Mr.Tinkertrain Posted July 29, 2003 Share Posted July 29, 2003 Nqkoi moje li da mi kaje ot kade da izteglq neobxodimite karti za igrata?V play.evrocom.net namerih 3 ,no mi iska i drugi.Kato zapo4na igrata tragva avtomati4en Download,no e izklu4itelno bavno(okolo 1k daje i po-zle ) 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 29, 2003 Share Posted July 29, 2003 Вероятно си с бета теста на играта. Ако е така - свали си пълната версия - 255мб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 29, 2003 Author Share Posted July 29, 2003 S palnata versia sam(svalih edno .exe ot warez-a okolo 250mb). P.S.Vidqh 4e v play.evrocom.net e dobavena kartata,koqto mi trqbva(rtcc.rar) dano da nqmam pove4e problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 30, 2003 Share Posted July 30, 2003 Ne e losho redovno da proverqvash papkata v play.evrocom.net. Sushtite karti gi ima i v ftp-to na warez.ru no v momenta to ne raboti. Ima li novi karti shte gi namerish v play.evrocom.net Shte pomolq vseki koito e nameril nova karta da q uploadne v papkata "ET Maps". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.