diabolik Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Хора помагайте. В понеделник имам рожден ден и щте го карам с приятелката си, но искам да е заведа на някво романтично местенце ( ресторант, бар ).Просто да е приятно, затъмнено и романтично. Кажете предложенията си за такива места, щтото аз съм доста назад с посещението на заведенията. Пък и така ще може да се помогне на всеки, който е се чуди като мен едит: пф, някой е сложил подобна тема няколко минути преди мен, ако администраторите преценят, да е затрият тази Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Аз що не виждам къде е другата тема? Е, ще пиша тук... Заведи я в някой ресторант, където сте били и преди и сте имали приятни мигове там. Но може да се каже, че сам си си отговорил... А как ще съчетаете двата празника? Интересна рождена дата Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedMaster Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 ami...smqtam 4e Buddha Cafe (biv6oto Milionerki) e dobro mqsto ili pak Planet Club tam znam 4e za vseki 14 fevruari ima programi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 заведи я в сентрал парк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Арт Кафе "Philipopolis", бившето антикварно. Не че знам много заведения де... но това е приятно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiordiliji Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=27042 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Заведи я в някой ресторант, където сте били и преди и сте имали приятни мигове там Това е страхотна идея Ще и хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.