Jump to content
BulForum.com

Митницата - мястото за гонки на Пловдив!

Guest Phoenix

Recommended Posts

ima 3 subaro inpreza(neznam kak to4no se pi6e)kadeto idvat s AVTOVOZ !!!

Хахаха... с автовоз ги карали субаротата, добре поне че не ги стоварват с хеликоптер :thumbs-up: Глей кви легенди се носят из хората, да не повярваш.

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

poligona go znaqt vsi4ki no neka kaja za tezi koito ne znaqt az sam na 15 ama kvo vi puka vajnoto e 4e nqmam tarpenie da si vzema kola i az da q upgreadvam no o6te e rano poligona e do grebnata baza i po to4no s/u sportniq dispanser

Awe neznam za vas hora no mitnitzata si e edno mnogo qko mqsto i koito ima vazmojnost neka hodi tam.Mogat da se vidqt interesni neshta samo loshoto e kogato kykite reshat da naminat.Emi tova e ot men.....

Напоследък все повече и повече навлиза като "зарибявка" това и аз съм много щастлив, че все повече и повече хора се опитват да го направят максимално хубаво като един вид забавление 

Велко,точно за това е такова нивото.

Относно колите на Божурище които се карат до там на колисар:

Аз съм бил на Божурище и с очите съм си виждал бяла Лада 1500 която я карат до там на колисар!!!

Mi mnogo e lesno Prosto 6te sloja butala s sa6tiq razmer no s po niski 4ela i 6te sloja kolqnov vals s po dylag hod na butaloto  Drugoto koeto 6te napravq e malko da smena gorivnata sistama 6toto s teq kobici 6te trqbva da ima i pove4e papo 

Незнам за вала ама май имаш в предвид биелите.

Явно всички гледате много клипчета, с обикновенната 500метрова дръпка, която е нищо повече от 1 тъпа американска измислица. В 500метра кажете ми какви качества на шофиране има задволановото устроийство освен превлкючване на скорости? На митницата няма да коментирам какви се събират, важното е че винаги има семки  ;) Вместо да се дърпате на митницата, защо не направите една скоростна отсечка примерно по някой планински път около Храбрино, Куклен, Асеновград и тн?!

отговор: защото никой няма да ви види лъскавата кола която е купил тате, по планината няма мадами да гледат колко върви еди коя си кола  B)

Велко, какво занимаш хората с глупости ;] Поне като си изтрил номера на първата снимка, можеше да изтриеш и този от третата (заницаВа) :rolleyes:

Това няква нова дисциплина ли е 500м? ThE_UfO ти добре ли си с тия 15 годишни коли да почнат да се мятат по завойте към хижа Здравец кво ще стане?Пък и то си има хора дето карат нагоре ама ти как ще ги знаеш като

На митницата няма да коментирам какви се събират, важното е че винаги има семки  ;)
хубу,че си ти да оцениш кои ходи там.

Та искам да попитам кои от вас посещават Митницата на Кукленско шосе в по-топлите месеци от годината всяка вечер...

Ние ходихме и през студените месеци миналата година.

Наистина си има и по зарибени маниаци дето си правят скоростни отсечки кам хижа здравец :) това е дето се вика Ъндърграунд обществото а Митницата си е КОМЕРС , ама за планинските отсечки се искат наистина подготвени коли не само от към вървене а наи вече и от към спиране, тия типове са доста по зрели от нас и повечето са способни сами да си оправят колите , тъи като от врем,е на време се случва да влезнат в някое дере :)) . Идваше един форд РС2000 на митницата е тои ходи по гората, има и едни с Голф ГТИ дето е ентусиаст ама тои не е идвал на митницата.

Все пак да не забравяме че и двете са си отделни "дисциплини" и както колите подготвени специално за 400м нямат шанс на планинско каране, така и обратното. Най малкия пример - за 400м дългите скорости са предимство, докато за балкана важат по късите скорости. Не умаловажаваите нито едното от двете, и на 400м има ужасно много адреналин, които не го е пробвал тои не знае.

И не забравяите , ако решите да карате планинско, караите нагоре а не надолу!!!!

Планинско шофиране :)

Това не е за българи бре! Само за манга-японци :)

Ще има после много ковчези!

samo ti taka si mislish.v planinata moje da se vidi koi kolko moje da kara.i ne e samo za qponci.a do kolkoto do drugite sastezanie i v tqh ima mn zaribqvka

На митницата отиваме за да изпробваме колите, а не любимата ви фраза "задкормилно устройство". Така че тия дето искат да ходят по гората..ми нека да ходят, само че на повечето колите са им пълни бараки на по 15 години и след петия завой ще им загреят спирачките, а след шестия ще са в дерето. Та тръпката е да видиш коя кола колко дърпа, а не кой на какъв шофьор се прави. Освен това не ви трябва гората за да се изпробвате. Аз лично съм се гонил в града и е много по яко. Примерно тръгват две коли от Мегамарина в кв.Смирненски, а целта е широката улица пред пожарната в Тракия. Това вече си е супер шоу, защото има и коли и светофари. Риска е по голям, тръпката също.

На митницата отиваме за да изпробваме колите, а не любимата ви фраза "задкормилно устройство". Така че тия дето искат да ходят по гората..ми нека да ходят, само че на повечето колите са им пълни бараки на по 15 години и след петия завой ще им загреят спирачките, а след шестия ще са в дерето. Та тръпката е да видиш коя кола колко дърпа, а не кой на какъв шофьор се прави. Освен това не ви трябва гората за да се изпробвате. Аз лично съм се гонил в града и е много по яко. Примерно тръгват две коли от Мегамарина в кв.Смирненски, а целта е широката улица пред пожарната в Тракия. Това вече си е супер шоу, защото има и коли и светофари. Риска е по голям, тръпката също.

то тва си е състезание по ориентиране.

Това вече си е супер шоу, защото има и коли и светофари.

И пешеходци , и деца , и велосипедисти и още много предпоставки за бели.КАК МОЖЕ ДА ДАВАТЕ ТАКИВА ИДЕИ ВИЕ НАРЕД ЛИ СТЕ , ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МАЛКО ИМ ТРЯБВА НА НЯКОИ ХОРА ДА ТРЪГНАТ ДА СЕ ГОНЯТ ИЗ ГРАДА И ПО ПЛАНИНСКИТЕ УЧАСТЪЦИ.МИСЛИТЕ ЛИ КАТО ПИШЕТЕ ПО ТЕЗИ ФОРУМИ.КВОТО КАЖЕШ ТУКА СЕ ЧЕТЕ ОТ МНОГО ХОРА И Е ВСЕ ЕДНО ДА ГО РАЗГЛАСИШ ВЪВ ВЕСТНИК МАРИЦА.УТРЕ НЯКОИ ЩЕ ВЗЕМЕ КНИЖКА И ЩЕ ПРОБВА ПРОЧЕТЕНОТО.

ТИ ROBIN КАТО СИ СЕ ГОНИЛ ИЗ ГРАДА НА КАКВО РАЗЧИТАШЕ НА РЕВОЛЮЦИОННА СПИРАЧНА СИСТЕМА ЛИ,НА НЕВЕРОЯТНИТЕ ТИ ЩОФЬОРСКИ УМЕНИЯ ЛИ???????КАКВА КОЛА КАРАШ?

16 субарота дръпнат духач(не знам точно как с епише)има в София, пич! и са толкова бързи, че и Top Fuel драгстер не може да им се опре! още на втората секунда пилота на Субарото е на финала и си допива втората бира, а тоя с драгстера се мъчи!

И няма нужда брачед ти и някой сайт да ти го казват т'ва!!! Аз мога да ти го кажа!

Пък аз с едно субаро к'во ги правих....еее не е за разправяне! :angry1  :angry1  :sick  :sick  :woot  :woot

Хахаха... с автовоз ги карали субаротата, добре поне че не ги стоварват с хеликоптер :thumbs-up:  Глей кви легенди се носят из хората, да не повярваш.

awe taka mi kazaha we !

az da ne sam bil tam !

nali kazah 4e sa mi kazali !

puk i o6te edin priqtel gi e vidql v BURGAS na magistralata tam deto se dyrpat nai - qkite koi v bulgariq !

znam kfo se pravish na razbirach i ti !

az ne razbiram ama pone si myl4a !!!! napravi go i ti !!!!

И пешеходци , и деца , и велосипедисти и още много предпоставки за бели.КАК МОЖЕ ДА ДАВАТЕ ТАКИВА ИДЕИ ВИЕ НАРЕД ЛИ СТЕ , ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МАЛКО ИМ ТРЯБВА НА НЯКОИ ХОРА ДА ТРЪГНАТ ДА СЕ ГОНЯТ ИЗ ГРАДА И ПО ПЛАНИНСКИТЕ УЧАСТЪЦИ.МИСЛИТЕ ЛИ КАТО ПИШЕТЕ ПО ТЕЗИ ФОРУМИ.КВОТО КАЖЕШ ТУКА СЕ ЧЕТЕ ОТ МНОГО ХОРА И Е ВСЕ ЕДНО ДА ГО РАЗГЛАСИШ ВЪВ ВЕСТНИК МАРИЦА.УТРЕ НЯКОИ ЩЕ ВЗЕМЕ КНИЖКА И ЩЕ ПРОБВА ПРОЧЕТЕНОТО.

ТИ ROBIN КАТО СИ СЕ ГОНИЛ ИЗ ГРАДА НА КАКВО РАЗЧИТАШЕ НА РЕВОЛЮЦИОННА СПИРАЧНА СИСТЕМА ЛИ,НА НЕВЕРОЯТНИТЕ ТИ ЩОФЬОРСКИ УМЕНИЯ ЛИ???????КАКВА КОЛА КАРАШ?

в един от първите постове съм дал снимки с колата

ае sparco не ме ли позна :) Ти си голямо шубе, само как викаше прибери се прибери се като се бях качил на покрива на колата като се въртяхме на полигона :P

awe taka mi kazaha we !

az da ne sam bil tam  !

nali kazah 4e sa mi kazali !

puk i o6te edin priqtel gi e vidql v BURGAS na magistralata tam deto se dyrpat nai - qkite koi v bulgariq !

znam kfo se pravish na razbirach i ti !

az ne razbiram ama pone si myl4a !!!! napravi go i ti !!!!

Като не си бил МЪЛЧИ!!! Не вярвай само на казаното! България се пише с главна буква..ако не и с всички главни букви!

Кой се прави на разберач? Ние или ти?

Ти като не разбираш не забелязах много да мълчиш?!?!

По-добре се скрий някъде в някой гараж, качи се в някоя кола и бръмчи...ама не много силнод а не те чуят момиченцата да ти се смеят!

На мен бати ми каза, че...........той с голфа докато карал с 800км/ч една летяща чиния с неонки го минала поне с още 800км/ч разлика!

на митницата не съм ходил и нямам поглед но на отсечката на пожарната ги гледам почти винаги защото живея наблизо и точно на тая улица бачкам та доста неща съм видял на доста коли сам поглеждал под капаците (и на обикновенни и на тунинговани имал сам и възможноста да присъствам в боксовете на по време на ралита и сам разглеждал ВРЦ автомобили) та мога да кажа че общо взето положението с тунинга е трагично ;-)

малко са наистина пипнатите както трябва коли защото закон божий е че колкото повече цедиш един двигател толкова по бързо си отива той

апък малко хора имат парите да потдържат 2 коли (една да си карат по улиците другата за състезания ) да не говорим че класния тунинг струва страшно много пари

за мен цялата тая работа е Need for Speed мания , в повечето случаи става въпрос за визуален тунинг (казвам в повечето случаи) знаете кво се прави там аспуси въздушни филтри лети джанти споилери и тн. но само толкова (да не говорим че безразборното базикане на филтри и аспуси в пове4ето случаи води до точно обратния ефект. хората които са наясно с двигателите и имат някав опит знаят какво имам на предвид)

лично аз бих се изкефил на коли с добре пипнати двигатели обаче такива са много малко , много сме назад в това отношение

А това да идеш на митницата и там спрели 100 коли всеки както си иска, излезли още толкова 15-16 годишни лапетии да зяпат не е ли простотия? Кажи ми коя кола няма да става за дръпка еди колко си метра, с някоя подобна на нея 15 годишна барака? Спирачките това спирачките онова, червени светофари, гонки, абе много филми гледате...

sparco какъв е смисъла на тези гонки ако не задкУрмилното у-во? Да си премерите пишк*те на бащите? На кой тате му е взел по-хубав афтомбил?

sparco какъв е смисъла на тези гонки ако не задкУрмилното у-во? Да си премерите пишк*те на бащите? На кой тате му е взел по-хубав афтомбил?

Пич, като не одобряваш цялата тя работа за кво пишеш в тая тема? И каква е тая мания дето я показваш към колите на татковците. Може би баща ми примерно ще е решил да ми купи кола и аз ще му кажа "Не не я ща баща, няма да я карам тая кола понеже не съм си я купил аз и в такъв случай не е моя" И трябва да ме е срам да движа по улиците с нея понеже някви такива твои съмишленици ще разправят че съм голямо леке понеже карам кола която "тате" ми е купил. Ще я карам не ами ще и пръсна г..а! И ще ходя и на Митница да видя аджеба колко му е дълга на "тате" пиш***а!

Guest Phoenix

Такамм...извинявам се, че не писах толкова време..ама нямах нет нещо... :angry1 Както и да е, The_Ufo как па не написа едно свястно нещо..цтцтц като не ти харесва нещо не пиши...понеже мен сега ме мързи да те цитирам и опровергавам само това ще ти кажа :angry:

Такамм...извинявам се, че не писах толкова време..ама нямах нет нещо... :angry1 Както и да е, The_Ufo как па не написа едно свястно нещо..цтцтц като не ти харесва нещо не пиши...понеже мен сега ме мързи да те цитирам и опровергавам само това ще ти кажа  :angry:

Ти земи научи картинга B) Може да те отъмързи ;)

vlaa: ходи троши колата, нали като я строшиш няма пак ти да дадеш пари за ремонт. Само покрай трошенето на колата гледай от гъзария да не си строшиш главата някъде. В България гъзария се нарича 10-15 годишна изпяла си песничката кола, с газова уредба, все пак за цигари пари трява да остават, накичена както описах преди няколко поста, с мощна чалга и дискосветлини вътре. Жалко е момчета, жалко е...на българина идеалите в живота са му: апартамент със секция на цялата стена, килим на земята и автомобил, щом има това, неговото е най-хубаво. Ако си мислиш че колата е края на света...

Като не си бил МЪЛЧИ!!! Не вярвай само на казаното! България се пише с главна буква..ако не и с всички главни букви!

Кой се прави на разберач? Ние или ти?

Ти като не разбираш не забелязах много да мълчиш?!?!

По-добре се скрий някъде в някой гараж, качи се в някоя кола и бръмчи...ама не много силнод а не те чуят момиченцата да ти се смеят!

На мен бати ми каза, че...........той с голфа докато карал с 800км/ч една летяща чиния с неонки го минала поне с още 800км/ч разлика!

xaxa ! kade trqbvashe da se smeq ? ami kaji na brat ti da go 4e e super we !sas 800 km/h :)

bravo na nego ! toi ve4e e MYJ ! sq samo ti ostana da stanesh ama nqma da e v toq jivot !

a VLAA tiq klip4eta sa super we !samo 4e nemoga da razli4a kolite koito karat prez no6ta :( tfa e mnogo kofti 4e ne se razlichavat ama sa super ! :punk

Ти земи научи картинга  B) Може да те отъмързи  ;)

vlaa: ходи троши колата, нали като я строшиш няма пак ти да дадеш пари за ремонт. Само покрай трошенето на колата гледай от гъзария да не си строшиш главата някъде. В България гъзария се нарича 10-15 годишна изпяла си песничката кола, с газова уредба, все пак за цигари пари трява да остават, накичена както описах преди няколко поста, с мощна чалга и дискосветлини вътре. Жалко е момчета, жалко е...на българина идеалите в живота са му: апартамент със секция на цялата стена, килим на земята и автомобил, щом има това, неговото е най-хубаво. Ако си мислиш че колата е края на света...

На всеки му е ясно това което пишеш, но все пак трябва да се съобразяваме с реалността и да си създаваме удоволствия дори и със старите коли. Мойта кола също не е моя по твойта логика, беше на баща ми, но той си купи нова и тази остана за мен. Искаш да сложа стикери по нея "тва е на баща ми старата кола" ли? Освен това се пише кОрмило, незнам защо си го написал даже с главно У в предипния пост. А смисъла на гонките е точно да си премерим колите, а не шофьорските умения. На дръпка 400 метра няма какво толкова да покажеш като шофьор.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...