Jump to content
BulForum.com

Митницата - мястото за гонки на Пловдив!

Guest Phoenix

Recommended Posts

Guest Phoenix

Знам, че веднага ще скочат някои срещу мен с критики от рода на "много филми гледаш", но все пак пускам темата, защото смятам, че е интересна ;) Ако не - изтрийте я :unsure:

Та искам да попитам кои от вас посещават Митницата на Кукленско шосе в по-топлите месеци от годината всяка вечер, кои са фенове на "street racing"-a, без значение под каква форма съществува той в България, защото нивото му, според мен, е просто критично :D Аз лично ходя там от около 3 години (откакто имам книжка) и почти не съжелявам за това :rolleyes: Напоследък все повече и повече навлиза като "зарибявка" това и аз съм много щастлив, че все повече и повече хора се опитват да го направят максимално хубаво като един вид забавление :D Естествено нивото ни е много по-трагично от това в другите страни, особено в САЩ, но все пак хората си чупат колите за всеобщото густо и не им дреме (аз съм един от тях Pontiac Grand AM burnout <- лек пример :punk ).

Кажете също на коя марка автомобили сте фенове, какво харесвате в една кола, обичате ли тунинга и т.н. ;) Слагайте снимки на автомобилите си, разказвайте историики от рода на "ейй на ония светофар кво я направих тая Honda..!!" и т.н и т.н. B)

Мойта кола е 1993 Pontiac Grand AM 2.3 QUAD4 DOHC 16V - 180 к.с., 210Nm въртящ момент (по каталог) с един недостатък - автоматик е :huh: Но като цяло си я обичам много и гледам по-рядко да я троша :D

П.П.: С тази тема нямам намерение да насърчавам и подтиквам когото и да било към организиране и практикуване на нелегални състезания и мероприятия, които са в разрез и несъобразие със ЗДвП (Закона за Движението по Пътищата) !!!АВТОМОБИЛЪТ Е ОРЪЖИЕ, КОЕТО УБИВА!!! ПАЗЕТЕ КАКТО СОБСТВЕНИЯ, ТАКА И ЖИВОТА НА ОКОЛНИТЕ !!!

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Ако искаш да участваш в гонка на, да речем, 500м и залог минимум 500лв, свиркай веднага.

Това важи и за всички екстремисти от форума.

трагедия е на митницата, 60% разни хлапета взели на татко бричките, стоят и се надлъгват...

е, има и хора, които шапка им свалям, правят шоу, но са малко

Phoenix твоето е дзвер, само да не беше автоматик :)

Guest Phoenix
Ако искаш да участваш в гонка на, да речем, 500м и залог минимум 500лв, свиркай веднага.

Хехе...по принцип не отказвам, но е добре да знам срещу какво се изправям :rolleyes:

Мани другото ами като гледам снимките некъде около мен ще да е пича хахахах

Между другото много близко до истината е момента с надлъгването, стойките и кибиците, които само чакат да видят шоу на аванта

Все пак обаче е похвално че има смелчаги които вдигат адреналина

Guest Phoenix
@Phoenix: малко офф-топик ама....;) кво стаа ма мърда :D

откога си с еврокомски нет?????

Мара, Ачо :D Всъщност съм с ggbit.net...и вече правя към 4ти месец :rolleyes: Иначе чакам да се постопли и да изкавам дядо ти Понти от бокса,че в момента му слагам разни екстри :) B)

Phoenix, ти да не си KingPin-a :) Аз съм kotapah с черната омега. Кво става, има ли хава на митницата сега? То хубаво че панда малко сняг миналата седмица че да се развътим на полигона, иначе много скука :) Снимки на мойта: тук, тук и тук

Guest Phoenix
Phoenix, ти да не си KingPin-a :) Аз съм KOTAPAH с черната омега. Кво става, има ли хава на митницата сега? То хубаво че панда малко сняг миналата седмица че да се развътим на полигона, иначе много скука :)

Мара бе котьо :lol: Няма хава, ама към началото на Март се очертава да ходим на Първенец... а за полигона няма да коментирам :punk :D

Фен съм на Фау Ве , имал съм Голф 2 сега търкалям Голф 3-ка. Стриит рейсинга е яка работа ама изисква много средства, едно че много се троши колата, едно че вече не е достатъчно да си купиш сток кола, както преди 3-4 години - да речем земаш си ГТИ или БМВ 320 и си Номер 1, напоследък по Софията и в други градове зеха да изкачат с доста "overclock"-нати коли, от Пловдив досега не сме се представили с кои знае какво, поне на национално ниво, иначе има етусиасти и тука - повечето са наблегнали на оптичния и аудио туинга, ако знаете за някои съсед или роднина с изпилена бегачка напишете да се понакефим. А автора на темата го чакаме да ни престави достойно на Божурище тая година :punk :punk

Хора, не бяхте ли на "откриването" тая година на митницата, някъде беше към средата на Януари мисля, стана доста шоу а бая народ се събрахме

Намира ми се тук едно доста аматьорско клипче -corsa

:D Saglasen li si da zalojish bez da si vidial s/u kavo shte se sastezavash?

Явно всички гледате много клипчета, с обикновенната 500метрова дръпка, която е нищо повече от 1 тъпа американска измислица. В 500метра кажете ми какви качества на шофиране има задволановото устроийство освен превлкючване на скорости? На митницата няма да коментирам какви се събират, важното е че винаги има семки ;) Вместо да се дърпате на митницата, защо не направите една скоростна отсечка примерно по някой планински път около Храбрино, Куклен, Асеновград и тн?!

отговор: защото никой няма да ви види лъскавата кола която е купил тате, по планината няма мадами да гледат колко върви еди коя си кола B)

Велко, какво занимаш хората с глупости ;] Поне като си изтрил номера на първата снимка, можеше да изтриеш и този от третата (заницата) :rolleyes:

Ami az pyrvo iskam da popitam za kakyv poligon stava duma v nqkoi ot gornite postove? :confused

Az ina4e sq karam edno Reno 5 s 1400 kubika motror ama i predstoi malko tuning :P To i sega qko si dyrpa ama mi podskazaha kak da si digna kubicite bez da q styrja i 6te smenq tva onva i moje se provame posle s nqkoi :)

Ami az pyrvo iskam da popitam za kakyv poligon stava duma v nqkoi ot gornite  postove? :confused

To i sega qko si dyrpa ama mi podskazaha kak da si digna kubicite bez da q styrja i 6te smenq tva onva i moje se provame posle s nqkoi :)

Хехе, и как ше й дигнеш кубиците без шлайф, ше сложиш нов двигател ли? :lol:

Az ina4e sq karam edno Reno 5 s 1400 kubika motror ama i predstoi malko tuning  :P To i sega qko si dyrpa ama mi podskazaha kak da si digna kubicite bez da q styrja i 6te smenq tva onva i moje se provame posle s nqkoi :)

Колко коня е т'ва, че яко дърпало? :D

Ланчиа Тема да речем...

Заради уважението към италианските коли, бих се дръпнал с теб, но без пари, щото ако има залог, трябва яко да шпоря количката, а нямам желание.

иначе аз съм насреща с alfa romeo 155 twinspark 16v 2.0 150 hp version: sport

п.с.: ThE_UfO, к'во ще кажеш за upgrade-а, който си направих от байка, а? :lol:

п.с.: ThE_UfO, к'во ще кажеш за upgrade-а, който си направих от байка, а?  :lol:

Жоро, направо не те познавам вече B) Ооо алфа 155 викаш си взел 150 коня, като се видим ще дадеш едно кръгче :rolleyes:

Хехе, и как ше й дигнеш кубиците без шлайф, ше сложиш нов двигател  ли? :lol:

Mi mnogo e lesno ppp.gifProsto 6te sloja butala s sa6tiq razmer no s po niski 4ela i 6te sloja kolqnov vals s po dylag hod na butaloto :) Drugoto koeto 6te napravq e malko da smena gorivnata sistama 6toto s teq kobici 6te trqbva da ima i pove4e papo :punk

awe neznam dali e qko tam (6toto ne sam hodil tam nikoga) ama nemislq dali e mnogo qko !

imashe edin sait www.kolovoz.com

za sofia i tam jivee brad4et mi i mi kaa kfo stava tam gore dolu :)

samo da ti kaja !

ima 3 subaro inpreza(neznam kak to4no se pi6e)kadeto idvat s AVTOVOZ !!! na drupkite sa samo na 1-vo mqsto !

ima i edna lada !

neznam kak se e pobraltoq dvigatel ama e takaf - v8 5300 kobika !taka pi6e6e i v saita !

ako nevqrvate ne moga da vi pomogna !

ama toq sait mai go nqma ve4e :(

tfa e mnogo kofti :(

awe neznam dali e qko tam (6toto ne sam hodil tam nikoga) ama nemislq dali e mnogo qko !

imashe edin sait      www.kolovoz.com

za sofia i tam jivee brad4et mi i mi kaa kfo stava tam gore dolu :)

samo da ti kaja !

ima 3 subaro inpreza(neznam kak to4no se pi6e)kadeto idvat s AVTOVOZ !!! na drupkite sa samo na 1-vo mqsto !

ima i edna lada !

neznam kak se e pobraltoq dvigatel ama e takaf - v8 5300 kobika !taka pi6e6e i v saita !

ako nevqrvate ne moga da vi pomogna !

ama toq sait mai go nqma ve4e :(

tfa e mnogo kofti :(

16 субарота дръпнат духач(не знам точно как с епише)има в София, пич! и са толкова бързи, че и Top Fuel драгстер не може да им се опре! още на втората секунда пилота на Субарото е на финала и си допива втората бира, а тоя с драгстера се мъчи!

И няма нужда брачед ти и някой сайт да ти го казват т'ва!!! Аз мога да ти го кажа!

Пък аз с едно субаро к'во ги правих....еее не е за разправяне! :angry1 :angry1 :sick :sick :woot :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...