SpeedMaster Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Narode nqkoi moje li da mi kaje kade da si namerq manual ili guide (po vazmojnost na BG) za tazi programa DVD-Lab PRO 10x predvaritelno P.S.pak kazvam neka da e BG...daite link ili ako moje nqkoi da go ka4i tuka v warez-6te e dosta polezna pri polojenie 4e daje q ima i programata ka4ena tuk:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Narode nqkoi moje li da mi kaje kade da si namerq manual ili guide (po vazmojnost na BG) za tazi programa DVD-Lab PRO10x predvaritelno P.S.pak kazvam neka da e BG...daite link ili ako moje nqkoi da go ka4i tuka v warez-6te e dosta polezna pri polojenie 4e daje q ima i programata ka4ena tuk:) зависи какво искаш да првиш ... май на бг има само за avi-to-dvd и то без да се делят потоците. ... а, да. превели са и това за вграждането на титрите в готово двд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 баси, никой ли не се занимава с тея хави Cells to be replaced =1. Cells in replacing VOB=31 WARNING: Number of Cells higher in replacing title. Extending last cell --------------TITLE VOB WRITING PHASE STARTED- VTS 01: Replacing PGC-> Replacing Cell VID/CID: 01/01 NOTE: Number of Cells higher than one. Continuing with same cell VID/CID ей т'ва последното не трябва да "става". трябва да замени структурата с моята, а не да си продължава със старата оффф, изтрил съм си горния пост ..... значи в общи линии става въпрос за "немаркирани" chapter-и в едно двд. те се отбелязват като "клетки", които представляват сцени/епизоди от филма. в оригинала, този който го е правил е прецакал структурата, кото е вместо определения брой белязки за всеки епизод е направил само една - за първия ... а самите "белязки" са необходими, за да може да "листваш" през филма т.е. да отиваш от една на друга сцена. като е само една, т'ва не е възможно. та ... аз ги маркирах при вкарването на титрите в двд-то, обаче след това при опит да се замени ifo файла от оригинала ми дава горната забележка. двд-то става, обаче структурата на chapter-ите се запазва старата Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Narode nqkoi moje li da mi kaje kade da si namerq manual ili guide (po vazmojnost na BG) za tazi programa DVD-Lab PRO10x predvaritelno P.S.pak kazvam neka da e BG...daite link ili ako moje nqkoi da go ka4i tuka v warez-6te e dosta polezna pri polojenie 4e daje q ima i programata ka4ena tuk:) http://forum.arenabg.com/index.php?showtopic=10890 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.