Jump to content
BulForum.com

Тема за новобранци (кое, къде, как, защо)

break

Recommended Posts

NEO_DDT said:
Аве защо от известно време ми излизат два чифта субтитри кат си гледам филма? Едните по мънички долу в самата картина и нормалните...

Ако имаш ъъъ... де да знам къв точно кодек, ама отдолу до часовника ти се появява една зелена стрелка дай десен бутон -> Hide Subtitles :P

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Не са позволени да се слагат динамични адреси на картинки в img таговете. Трябва да са постоянни адреси.

Т.е. в таговете, адреса на картинката трябва да завършва на .jpg .gif. bmp и така на татък ;)

ivancho93 said:
Probvah se da si sloja kartinka tam ot dolo kogato pod vseki post moje6 da si napi6e6 ili sloji6 pic.slojix si samo 4e mi izlezna s razmer kolkoto e naistina snimakata a iskam da pitam kak da smenq razmera???

Форума (май) няма такава функция. Ще трябва да я смалиш предварително.

PROSTAKA said:
Как се прави снимка на десктопа?

От клавиатурата има едно копче "Print Screen" - цъкваш го , после отваряш "Paint" и му даваш "paste" , сейваш го и си готов :) .

JDFU said:
Форума (май) няма такава функция. Ще трябва да я смалиш предварително.
Със сигурност няма :(. Така хванах 20%-та :). Ако искаш да си смалиш - на самото PC си смаляш картинката (да не е повече от 100pixela, ъплоудваш някъде и после си го слагаш в подписа ;)

Как мога например в темите на Pictures да си кача някоя снимка от компа????Мисля че трябва да натисна някое от ония коп4ета да не е със снимката ,ама пък ми иска http:// някъв адрес????Моля помогнете!!!!

ivancho93 said:
Как мога например в темите на Pictures да си кача някоя снимка от компа????Мисля че трябва да натисна някое от ония коп4ета да не е със снимката ,ама пък ми иска http:// някъв адрес????Моля помогнете!!!!

Трябва първо да я качиш някъде в нета и после да дадеш линк към нея...

какъв е потребителят "Ask Jeeves''...заместник на "Google.com"...?

и какво значи Jeeves.. :blink:

сега пък изчезна...

Fibaman said:
Защо в "Others"не може да се прави "New Poll" ... ?

Че то никъде не може... след като сложиха новия Invision PowerBoard, за да си направип анкета цъкаш на NewTopic И след това Click here to manage this topic's poll.

• 2 weeks later...
  Bruss said:
На мен ли ми се струва или наистина резолюцията на форума се е подобрила ? Като че ли на 1280х1024х32 :huh:

Ха..ха... :lol: ...това някакъв майтап ли е....понеже моята отдавна е подобрена на 1600Х1200. :D

Lord ico said:
Извинете за тапия въпрос:Как се слага горе оная графа за да отговориш на дадения човек?? :confused

Намираш мнението на човека на който искаш да отговориш. Най - долу в десния ъгъл има следния бутон: p_quote.gif

Натискаш на него и си пишеш мнението.

netrootbg said:
Намираш мнението на човека на който искаш да отговориш. Най - долу в десния ъгъл има следния бутон: p_quote.gif

Натискаш на него и си пишеш мнението.

10x

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...