Jump to content
BulForum.com

ribari-dobre!

miro-

Recommended Posts

Цяла седмица наблюдавам странно за мен явление.Под моста на ВХВП-то, на брега на Марица, всеки ден от Понеделник до Неделя около 30 човека седят и наблюдават как 7-8 рибари ловят риба!За рибарите.....може би ги разбирам,за тях това е хоби,удоволствие,а може би и щастие(няма какво да е друго при -15 да нагазиш във водата и с часове да седиш)Но кажете ми,моля ви,какви са тези хора-кибиците,които с часове седят и ги наблюдават???През почивните дни-разбирам,но през работните-НЕ!Нямат ли работа,не им ли трябват пари,нямат ли проблеми????Това са май най- щастливите хора щом могат да отделят време през работните дни и да КИБИЧАТ.......!!!!!!

Цяла седмица наблюдавам странно за мен явление.Под моста на ВХВП-то, на брега на Марица, всеки ден от Понеделник до Неделя около 30 човека седят и наблюдават как 7-8 рибари ловят риба!За рибарите.....може би ги разбирам,за тях това е хоби,удоволствие,а може би и щастие(няма какво да е друго при -15 да нагазиш във водата и с часове да седиш)Но кажете ми,моля ви,какви са тези хора-кибиците,които с часове седят и ги наблюдават???През почивните дни-разбирам,но през работните-НЕ!Нямат ли работа,не им ли трябват пари,нямат ли проблеми????Това са май най- щастливите хора щом могат да отделят време през работните дни и да КИБИЧАТ.......!!!!!!

:) А ти ??? Май и ти си "кибик"..........щом цяла седмица седиш и ги гледаш :D

Е.....един се занимава със риболов...а друг със кибик към риболовци :).....

А ти питал ли си ги ??? Може тва да им е работата - да следят популацията на рибата в Марица, или чакат ако рибаря хване някоя голяма риба да помагат с яденето, може би са гладни хората. :D Няма да се очудя при такава безработица бедните хора да чакат въоражени с нож и вилица да им подхвърлят нещо, та и те храна да вкусят. :laughing:

Тва ще да е некой голееему събитйе. Абе аз не съм виждал 7 рибара на 1 място па ти ми говориш и за 30 кибика седят ги гледат. Сигурно праскат некфи луди залози. Кажи по кое време се събират да мина да ги джоба.

Хахаха :D Лудо е тва :)

Аз живея точно до моста на ВИХВП, в блоковете на "Захарната" и мога да ви кажа че това явление не е от вчера... :) ...и за рибарите и за кибиците... :)

Куриози колкото щеш... Миналата зима при -20 с баща ми преброихме 45 души само между железния мост и бетонния на булеварда...Просто коментара е излишен :D Има си зарибени риболовци ама си и има и ФАНАТИЦИ :) А да не споменавам кибиците по времето по което и рибарите са толкова... :punk

Абе...нали знаете...разни хора, разни идеали... :) Щом седят и си кибичат значи им харесва и им е изгодно да го правят... А и 90% от тия които гледат са пенсионери, с какво да се занимават хората там на къра - могат само да кибичат :) Ся техен избор си е къде - на гребната или на реката...сигурно менкат за разнообразие :lol:

Както и по-горе написаха т`ва ще са пенсионери,които нямат друга работа и си гледат така за разнообразие ;)

Както и по-горе написаха т`ва ще са пенсионери,които нямат друга работа и си гледат така за разнообразие ;)

Аko имаш път на там забележи колко са пенсионерите,много малко са,повечето са млади хора!

В момента все още има голяма безработица и хората си запълват времето с гледане на рибари и може би им се чудят как им се занимава при минус 15.......а може и да е интересно....Някой гледал ли ги е..

Всеки ден минавам оттам и съм забелязал феномена

И да - повечето кибици са млади хора!

Задавал съм си същия въпрос - какво по дяволите правят висейки на парапета и заяпайки "рибарите"

"Зелени балкани" говори ли ви нещо?

Едни мои приятели членуват в тази организация и няколко дни киснаха и записваха колко и какви риби се хващат точно на въпросното място.Освен това, хващаха птички там разни и ги маркираха.Та и тез въпросните кибици или поне някои от тях може да са по същата причина там.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...