mobo Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Във ВИАС все едно ТУ са единствените,бълващи инжинерни кадри... или пък в ТУ, ама оригиналното в София базата е значително по-добра вече. ТУ-Варна пък е класика в жанра. учещите във ВИАС много мрънкат, но тези които се докопат до дипломи, получават много уважание. по някои специалности вършат чудни работи. дипломите, по-рядко и хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardware Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Абе бе лиглювци вьв форума ли ще ми се праскате на отворени?Не знаеш кьде е стаята ти за изпит , а какво още правиш в ТУ или здраво кихаш или Тати плаща всичко?И за капак какво очакваш да получиш -диплома или сертификат за псевдо инж. ?Питам щото ТУ -то последните 7-8 години ражда все такива болни празни малки мозъци дето се чудиш въобще какво да го правиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 ХАХАХАХАХАХХААХХАХААХХАХ! Поредния 16 годишен далеч от истината... Тва е изпит за влизане, ГЛУПАКО, а не от сесията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Аз майтап си направих(щото усетих, че пича явно ще кандидатства), а вие ще се ибиете. НЕ, че съм подстрекател, ама.....не можете Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 или пък в ТУ, ама оригиналното в София базата е значително по-добра вече. ТУ-Варна пък е класика в жанра.учещите във ВИАС много мрънкат, но тези които се докопат до дипломи, получават много уважание. по някои специалности вършат чудни работи. дипломите, по-рядко и хората. Хайде моля ти се не ми обеснявай за оригиналното ТУ в София.Каквато простотия е тук такава е и там 1:1!!!!!От къде знам ли?Много просто сестра ми е завършила бакалавърска степен в ТУ Пловдив сега магистърска в ТУ София.И даскалите са едни и отношението е същото.Аз сега съм в ТУ Пловдив ако няма тук магистратури ще съм и в ТУ София догодина живот и здраве.А както казах на мен половината ми преподаватели по моята специалност идват от там. Абе бе лиглювци вьв форума ли ще ми се праскате на отворени?Не знаеш кьде е стаята ти за изпит , а какво още правиш в ТУ или здраво кихаш или Тати плаща всичко?И за капак какво очакваш да получиш -диплома или сертификат за псевдо инж. ?Питам щото ТУ -то последните 7-8 години ражда все такива болни празни малки мозъци дето се чудиш въобще какво да го правиш? Абе ей разбирачи като теб да земат да млъкнат.Че едно 80% са малки мозъци е така ама не всичко е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Във ВИАС все едно ТУ са единствените,бълващи инжинерни кадри... Абе кво ми обяснявате...Тука има 2 университета,аз ше хода на майка си в дивия. ВИАС-тва беше в Сф,за строителство или се бъркам? А всички вие дето обяснявате не сте ли именно от ТУ-Пловдив?Май да... А може би въпроса по вашите думи е:Да се кандидатсва ли изобщо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 А може би въпроса по вашите думи е:Да се кандидатсва ли изобщо? Ами контра въпроса ми е искаш ли да учиш и да научиш нещо или искаш да си губиш времето и да вземеш диплома?Моите почитания към ПУ ама там е точно така т.е. пълна загуба на време и нищо повече.Проблемите в ТУ са много наистина, трудно е, държат на присъствие много ама ако искаш да научиш и си упорит се научава.Въпроса е че ние сме мекошави и в ТУ като е зор доста хора не са упорити и бързо се отказват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Абе колеги кога последно почваме знаете ли?Аз не ходя ся по ликвидации и идея си нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Абе колеги кога последно почваме знаете ли?Аз не ходя ся по ликвидации и идея си нямам. На 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Абе колеги кога последно почваме знаете ли?Аз не ходя ся по ликвидации и идея си нямам. вчера почнахме...... дъртоооо последни 2 семестъра С малко повече късмет можем да сложим и точката в края на "инж" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Колеги, Тоя Салон ТУ,къде се намира?В коя сграда?Стария деканат на Цанко Дюстабанов?Още съм аджамия,та докат се извърти една седмица да вида кое,къде е Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Да не говориш за АОНСУ-то ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Колеги, Тоя Салон ТУ,къде се намира?В коя сграда?Стария деканат на Цанко Дюстабанов?Още съм аджамия,та докат се извърти една седмица да вида кое,къде е Физическото е в 3-ти корпус. Там където е самолета в двора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Физическото е в 3-ти корпус. Там където е самолета в двора. Има и нещо със ЖПУ(на майната си)......ама, който си извади протокол навреме, няма да се занимава с тъпнята физическо и нахаканите даскали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Има и нещо със ЖПУ(на майната си)......ама, който си извади протокол навреме, няма да се занимава с тъпнята физическо и нахаканите даскали Дотук добре, обаче точно тези гадни даскали изпълниха заканата си от миналата година, която е че независимо че си освободен, трябва да присъстваш в часа Направо съм полудял... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PBPeTkO1936 Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Да и аз се канех още от сега да се освобождавам ама оня вика че тряя да ходим. И даже дъжд сняг камъни да валяли пак трябвало да отидем и той да ни каже да си ходим.Направоо лудницата е пълна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Хм... аз онзи ден бях до канцеларията да си подам молбата ама нищо не ми казаха, че трябва да присъствам в часовете??? Това ТУ е баси пропадналата работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Това ТУ е баси пропадналата работа! Абе ша се сетите вие, ама ще е късно. Какво искаш от университет, в които български студенти записват само с до 2 изпита, с 3 само ако попълнят специална молба до декана с някакви уверения, че до края на семестъра ще станат най-много 2. А в същото време, чуждестранните студенти записват официално без проблем с 6 изпита. И това е сложено като разпечатка пред канцеларията. А да и един от асистентите за два семестъра упражнения при него го видях 2-3 пъти втория семестът. Първия дори не дойде за заверки, та друг ги даде. И на всичкото отгоре на изпита тоя има наглостта да ми вика "абе тебе нещо не съм те виждал по упражнения". И аз му казах ми да, защото сме от групата в 8.30 дето не можете да идвате, че ви е рано. То той и затова не идваше - рано било, болен бил, не можело толкоз рано да идва на работа. Въобще ТУ Пловдив е пълна скръб и вече доста скапан университет. Има някаква слава, ама май е на 100% стари заслуги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Някой ходил ли е на курсовете за допълнителна квалификация към ТУ-то, които вървят целогодишно и дали е останал доволен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Някой има ли информация за 2-ри март?Ще се учи ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 обърках темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Абе ша се сетите вие, ама ще е късно.Какво искаш от университет, в които български студенти записват само с до 2 изпита, с 3 само ако попълнят специална молба до декана с някакви уверения, че до края на семестъра ще станат най-много 2. А в същото време, чуждестранните студенти записват официално без проблем с 6 изпита. И това е сложено като разпечатка пред канцеларията. А да и един от асистентите за два семестъра упражнения при него го видях 2-3 пъти втория семестът. Първия дори не дойде за заверки, та друг ги даде. И на всичкото отгоре на изпита тоя има наглостта да ми вика "абе тебе нещо не съм те виждал по упражнения". И аз му казах ми да, защото сме от групата в 8.30 дето не можете да идвате, че ви е рано. То той и затова не идваше - рано било, болен бил, не можело толкоз рано да идва на работа. Въобще ТУ Пловдив е пълна скръб и вече доста скапан университет. Има някаква слава, ама май е на 100% стари заслуги. да не си ФМУ. Във ФЕА-то дори от София като идват - не закъсняват да ги еВа Ама на нас ни остана 2 месеца така или иначе........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 На теб или Илчев не ти е преподавал или не ходиш често в университета. При него когато се падат часовете, прибавяхме още 1 час отгоре + поне още 15 минути за междучасието. Спасов беше малко по-скромен, само около половин час. А асистента Генов беше от хората, които не се мяркаха изобщо, даже накрая за малко да останем без заверки. Също и Ранчев, който даже не го и видяхме, а Илчев все го заместваше. Иначе покрай всичките тези щуротии, университета си остава все така добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 На теб или Илчев не ти е преподавал или не ходиш често в университета. При него когато се падат часовете, прибавяхме още 1 час отгоре + поне още 15 минути за междучасието. Спасов беше малко по-скромен, само около половин час. А асистента Генов беше от хората, които не се мяркаха изобщо, даже накрая за малко да останем без заверки. Също и Ранчев, който даже не го и видяхме, а Илчев все го заместваше. Иначе покрай всичките тези щуротии, университета си остава все така добър. Тия грам не съм ги чувал. Има мнооооого малко хора в ЦЕЛИЯ университет, които да са редони ПОНЕ колкото мен . Спасов ми преподава в помента КАД с-ми, а миналия семестър - ПЕМ. Освен ако не са няколко с тая фамилия. Единствено ония алкохолик асистента по физика - и на него не му знам името не дойде един път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Каква специалност беше ти? Забравих, че във ФЕА има и други специалности освен КСТ. Иначе до някъде добре, че не ти се налага да ги и познаваш. Е, Илчев разправя доста вицове когато дойде, но не е кой знае каква загуба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.