирал в живота.Самият факт,че рейтингът му е висок толкова,колкто на Бойко Борисов говори за това дали хората го харесват или не.Не е случаен фактът, че повече от 10 години Слави Трифонов е идол на огромната част от младите българи и лидер на общественото мнение.За самото шоу-то се превърна в абсолютен рейтингов водач за повече от 2 милиона и половина българи и в редовен първенец на българските телевизионни фестивали. Като безпрецедентно за българската медийна история събитие ще остане номинацията на “Шоуто на Слави” за престижната американска награда ЕМИ /телевизионния еквивалент на Оскар/ в категорията “вечерно ток-шоу”.Също така спечели и специалната награда на журито за най-добър водещ на ток-шоу на Седмия международен фестивал за телевизионни програми “Бархатный сезон” в Одеса, който на практика е най-авторитетният тв-форум на страните от бившия Съветски съюз.Самият факт,че има толкова награди го правят наистина теливизионен мастодонт в българската телевизия.А за конкурса "Евровизия" ми се вдигна в очите още повече,защото само той имаше смелостта(пък и възможността) да им го на**ка на тези организатори-Каффе едвам събират по 200 човека на изпълненията си в клубовете и продават около 1000 албума и сега изведнъж 80 000 гласа.Не ви ли изглежда малко странно?Начука го на онези,които провеждаха една "Антислави" кампания,защото съм уверен,че рейтинга му ще се вдигне още повече.Ако не искаше да губи,нямаще да изгуби-Слави Трифонов може да си организира 3 евровизии с парите,които притежава,а и не забравяйте кой му е един от спонсорите-"М-тел".За "Академията" нищо лошо не мога да кажа-дава път на млади и талантливи изпълнители да пробият и да станат известни с таланта си,а не с простотията си-както станаха известни някои други тв герои......... ЕДИТ:Миналата година,до последно водеше песента от Сърбия,която беше на сръбски език...Пък и тази година се налага етно-стил-погледнете румънците,гърците и останалите балканци какво правят...... <{POST_SNAPBACK}> Най-сетне да прочета и аз нещо в тази тема дето има смисъл! 99.9% от плюещите казват следното "Мразя Слави щото е тъп!" И кво от тва? Да не мислите че някой му пука за вашето мнение лишено от всякакви факти и доказателства? С тези приказки можем да си чешем езиците до следващата евровизия, ама ефекта ще е нулев! Човека ви го е казал: Каффе едвам събират по 200 човека на изпълненията си в клубовете и продават около 1000 албума и сега изведнъж 80 000 гласа! Е ще може ли някой "изключително интелигентен" и "образован" Славофоб да даде отговор на въпроса как е възможно това? Ама някои хора не си правят простата аритметика, ами чуят от мама и тати или някой тяхен приятел "интелектуалец" че слави е лош и давай да плюем па квото стане! И другата тема дето някои постоянно се опитват да натрапят: Добре че били сценаристите, че иначе....И вие тея сценаристи ги изкарахте златни, уникални и единствени по рода си! Вярно изключителни са, но едва ли са единствените в България интелегентни личности! Ако не друго поредната ваша мишена за плюнки: Ку-ку академията ви доказва, че все още се раждат и талантливи хора! Само че не си давате сметка, че една машина колкото и савършенна да е тя ако не отиде шефа да натисне копченцето - нищо няма да стане! Какво щяха да бъдат сценаристите без операторите, бенда и най-вече своя шеф, който се явява и тяхен говорител!? Който си мисли, че е много лесно да наложиш железни правила и принципи на работа върху 100 човека екип и всяка вечер да събираш плодовете на целия този труд като водещ, значи изобщо е много далеч от реалността! Ако можеше всеки да направи това - щеше да има десттки други предавания от този тип, които да жънат подобен успех! Не можел да си чете сценария както трябва... Много ми е интересно тези субекти, които твърдят това дали ще могат да прочетат и две изречения без да си вържат езиците на моряшки възел!? Предпоставки за това: около 1 милион зрители, които те гледат в устата (сред тях и такива като вас дето само чакат да обърка една думичка); почти непознат текст, написан буквално преди минути; натиск от страна на времето; подходящ израз(ако някой от вас разказва виц - никой няма да разбере, че това ви е целта, щото ще гледате кат натровени от гъби, втурачвайки се в аутокюто) Следващия си пост бих дал едва тогава, когато някой ми даде като пример друго телевизионно шоу в България, което може да се мери с това на Слави или когато някой сподели от каъде взима тези данни, че повечето хора в България не харесват Слави и че рейтинга му пада (Шок, папарак и т.н. не се броят, щото там само датата е верна - съжалявам че доказателствената част на 80% от "плюнчовците" отпада)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 За водещ на неговото предаване и Къци да бяха сложили пак би имал успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Пълен простак. Ако не беше случил на сценаристи, сега никой нямаше да е чувал за него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 .................... <{POST_SNAPBACK}> няма да те цитирам целия, ама на теб ще отговоря. аз например не плюя и критикувам. и ако твоя идол не е готов да си понася критиката и да си носи отгворността от действията, хубаво ще е да спре да се прави на отворен. доказателството го видяхме на евровизия - спечели друг и той веднага го обвини във флашифициране на данните. къде по дяволите ги е видял тези 50% преднина на предишния ден?! щото аз бях онлайн в сайта на БНТ и такова нещо не се виждаше. и гласувах против него, т.е. за Каффе въпреки, че не ме кефят, само за да не пее тъпата циганка от мое име. едва ли съм единствен.. а как маааму стара веднага узна как точно е осъществена измамата?!!!! аз не бих се сетил да купувам СИМкарти на подставени лица и да ги карам да гласуват до изнемога. а той явно ги знае тези неща как стават и дори колко струват. колкото по въпроса за шоуменството.... на български тази дума е безсмислена. българския термин, по признаците които той проявява, дефинирайки се като такъв е "палячо". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Прави се на голяма работа и хората си мислят че е пич ама не е нищо особено>>> е поне да научава наизуст е добър и да прави шоу>>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 На Слави не може да се отрече че е кадърен или че екипа му не си върши работата...НО той самият вече умръзна със жаждата си за известност и благородство...Не си спомням последно кога сам са засмял на някоя негова "смехувка" Не са връзва с Годжи, които междо другото е 3 пъти по забавен от Трофонов. Нямам такава информация да потвърдя интелекта му защото не ма вълнува толкова. Като обикновен "зрител" мисля че са изтърка и сега с академията се опитва да си вдигне малко рейтинга и аз лично само петък го гледам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Не ми харесва и това е ! Шоуто му не е лошо и става за гледане , но самият той не ми харесва . Екипът му е супер ! И актьорите и сценаристите са професионалисти , но той не ми харесва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 добре ве маина кво искаме някакъв кирлив руснак да определя песента ни за евровизия с мафиотските си пари ли.!!! стигат ни 45 години мизерстване под тяхното иго..я се стегнете и еи сега по канал три показаха как са вървяли гласовете в четвъртък кафе са имали едва 5% а в петък след обяд ве4е са 50% честно става тоя номер до петък гласували около 10000 човека за една нощ нови 40000 тея за канарчета ли ни взимат.. п.с. Смърт на всичко руско и червено Да живее велика България.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Твърде много му идва самочувствието.Защото е много лесно да си благотворителен когато си милионер. Тогава единия лев, който е за обикновените хора се трансформира в 1000 лева, а 10-те - в 10 000. А на нас ни се струва че е големия герой. *Едит - няма висше, а това дето си мислиш че има е от фалшивото му издигане в очите на хората. Нещо като: Другаря Сталин е висок 3 метра и от очите му излиза огън с който изгаря германските танкове... <{POST_SNAPBACK}> Po dqvolite KAJI IIIIIM!mnogo si prav!znam che toq det e set-nal temata pomoli bez necenzurni izkazvaniq ili neshto ot sorta ama ne moa da se sdyrja...toq dylyg pedal prosDo mnogo mu doide i nqkoi trqbva da go svali i da go vyrne da prodava martinici na CUM...golemiq nacionalist iska da ni predstavi sys ciganka pred sveta...da vyrvi da si go nachuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Без сценаристите си той е едно нищо, чучело. Никакъв шоумен не е,всичко опира до сценаристите и до това, какво ще му напишат да каже просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 добре ве маина кво искаме някакъв кирлив руснак ................... стигат ни 45 години мизерстване под тяхното иго........ Смърт на всичко руско и червеноДа живее велика България.. <{POST_SNAPBACK}> човеко,ти си недобре виж какви глупости си писал из поста си! после виж одеве кво писа Аз израстнах по време на промените в българия,не е таина че това е един противоречив период направо ти се чудя на акъла,хем така хем онака пфф,.Иначе изцяло подкрепям mobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 точно за тва го казвам маина кво гледам по канал 3 някакъв руснак тоя шефа на joker media продуцентите на каффе ми обяснава как всичко било ок и тои нищо не бил направил а ми се носи като някои дон от мафията да си ходи в русия.по-горното го написах и вярвам в него но от дъното на душата си мразя всичко руско и това няма да се промени никога за мен те са наи-голямото зло за българия.а сега да гледам как се спори и сме съгласни някакъв руснак да купи конкурса за наша песен за евровизия заради своите си игри и с мръсните си пари е боже няма как да стане...За слави вече писах няма да се повтарям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 точно за тва го казвам маина кво гледам по канал 3 някакъв руснак тоя шефа на joker media продуцентите на каффе ми обяснава как всичко било ок и тои нищо не бил направил а ми се носи като някои дон от мафията да си ходи в русия.по-горното го написах и вярвам в него но от дъното на душата си мразя всичко руско и това няма да се промени никога за мен те са наи-голямото зло за българия.а сега да гледам как се спори и сме съгласни някакъв руснак да купи конкурса за наша песен за евровизия заради своите си игри и с мръсните си пари е боже няма как да стане...За слави вече писах няма да се повтарям... <{POST_SNAPBACK}> Ако ще говорим за руски пари - кой беше спонсор на Хъшове в 7 дни - Овергаз. И то сериозни пари наливани съвсем целенасочено. Ако беше мъж Трифонов щеше да приеме логичното си поражение. Във Вот на Доверие Гарелов казва - гласувайте неограничено. Продуцент е Слави. Хамърът си го изби няколко пъти от sms-и. Знае ги човекът нещата как стават.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
solenka Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Аз лично много харесвам Слави,но някой път направо не мога да го гледам.Шоуто му вече се "изтърка" и се чуди какво да направи,за да си вдигне рейтинга.Вярно е,че не е много голям певец,но досега сам ходила на всичките му концерти на които има доста хора.Може да няма страхотни певчески способности,но някакси вдъхва живот на песента.А и кво се заяждате за Софито...Пее си добре,а на вас като не ви харесва не я слушайте.Както се казва всеки си има своите почитатели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
step_by_step Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Мисля, че вече се чуди какво да изсмуче от пръстите си. Прав е за "конкурса" и "победата" на Каффе, обаче можеше да отиде при организаторите с факти и цифри, изобщо с доказателства и те да преценят дали да дисквалифицират групата, а не да се пери и да се прави пак на недооценен и единствен честен участник- аман от неговата показност. Това, че пя в дует със Софи Маринова изобщо не ме бърка, ако пееше сам щеше да е по-зле. Така поне един човек в дуета можеше да пее (Слави пее с чувство, но то не е достатъчно). За "академията" мнението ми е, че прави шашави тези талантливи, страхотни млади хора, за да си вдигне рейтинга, при положение, че всяка една звукозаписна компания би им издала албум- нали цяла България ги познава вече и знае, че пеят прекрасно. Като цяло мнението ми за Слави Трифонов е, че явно е голям бизнесмен, има талант да разсмива хората, но без екипът, който е събрал не би струвал много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 mn hora ne go haresvat no as mislq 4e tova e edin mn talantliv bulgarin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 step by step къде живееш човече ако не си човек на някои никои няма да ти даде пари или да те пусне въобще да се пробваш.Това което прави Слави с академията е да им покаже света на шоъ бизнеса отвътре ще ги изпитва 7 седмици това са седем песни един албум за всеки един от тях и не само това но и даде шанс на поети композитори покраи тях също така.А за овъргаз ок то и м-тел беше руски нали но те недоидоха и не купиха конкурса нали а този е нагъл да говори и по българските медии със смешния си акцент да умира... А Слави го направи защото му писна.тои е постояно под напрежение от медиите и тн но поне като прави нещо го прави професионално не се съмняваите ще извади доказателства това е сигурно иначе не би си позволил да направи това изпълнение по националната телевизия и немога да отрека че беше наистина ефектно..А за конкурса в канал 3 показаха че слави е прав към три часа пуснаха прес конференция с данните и тн и много ясно се вижда кои е прав за това писах по-горе във темата... п.с Да живее велика България Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.