aigner Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Трябва да започна с извинение за предните ми два поста, които противоречат на правилата във форума. Търся песен от филмa "Cool as ice" естествено търсих в: http://warez.ru:8084/mp3/*Soundtracks/Cool.As.Ice.(1991) , но там я няма. Мисля че песента се казва ''Dance to the rhythm'' (можете да я чуете на 15:30 от началото на втория диск), защото намерих един неин техно вариант(Vanilla Ice - Cool As Ice - Dance to the rhythm) като пробвах ''Dance to the rhythm + lyric '' в Google, но той не ме одовлетворява даже напротив.Можеби и тази, която търся аз се казва така но не съм сигурен. Нямам думи да опиша колко ми трябва тази песен. Ще помоля ако някой я намери да ми я прати на пощата или да ми прати линк каде е та да трябва само да я дръпна.Пощата ми е s_l_a_v_i_@mail.bg на нея, защото немога да проверявам всекидневно за отговори, а пък новите писма се свалят автоматично на компа ми. Дано да има по-големи разбирачи от мен във форума, защото аз не я намерих пък ми се струва, че неможе да я нчма в нета . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Ами и този ти пост противоречи на правилата. Горе има една закачена тема, която е за request-и едит:вземи ги прочети тея правила цък едит:2 puchi и ти даваш грешни линкове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.