afx Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 breakneck , хайде аз завърших семестриално , така че съм свободен да направим масовката . Важи и за всички останали от Ту , които посещават форума , дайте да направим едно запознанство .. Поздрави <{POST_SNAPBACK}> Страхотна идея. Само че някои хора (като мен) влизат в сесия. Пък и усещам че тази ще е най гадната. - 2-ри курс, 2-ри семестър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Страхотна идея. Само че някои хора (като мен) влизат в сесия. Пък и усещам че тази ще е най гадната. - 2-ри курс, 2-ри семестър. <{POST_SNAPBACK}> Ке помагаме бе колега и си прав най -гадната е , няма да се стряскаш , гледам че си учено дете пък колко по невежи са завършили Ту Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Пък и усещам че тази ще е най гадната. - 2-ри курс, 2-ри семестър. <{POST_SNAPBACK}> Малиии. На мен сесията, която ми предстои (1-ви курс, 2-ри семестър), ми се струва невъзможна, а представям си тази, за която говорите вие каква ще е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Малиии. На мен сесията, която ми предстои (1-ви курс, 2-ри семестър), ми се струва невъзможна, а представям си тази, за която говорите вие каква ще е... <{POST_SNAPBACK}> важното е да минеш 2ри курс , после свобода на словото и действията , иначе първи курс си беше яко в дивия , вие да му мислите аз съм айляк вече , остана само дипломната Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Малиии. На мен сесията, която ми предстои (1-ви курс, 2-ри семестър), ми се струва невъзможна, а представям си тази, за която говорите вие каква ще е... <{POST_SNAPBACK}> Чакай да станеш 2 курс. Тогава 1 курс ще ти се струва лесно. То и 3 курс не е от най-приятните, но може би малко по-добре от 2, абе изобщо не мисли че ще ти е леко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Чакай да станеш 2 курс. Тогава 1 курс ще ти се струва лесно. То и 3 курс не е от най-приятните, но може би малко по-добре от 2, абе изобщо не мисли че ще ти е леко. <{POST_SNAPBACK}> Не съм си и помислял такова нещо. Проблема е, че съм разглезен от тези 5 години в МГ-то и сега ме мързи в червата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Не съм си и помислял такова нещо. Проблема е, че съм разглезен от тези 5 години в МГ-то и сега ме мързи в червата. <{POST_SNAPBACK}> Ами ние тетаджиите какво да кажем? пиша протоколи от 11-ти клас. Стига сте се оплаквали Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Ами ние тетаджиите какво да кажем? пиша протоколи от 11-ти клас. Стига сте се оплаквали <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно си прав!!В ТЕТА ни сбъркваха от протоколи и проекти така че тези които сте от МГ-то изобщо нямате основание да се оплаквате,защото 5 години сте карали супер айляк!!Аз съм се сбърквал да се чуда днес сметки за проекта ли да правя или трябва да уча по някав си предмет за да ме изпитват!! За срещата и аз съм навит да дойда все пак и на мен може да ми се наложи да ползвам някакви жокери(демек пищови )Пъ ако се наложи и на някой друг да мога и аз да помагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Между другото от вчера направих и един форум. т.е. не съм го правил, ами се регистрирах в един сайт и така ми дадоха безплатно. Нядявам се че ще е от помощ за някой. http://www.phpbb.ce7.net/tupld.html EDIT: Вече форума е на http://tupld.webpal.info/forum/ , а по-горния вече не се използва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Между другото от вчера направих и един форум. т.е. не съм го правил, ами се регистрирах в един сайт и така ми дадоха безплатно. Нядявам се че ще е от помощ за някой. http://www.phpbb.ce7.net/tupld.html <{POST_SNAPBACK}> Дам нали говорихме за подобо нещо, определено ми спести търсене, но нали сам щеше да си го правиш, ех тя водката чудеса прави , шегувка да н се обидиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 По скоро е от общуване по ICQ. Водката по-скоро изчиства спомените. (по рекламите лъжат, не им вярвайте, не ги запазва ). Ами мислих да си направя сам ама като не намерих такова чудо... Всъщност намерих сайтове които поддържат РНР, обаче се оказа че още доста трябва да чета и се отказах. Може би ще си направя ама след 1 година, ако сега този не ми хареса. До тогава с този. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 По скоро е от общуване по ICQ. Водката по-скоро изчиства спомените. (по рекламите лъжат, не им вярвайте, не ги запазва ). Ами мислих да си направя сам ама като не намерих такова чудо... Всъщност намерих сайтове които поддържат РНР, обаче се оказа че още доста трябва да чета и се отказах. Може би ще си направя ама след 1 година, ако сега този не ми хареса. До тогава с този. <{POST_SNAPBACK}> Като обеденим двата ни сайта , ще го ползваме като общ форум, а може и без да ги обединяваме, ако нямаш нещо напротив де , аз след малко ще се регна Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 ще е идеално. Ти само си сложи нещо в сайта пък и да не ги обединим, такъв линк ще прасна към твоя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ако си търсите галерия, мога да помогна веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Да ми е честито вече съм официално студент специалност АИУТ Сега имам едно въпросче.Много хора разправят че тая специалност била много зорна другите ми разправят че била много готина!!Вие колеги как точно смятате че е??? П.П. Д м д за малко не ми стигна бала за първото ми желание Е и ся супер много ме е яд ама кво да се прави така е леко като се изпортих на изпита Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Много хора разправят че тая специалност била много зорна другите ми разправят че била много готина!!Вие колеги как точно смятате че е??? <{POST_SNAPBACK}> Специалността е готина... просто Шишкова ще ти скъса дупарата (на 09 сеп т.г.) смятам да посетя ликвидацията... да видя за какво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 ТУ филиал Пловдив 1994-1999 ебати тъпото училище, ебати тъпото образование - което всички казват "е на ниво в България" специалност Компютърни Системи учил съм 4-5 икономики и 1-2 програмиране (освен 4те математики, 2те физики, химия и т.н. и т.н. ...) ще ви дам принос с тъпата си диплома - сканирана подобаващо зле Дипломи цитат по памет от учебник по периферия: "...Джойстикът е пръчка за удоволствие обикновено с един бутон, при натискането на който най-често излизат фоерверки..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Колеги днес видях няколко човека се зарибяват в 4-ти в кафето на нетче.Знаете ли ква е скороста на тоя нет и къде пише точно настройките че да може и аз с една безжична ланка си подкарам нетче на лаптопа в кафето Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 В кафето има нет??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Да ако имаш Лаптоп и Уайрлес става.Един Любо днес си беше донесъл компчето си сърфираше ама беше толкова очарован от бързината че неможа да ми обясни къде е видял настройките и тем подбни.Доколкото разбрах връзката е 2 мегабита. Не само в кафето има Уайрлес ами и в Аулата и на четвъртия етаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Ехааа. Ами сигурно ще е бързо, все пак са държавни пари и пари от студентите. Ама там май нямат връзка с локалните сайтове, защото не са към ЕК или ггбит. Съжалявам ама аз не мога да ти помогна. Единствено мога да ти правя компания в кафето когато си оправиш настройките. А някой да има идея как може да се преконфигурира домашен настолен компютър и монитора му за такава връзка. Пренасянето им от нас до ТУ ще го оставя моя грижа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 И в ПУ има нет във "въздуха" и е доста бърз, пробвахме го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 И в ПУ има нет във "въздуха" и е доста бърз, пробвахме го. <{POST_SNAPBACK}> Аз не си правя вятър на устата(в случая пръстите).Вземи лаптоп и Уарлес аз ще ти осигуря транспорт и ако лъжа ще ти дам и 5 лева.Ако не го бях видял с очите си нямаше и аз да повярвам. Едит:Не случайно и по стените има едни лепенки дето пише нещо I .......(не си спомням какво беше точно) и има едни неща такива с антенки с които се прави безжична връзка!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Аз не си правя вятър на устата(в случая пръстите).Вземи лаптоп и Уарлес аз ще ти осигуря транспорт и ако лъжа ще ти дам и 5 лева.Ако не го бях видял с очите си нямаше и аз да повярвам. Едит:Не случайно и по стените има едни лепенки дето пише нещо I .......(не си спомням какво беше точно) и има едни неща такива с антенки с които се прави безжична връзка!! <{POST_SNAPBACK}> Защо си мислиш, че се шегувам, цъкнахме една нокиа с лаптоп и сваляхме музика.Една колежка забеляза, че като влзне в сградата се появява някаква иконка на телефонът и така разбрахме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Отървах се аз от този университет най-после На мъчещите се вътре съчувствам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.