Jump to content
BulForum.com

Продавам дъно Asus A7N8X-X

Recommended Posts

Дъното се продава за 45 долара. С последния биос e (поддържа Sempron)

Пълна окомплектовка(CD с драйвери, кабели, книжка, абе всичко даже и кутия!)

Естествено е без гаранция, работи перфектно, но съм решил да ъпгрейдна малко PC-то :)

За повече информациятук

ICQ 331-424-650

Това дъно има ли вградена Лан-ка и ако няма ( понеже не видях някаде да пише че има ) би ли ми го преодал за 40$ с ланка а ?

Добре значи ако си взема това дъно някаква Видео карта за 20 лева и памет за 40 до 60 (нз колко мегабайта ) и мисля ЦПУ-то да е над 1ghz и да е оверклокнато имам Сеагейт 40ГБ и СД-Р а захранването ми е JNC 115/230V 60/50Hz това животно ще ги захрани ли ?

Mislq che ima dori 2 vgradeni lanki.

Не бъркай Е-серията(Делукс) с Х-серията.Е е всички екстри а Х е орязания вариянт

Добре значи ако си взема това дъно някаква Видео карта за 20 лева и памет за 40 до 60 (нз колко мегабайта ) и мисля ЦПУ-то да е над 1ghz и да е оверклокнато имам Сеагейт 40ГБ и СД-Р а захранването ми е JNC 115/230V 60/50Hz това животно ще ги захрани ли ?

Няма да стигне пиши един ПМ ако искаш имам моднато захранване за тази машина

Това не е IRC !!! Моля за директни оферти и въпроси на PM или на ICQ

Ще стане, но с друго захранване!

Извинявам се много че питам, но това дъно потдържа ли Dual chanell DDR?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...