Guest Phoenix Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Знам, че веднага ще скочат някои срещу мен с критики от рода на "много филми гледаш", но все пак пускам темата, защото смятам, че е интересна Ако не - изтрийте я Та искам да попитам кои от вас посещават Митницата на Кукленско шосе в по-топлите месеци от годината всяка вечер, кои са фенове на "street racing"-a, без значение под каква форма съществува той в България, защото нивото му, според мен, е просто критично Аз лично ходя там от около 3 години (откакто имам книжка) и почти не съжелявам за това Напоследък все повече и повече навлиза като "зарибявка" това и аз съм много щастлив, че все повече и повече хора се опитват да го направят максимално хубаво като един вид забавление Естествено нивото ни е много по-трагично от това в другите страни, особено в САЩ, но все пак хората си чупат колите за всеобщото густо и не им дреме (аз съм един от тях Pontiac Grand AM burnout <- лек пример ). Кажете също на коя марка автомобили сте фенове, какво харесвате в една кола, обичате ли тунинга и т.н. Слагайте снимки на автомобилите си, разказвайте историики от рода на "ейй на ония светофар кво я направих тая Honda..!!" и т.н и т.н. Мойта кола е 1993 Pontiac Grand AM 2.3 QUAD4 DOHC 16V - 180 к.с., 210Nm въртящ момент (по каталог) с един недостатък - автоматик е Но като цяло си я обичам много и гледам по-рядко да я троша П.П.: С тази тема нямам намерение да насърчавам и подтиквам когото и да било към организиране и практикуване на нелегални състезания и мероприятия, които са в разрез и несъобразие със ЗДвП (Закона за Движението по Пътищата) !!!АВТОМОБИЛЪТ Е ОРЪЖИЕ, КОЕТО УБИВА!!! ПАЗЕТЕ КАКТО СОБСТВЕНИЯ, ТАКА И ЖИВОТА НА ОКОЛНИТЕ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Ако искаш да участваш в гонка на, да речем, 500м и залог минимум 500лв, свиркай веднага. Това важи и за всички екстремисти от форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 трагедия е на митницата, 60% разни хлапета взели на татко бричките, стоят и се надлъгват... е, има и хора, които шапка им свалям, правят шоу, но са малко Phoenix твоето е дзвер, само да не беше автоматик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Ако искаш да участваш в гонка на, да речем, 500м и залог минимум 500лв, свиркай веднага. Това важи и за всички екстремисти от форума. <{POST_SNAPBACK}> Хехе...по принцип не отказвам, но е добре да знам срещу какво се изправям Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 @Phoenix: малко офф-топик ама.... кво стаа ма мърда откога си с еврокомски нет????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Мани другото ами като гледам снимките некъде около мен ще да е пича хахахах Между другото много близко до истината е момента с надлъгването, стойките и кибиците, които само чакат да видят шоу на аванта Все пак обаче е похвално че има смелчаги които вдигат адреналина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 @Phoenix: малко офф-топик ама.... кво стаа ма мърда откога си с еврокомски нет????? <{POST_SNAPBACK}> Мара, Ачо Всъщност съм с ggbit.net...и вече правя към 4ти месец Иначе чакам да се постопли и да изкавам дядо ти Понти от бокса,че в момента му слагам разни екстри Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Phoenix, ти да не си KingPin-a Аз съм kotapah с черната омега. Кво става, има ли хава на митницата сега? То хубаво че панда малко сняг миналата седмица че да се развътим на полигона, иначе много скука Снимки на мойта: тук, тук и тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Phoenix, ти да не си KingPin-a Аз съм KOTAPAH с черната омега. Кво става, има ли хава на митницата сега? То хубаво че панда малко сняг миналата седмица че да се развътим на полигона, иначе много скука <{POST_SNAPBACK}> Мара бе котьо Няма хава, ама към началото на Март се очертава да ходим на Първенец... а за полигона няма да коментирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRETO Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Фен съм на Фау Ве , имал съм Голф 2 сега търкалям Голф 3-ка. Стриит рейсинга е яка работа ама изисква много средства, едно че много се троши колата, едно че вече не е достатъчно да си купиш сток кола, както преди 3-4 години - да речем земаш си ГТИ или БМВ 320 и си Номер 1, напоследък по Софията и в други градове зеха да изкачат с доста "overclock"-нати коли, от Пловдив досега не сме се представили с кои знае какво, поне на национално ниво, иначе има етусиасти и тука - повечето са наблегнали на оптичния и аудио туинга, ако знаете за някои съсед или роднина с изпилена бегачка напишете да се понакефим. А автора на темата го чакаме да ни престави достойно на Божурище тая година Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Хора, не бяхте ли на "откриването" тая година на митницата, някъде беше към средата на Януари мисля, стана доста шоу а бая народ се събрахме Намира ми се тук едно доста аматьорско клипче -corsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Не си спомням да е имало подобно "откриване" Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Phoenix, колко кг е Pontiac-a? .. и да, Teddy-King, кажи каква ти е депутатскат кола? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Ако искаш да участваш в гонка на, да речем, 500м и залог минимум 500лв, свиркай веднага. Това важи и за всички екстремисти от форума. Saglasen li si da zalojish bez da si vidial s/u kavo shte se sastezavash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Ако искаш да участваш в гонка на, да речем, 500м и залог минимум 500лв, свиркай веднага. Това важи и за всички екстремисти от форума. <{POST_SNAPBACK}> Явно всички гледате много клипчета, с обикновенната 500метрова дръпка, която е нищо повече от 1 тъпа американска измислица. В 500метра кажете ми какви качества на шофиране има задволановото устроийство освен превлкючване на скорости? На митницата няма да коментирам какви се събират, важното е че винаги има семки Вместо да се дърпате на митницата, защо не направите една скоростна отсечка примерно по някой планински път около Храбрино, Куклен, Асеновград и тн?! отговор: защото никой няма да ви види лъскавата кола която е купил тате, по планината няма мадами да гледат колко върви еди коя си кола Велко, какво занимаш хората с глупости ;] Поне като си изтрил номера на първата снимка, можеше да изтриеш и този от третата (заницата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Ami az pyrvo iskam da popitam za kakyv poligon stava duma v nqkoi ot gornite postove? Az ina4e sq karam edno Reno 5 s 1400 kubika motror ama i predstoi malko tuning To i sega qko si dyrpa ama mi podskazaha kak da si digna kubicite bez da q styrja i 6te smenq tva onva i moje se provame posle s nqkoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Ланчиа Тема да речем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Ami az pyrvo iskam da popitam za kakyv poligon stava duma v nqkoi ot gornite postove? To i sega qko si dyrpa ama mi podskazaha kak da si digna kubicite bez da q styrja i 6te smenq tva onva i moje se provame posle s nqkoi <{POST_SNAPBACK}> Хехе, и как ше й дигнеш кубиците без шлайф, ше сложиш нов двигател ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Az ina4e sq karam edno Reno 5 s 1400 kubika motror ama i predstoi malko tuning To i sega qko si dyrpa ama mi podskazaha kak da si digna kubicite bez da q styrja i 6te smenq tva onva i moje se provame posle s nqkoi Колко коня е т'ва, че яко дърпало? Ланчиа Тема да речем... Заради уважението към италианските коли, бих се дръпнал с теб, но без пари, щото ако има залог, трябва яко да шпоря количката, а нямам желание. иначе аз съм насреща с alfa romeo 155 twinspark 16v 2.0 150 hp version: sport п.с.: ThE_UfO, к'во ще кажеш за upgrade-а, който си направих от байка, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 alfa-ta si e alfa nqma spor ,samo 4e kolko gori Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 alfa-ta si e alfa nqma spor ,samo 4e kolko gori колкото сипеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 п.с.: ThE_UfO, к'во ще кажеш за upgrade-а, който си направих от байка, а? <{POST_SNAPBACK}> Жоро, направо не те познавам вече Ооо алфа 155 викаш си взел 150 коня, като се видим ще дадеш едно кръгче Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Хехе, и как ше й дигнеш кубиците без шлайф, ше сложиш нов двигател ли? <{POST_SNAPBACK}> Mi mnogo e lesno Prosto 6te sloja butala s sa6tiq razmer no s po niski 4ela i 6te sloja kolqnov vals s po dylag hod na butaloto Drugoto koeto 6te napravq e malko da smena gorivnata sistama 6toto s teq kobici 6te trqbva da ima i pove4e papo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 awe neznam dali e qko tam (6toto ne sam hodil tam nikoga) ama nemislq dali e mnogo qko ! imashe edin sait www.kolovoz.com za sofia i tam jivee brad4et mi i mi kaa kfo stava tam gore dolu samo da ti kaja ! ima 3 subaro inpreza(neznam kak to4no se pi6e)kadeto idvat s AVTOVOZ !!! na drupkite sa samo na 1-vo mqsto ! ima i edna lada ! neznam kak se e pobraltoq dvigatel ama e takaf - v8 5300 kobika !taka pi6e6e i v saita ! ako nevqrvate ne moga da vi pomogna ! ama toq sait mai go nqma ve4e tfa e mnogo kofti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataman Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 awe neznam dali e qko tam (6toto ne sam hodil tam nikoga) ama nemislq dali e mnogo qko !imashe edin sait www.kolovoz.com za sofia i tam jivee brad4et mi i mi kaa kfo stava tam gore dolu samo da ti kaja ! ima 3 subaro inpreza(neznam kak to4no se pi6e)kadeto idvat s AVTOVOZ !!! na drupkite sa samo na 1-vo mqsto ! ima i edna lada ! neznam kak se e pobraltoq dvigatel ama e takaf - v8 5300 kobika !taka pi6e6e i v saita ! ako nevqrvate ne moga da vi pomogna ! ama toq sait mai go nqma ve4e tfa e mnogo kofti <{POST_SNAPBACK}> 16 субарота дръпнат духач(не знам точно как с епише)има в София, пич! и са толкова бързи, че и Top Fuel драгстер не може да им се опре! още на втората секунда пилота на Субарото е на финала и си допива втората бира, а тоя с драгстера се мъчи! И няма нужда брачед ти и някой сайт да ти го казват т'ва!!! Аз мога да ти го кажа! Пък аз с едно субаро к'во ги правих....еее не е за разправяне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.