Jump to content
BulForum.com

DVD-Lab Pro

SpeedMaster

Recommended Posts

Narode nqkoi moje li da mi kaje kade da si namerq manual ili guide (po vazmojnost na BG) za tazi programa DVD-Lab PRO

10x predvaritelno

P.S.pak kazvam neka da e BG...daite link ili ako moje nqkoi da go ka4i tuka v warez-6te e dosta polezna pri polojenie 4e daje q ima i programata ka4ena tuk:) :D

• 11 months later...
Narode nqkoi moje li da mi kaje kade da si namerq manual ili guide (po vazmojnost na BG) za tazi programa DVD-Lab PRO

10x predvaritelno

P.S.pak kazvam neka da e BG...daite link ili ako moje nqkoi da go ka4i tuka v warez-6te e dosta polezna pri polojenie 4e daje q ima i programata ka4ena tuk:) :D

зависи какво искаш да првиш ... май на бг има само за avi-to-dvd и то без да се делят потоците.

... а, да. превели са и това за вграждането на титрите в готово двд.

баси, никой ли не се занимава с тея хави :blink:

Cells to be replaced =1.

Cells in replacing VOB=31

WARNING: Number of Cells higher in replacing title. Extending last cell

--------------TITLE VOB WRITING PHASE STARTED-

VTS 01: Replacing PGC-> Replacing Cell VID/CID: 01/01

NOTE: Number of Cells higher than one. Continuing with same cell VID/CID

ей т'ва последното не трябва да "става".

трябва да замени структурата с моята, а не да си продължава със старата :angry1 :crazy:

оффф, изтрил съм си горния пост .....

значи в общи линии става въпрос за "немаркирани" chapter-и в едно двд. те се отбелязват като "клетки", които представляват сцени/епизоди от филма. в оригинала, този който го е правил е прецакал структурата, кото е вместо определения брой белязки за всеки епизод е направил само една - за първия ... а самите "белязки" са необходими, за да може да "листваш" през филма т.е. да отиваш от една на друга сцена. като е само една, т'ва не е възможно.

та ... аз ги маркирах при вкарването на титрите в двд-то, обаче след това при опит да се замени ifo файла от оригинала ми дава горната забележка. двд-то става, обаче структурата на chapter-ите се запазва старата

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...