Sancho Pansa Posted July 29, 2003 Share Posted July 29, 2003 imam rapisva4ka Teac 52x/ot 10 dni/.pod XP napravih nqkolko zapisa bez problem,oba4e slozih SE i neshto se preeba.ve4e za 3 pat mi skapva disk to4no nakraq"Burning process failed during fixation".nqkoi ima li ideq kakva moze da e prichinata?polzvam Nero 6.0.0.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted July 29, 2003 Share Posted July 29, 2003 Ne si spomniam dali mi dade sushtata greshka i na men kogato si vzeh i az zapisva4ka, no mislia 4e beshe neshto takova. Uj zapo4va da purje i nakria kazva za tazi greshka. E problemut beshe 4e tezi, koito mi slagaha zapisva4kata ne ia biaha nastroili v bios-a, imam vpredvid 4e bios mi kazvashe 4e niamam zapisva4ka. Napravo shtiah da se grumna kato vidiah kakvo sa napravili Ako ne e tova niakoi drug moje bi shte ti pomogne. Ne iskam da te pritesniavam, ama za teac 52x niama mnogo dobri otzivi, no dano ti da si ulu4il dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted July 29, 2003 Share Posted July 29, 2003 ...oba4e slozih SE i neshto se preeba. 1. Ako SE oznachava Win98SE, to togava varni si WinXP. 2. Smeni softuera za pisane na diskove i viz kakvo ste tane. Stom ne si imal problem pod XP znachi problema ne e v pisachkata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho Pansa Posted July 30, 2003 Author Share Posted July 30, 2003 1. Ako SE oznachava Win98SE, to togava varni si WinXP. tva i napravih. vsi4ko e ok sega..no dosta iskah da se varna na SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted July 30, 2003 Share Posted July 30, 2003 Stoi si s XP i si svirkai. Na 98 nikoi nemoze da ti kaze kakav mu e problema ili po-skoro kade ne mu e problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 30, 2003 Share Posted July 30, 2003 pod sqkwite 98 naj-dobre warwi easy cd creatora. moje da probwa6, az li4no sym mu golqm fen zaradi extrite deto predlaga. w warez maj ima6e nqkwa wersiq, maj 6.0. uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted July 31, 2003 Share Posted July 31, 2003 Vnimavaite samo sas Easy CD Creator 5.x i Windows XP. Dosta e bugav, no sas poslednia update koito izlezna vsichko veche e OK. Sas 6.0 ne sam se boril, ne mi se e nalagalo, shtoto 5 mi varshi idealna rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.