DMX Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Вижте какво: 1.Бяха му останали 1 или 2 изпита. 2.Малко са (да не кажа,че няма )хора като Бат Слави.Единствения човек на който не му пречи да казва това което мисли пред всички(и то не само по БТВ) 3.Малко са хората които въобще са изминали,изминават и ще изминат неговия път.Да копаеш на село царевицата и след 10-12 години да си по телевизията 4.Слави е единствената звезда (ако въобще съществува такова понятие)в България.Известен е,начетен е и има адски хъс. Само заради това той заслужава уважение Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Човече,виж кво щи кажа-ако на ден си говоря 1 час с теб и 10 човека ми диктуват в ухото какво да ти кажа,и за мен ще мислиш че съм много начетен. Това че Слави има пари изобщо не означава че е умен. Спомнете си въпроса "След като си толкова умен защо нямаш пари?". Като цяло отдавна се отказах да следя простотиите му. И относно прословутата Евровизия-100% не го е направил ей така,от добро сърце. Само не ми е ясно,защо ако някой не го харесва,задължително му завижда??? Поради липса на по-добър отговор от ваша страна ли? Айде със здраве и дано поумнеете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 за "човека от народа"serioznooo но има чувтсво за превъзходство,а парите са довели и до мания за величие.Това е моето скромно мнение.Очаквам и Вашите! <{POST_SNAPBACK}> ami da imam seriozni osnovaniq da mislq taka i vse pak sravnen s drugi hora e dosta po umeren Славиto a i predavaneto mu ne e lo6o na fona na dosta drugi prostotii deto se bylvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaniak Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 А академията е плагиатсво от идеята на Нова телевизия,за която се знаеше мнооооого отдавна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Според мен е прав за Евровизия, не съм сигурен, но като знам група Каффе как станаха известни - изобщо не бих се учудил! Съжалявам, че ще разбия някои детски илюзии, но 98% от пробилите групи в България са плод на проекти т.е. изкуствено събрана група, подписват 5 год. договор и по време на тоя договор пеят квото им кажат, говорят където им кажат, ходят където им кажат, до тоалетна ходат когато им кажат! Този, който може да си позволи лукса да си купи 5 човека за 5 години, какво му пречи да даде малко парички и да ги изпрати на Евровизия - много добра инвестиция за самия него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 слави не го харесвам, но го уважавам донякъде. прословутото му издигане и успехите му се дължат не толкова не тежък труд и усилия колкото на целуване на подходящи задници. спомнете си кой се занимаваше с протестите на студентите и кой оглави "вълната на народния бунт". и това не го казвам от завист. не му завиждам на нищо, нито на кокаиновата пристрастеност, нито на мизерния му емоционален живот, още по-малко пък на липсата на приятели. но все пак е някаква личност в България, на която бабките и учениците дет не помнят някои по-стари неща, се възхищават. А искрено не го одобрявам заради опитите му да наложи чалгата като българска музика. И песента му за Евровизия си е чалга. и то с циганка. лично съм пратил 3 СМС-а са Каффе, само защото те имаха реален шанс да го задминат. не мога да си представя на първата поява на българска песен в европейски конкурс да пее циганка. ако имах време да се занимавам, щях и 50 СМСа да пратя. и на приятелите си съобщих. много хора се включиха. не знам точно кви циркове е правил на конкурса, ама е длъжен да се съобразява с моето мнение и това на повечето българи. толерантни сме, но не искаме в европа да ни виждат като цигани. барем да можеха да пеят, ама и това не им се отдава на този нещастен дует. тъй че да си наляга парцалите, за да не му ги налегнем ние. още един - два пъти кат се разходи по нервите на мислещите хора и се прави на единствен и ненадминат, ще бъде обречен на забвение като Къцко Вапцаров, с неговата вярна публика срещу 5лв/час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 След изпълнението на Евровизия още по-малко хора ще го харесват Човека не обича да губи и това е Но понякой път се налага да преглътнеш загубата от по-добър играч Продукт на демокрацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
brown_sugar Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Не харесвам Слави.Не го оважавам.Единственото нещо свързано с него,което оважавам е Ку ку бенд,за мен те са наи-добрите музиканти в нашата държава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 По принцип много малко хора го харесват, защото е успял. А това е нещо лошо в България. Но не може да се отрече, че помага на хората. И това, че сега има пари е по-добре, защото сега има повече възможности с който да помогне .И го прави. Дали е заради слава или нещо друго, както казаха няма значение. Някой друг в България е направил толкова ? А тва за Евровизия-та ... Кой ? Каффе ли е по-добрия играч ? Песента на Слави и Софи Маринова наистина не ставаше, но имаше много по хубави и стойностни песни от тази на каффе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Не ми харесва, защото отдавна ми е омръзнал. Може би ако слезе някоя и друга годинка от екран и после се върне с някакво ново предаване пак ще е интересен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Добре не мога да разбера какво му има на пича .Постоянно слушам той е наркоман той е такъв пък затова има най-висок рейтинг .Просто човека се опитва да направи нещо за България ама нали ако не се изсерем на метеното няма да е по български <{POST_SNAPBACK}> Това ми напомня за една история, която бях чел отдавна. Събрали се партийните функционери с редакторите на новините в зората на бълграсктата телевизия и учудено питали къде са тези, които ги четат и защо ги няма. Случаят е истински, умниците са се умножили оттогава явно. Според мен е прав за Евровизия, не съм сигурен, но като знам група Каффе как станаха известни - изобщо не бих се учудил!Съжалявам, че ще разбия някои детски илюзии, но 98% от пробилите групи в България са плод на проекти т.е. изкуствено събрана група, подписват 5 год. договор и по време на тоя договор пеят квото им кажат, говорят където им кажат, ходят където им кажат, до тоалетна ходат когато им кажат! Този, който може да си позволи лукса да си купи 5 човека за 5 години, какво му пречи да даде малко парички и да ги изпрати на Евровизия - много добра инвестиция за самия него! <{POST_SNAPBACK}> Зад мнозинството от известните групи седят много добри продуценти. Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Спайс Гърлс, Файв, Бекстрийт Бойс и още много други са плод на кастинги. Какво от това? Каффе ми харесват. За мен не бяха фаворитът ми, но бяха в призовата ми тройка заедно с Кали и Гравити Ко. Почти всички заслужаваха да спечелят - Устата, Мания, Графа, Васил Найденов, Орлин Горанов и Роберта, но в никакъв случай Трифонов и Маринова. И Кали е чалгарка, но беше направила прекрасна песен с етно мотиви. А песента на Слави нямаше никаква стойност, еднствено гласът на Маринова се чуваше, но тя го извиваше по такъв начин, че всеки би я нарекъл циганка. Слави стана известен с парите на Овъргаз, Мултигруп и един куп сценаристи зад него. Преди беше един от Куку, един от Каналето. Във всеки случай от всички там той беше най-простото момче. Противен ми е още от Хъшове заедно с цялата компания. Аз лично не мога да разбера как могат Евгени и Цецо да стоят при него и да западат като могат да правят много добра музика, но това е - седят си на кръчмарското-вариате ниво и няма мърдане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 I spored men sa6to e to4en mnogo mi haresa kogato kaza cqlata istina na Evrovizia , 4e koncerta e kupen i to be6e u4evadno de ... grupa kafe 60.x% , a pak si4ki drugi bqha s po 1-2% vot ....... na koito pesnite im bqha mnogo po-qki no kakto i da e ...... nqkoi ot 6outata sa mu malko sku4ni , no pak drugi ne zatova glasuvam , 4e e to4en Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Слави и аз не го харесвам,като болшинството (като гледам) от вас.Неприятен ми е с надменното си държание и опита си да изцеди докрай това замряло предаване.На времето Тодор Колев като разбра ,че предаването му вече не се гледа достатъчно излезна пред зрителите и каза "Аз бях до тук" и край на предаването.Слави няма да го направи това със сигурност ПП: Та какво точно станало на Евровизия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 2.Малко са (да не кажа,че няма )хора като Бат Слави.Единствения човек на който не му пречи да казва това което мисли пред всички(и то не само по БТВ) <{POST_SNAPBACK}> Ти май не знаеш какво е PR, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Не разбрах как уточнихте, че каквото казва Слави е истината. Ако две истини се борят, със сигурност има и трета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Ami Slavito si e The Best,nikoi ot si4ki balgarski 6oumeni ne moje da se meri s nego,toi pitejava si4ki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Не разбрах как уточнихте, че каквото казва Слави е истината. Ако две истини се борят, със сигурност има и трета. <{POST_SNAPBACK}> Ами нарича се "Тази сутрин".Там беше продуцента който смени думичката измама със "стратегия".Бареков му каза,че явно е военначалник в войната с Бат Слави.....ония си призна в общи линии Ти май не знаеш какво е PR, а? По-скоро човек,който се е запознал с него (и не са си говорили 2-3 мин.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Моето мнение е, че Слави не е толкова велик, колкото повечето хора си мислят. Факт е, че през първите 2 години предаването му беше доста добро, но и сценаристите му са хора. Вече се изчерпаха. Много рядко могат да измислят нещо перфектно. Всички видяха как след пускането на Биг Брадър-а шоуто му просто залезе. Работата му с тази академия изобщо не е толкова цветуща, колкото всички си мислят. Говори се много, че е откраднал идеята от Нова Телевизия, които ще правят нещо подобно. А и той не го прави защото иска да им помогне, а иска да им стане продуцент, какъвто беше(а може би е още) на Кали. А и това със завършеното му висше. Според мен знае или не са му го подарили. Това е повече от ясно. Виждате как стават работите и в предаването. Идва му някой на гости и в предаването го обявява за почетен гражданин или селянин за някое населено място, което дори не е посещавал. Друго..защо Слави се меси в политиката и по точно, защо като говори против Иван Костов не говори така и срещу Симеон? Защо когато стане някоя трагедия и веднага се прави на най-големия българин? Защо не подари Хамъра си без да иска да се пращат смси? Защо смс-а за академията не е на цената от 18 стотинки, както са нормалните смси на мтел-а? Нали е голям българин. И защо си мислите, че един Стоичков, който прослави цяла България е по-малко българин от Слави Трифонов. След като и самия той си признава, че като е отишъл в Барселона никой не го е познавал, а Стоичков е като марка в целия свят. Просто Слави не е това, за което го мислят повечето хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Уважавам Слави Трифнов като човек,който е успял сам да стигне до това ниво и се реализирал в живота.Самият факт,че рейтингът му е висок толкова,колкто на Бойко Борисов говори за това дали хората го харесват или не.Не е случаен фактът, че повече от 10 години Слави Трифонов е идол на огромната част от младите българи и лидер на общественото мнение.За самото шоу-то се превърна в абсолютен рейтингов водач за повече от 2 милиона и половина българи и в редовен първенец на българските телевизионни фестивали. Като безпрецедентно за българската медийна история събитие ще остане номинацията на “Шоуто на Слави” за престижната американска награда ЕМИ /телевизионния еквивалент на Оскар/ в категорията “вечерно ток-шоу”.Също така спечели и специалната награда на журито за най-добър водещ на ток-шоу на Седмия международен фестивал за телевизионни програми “Бархатный сезон” в Одеса, който на практика е най-авторитетният тв-форум на страните от бившия Съветски съюз.Самият факт,че има толкова награди го правят наистина теливизионен мастодонт в българската телевизия.А за конкурса "Евровизия" ми се вдигна в очите още повече,защото само той имаше смелостта(пък и възможността) да им го на**ка на тези организатори-Каффе едвам събират по 200 човека на изпълненията си в клубовете и продават около 1000 албума и сега изведнъж 80 000 гласа.Не ви ли изглежда малко странно?Начука го на онези,които провеждаха една "Антислави" кампания,защото съм уверен,че рейтинга му ще се вдигне още повече.Ако не искаше да губи,нямаще да изгуби-Слави Трифонов може да си организира 3 евровизии с парите,които притежава,а и не забравяйте кой му е един от спонсорите-"М-тел".За "Академията" нищо лошо не мога да кажа-дава път на млади и талантливи изпълнители да пробият и да станат известни с таланта си,а не с простотията си-както станаха известни някои други тв герои......... ЕДИТ:Миналата година,до последно водеше песента от Сърбия,която беше на сръбски език...Пък и тази година се налага етно-стил-погледнете румънците,гърците и останалите балканци какво правят...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Мразя слави трифонов повече от всяка друга публична личност.той е един алчен милионер,долен популист и тъп неграмотник,който дори не умее да си прочете сценария както подобава и въпреки това претендира за голяма работа.той е тъпа мутра и ако сте чели негово интервю,когато не чете написаното от Росен Петров и сие,просто е трегедия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 В държавата България настъпиха промени дойде и момента да се запълни един прозорец или по-точно да се удължи най-гледаното време (19:00 - 22:00) А в това време се намери и продукт който да запълни прозореца И така механизмът заработи дори по-добре от очакванията Механизмът ще работи до тогава до когато той самият а и останалите подържащи го менизми виждат че, има достатъчно потенциална енергия да го движи Човекът Станислав Тодоров Трифонов събуждащ Българско у Българите Искрен или не - въпрос отговорът на който е без значение Целта оправдава средствата Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 men li4no me kefi slavi. po kakav na4in e stanal izvesten za men niama zna4enie, za6toto sam siguren 4e na 90% ot harata koito go pluqt ako im se predlogi da stanat izvestni i bogati kolkoto nego niama da se zamisliat. mnogo qsmo 4e tolkova pari ne se praviat kato se spestiava ot zakuski.A za konkursa za evrovizia bqh za vsi4ki koito piaha na balgarski.pak 6te prodavame na krastavi4ar krastavici s fafle6tia angliiski na tova mom4ence ot kafe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Жалко, че Славчо не е от женски пол. Иначе с бат'Бойко можеха да се чифтосат. Резултатът щеше да е същество с 200% рейтинг - бъдещия спасител на България. Но аз не губя надежда - науката напредва с гигантски крачки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 A za konkursa za evrovizia bqh za vsi4ki koito piaha na balgarski.pak 6te prodavame na krastavi4ar krastavici s fafle6tia angliiski na tova mom4ence ot kafe <{POST_SNAPBACK}> Едва ли е уместно да наричаш английския на човек,който е живял 5 години в САЩ,фъфлещ.И ако не знаеш в последните години песните,които печелят на Евровизия са на английски.Сори за офтопика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 абе слави не е лош , но основното при него са сценаристите му имам мисалта ,че ако ги няма той няма да е никои Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.