Jump to content
BulForum.com

Препоръчайте ресторант

Bai Ganio

Recommended Posts

Ммм мога да ти препоръчам два - близо до нас . 1. "Джоаната" 2."Елит" . Те са един до друг , много са добори , даже за първия се казва , че е най-добрата скара в Пловдив.

Аре и приятно прекарване ;)

@doctora, има едно копченце EDIT , което се използва за допълване на пост-ове :)

Мда,Джоаната е много добър

Ммм знам , щом аз ти го казвам ;) :bgrin:

Ммм мога да ти препоръчам два - близо до нас . 1. "Джоаната" 2."Елит" . Те са един до друг , много са добори , даже за първия се казва , че е най-добрата скара в Пловдив.

Аре и приятно прекарване ;)

@doctora, има едно копченце EDIT , което се използва за допълване на пост-ове :)

Мда,Джоаната е много добър

миии...ако не искаш да е тъпканица,в Тракия има един-Дионис,ама сигурно няма да го знаеш.Вътре е много красив интериора.Има светлината е приглушена,масите са около бара-той е много хубав,абе ресторанта ме кефи...

ама гледам че много предложения :D

Джоаната не е ресторант за такъв повод според мен. Това си е чиста кръчма! Ако не кръчма, то ресторант в битов стил, който силно напомня на нещо кръчмарско.. Бил съм два пъти и двата пъти пускаха чалга.

"Копчето" на бул. Васил Априлов е добар ресторант. Наистина добър.

хемингуей е добро място. тихо, топло, уютно. срещу него малко по-надолу по уличката има едно ресторантче "опера". там също е много уютно и тихо, не се посещава много, а цените са доста ниски. обслужането и в двете е на нво. в опера според мен повече се стараят. познавам няколко от сервитиорите - много са точни. взимат ти якето, стола ти нагласят, стараят се :)

Да, "Хемингуей" е добро място, но всичко вече е резервирано отдавна, особено масите за двойки. В "Копчето" също - пукнато място няма. Мисля че е така в повечето добри ресторанти. За съжаление май темата е закъсняла.

Опера-та става,до нея е Европа,там също не е лошо.Другото място,за което сещам,е бившият Скерцо,сега името е нещо от сорта на Винарна или поне я има тази дума в името :blink: Много приятно място,даа.Няма чалга по тези места,приятнио ресторантчета,а не кръчми :D

ami ima dva mnogo qki det znam az !

ediniq e ZAGUBENIQ SVQT v stariq grad i 19 VEK !

v IZGUBENIQ SVQT e priqtno za kompaniq ,nema 4alaga ,cenite ne sa mnogo skypi !

v 19 VEK interiora e kato prez 19 vek :)

pak nema chalga ama mnogo 4akash ti doi manjata i cenite sa baq skypi4ki !

a setih se i za TROMPETA !

to e malko kry4me ama stava we :)

cenite sa dovolni i e qko !

ama za chalga nenam !:(

ami ima dva mnogo qki det znam az !

ediniq e ZAGUBENIQ SVQT v stariq grad i 19 VEK !

v IZGUBENIQ SVQT e priqtno za kompaniq ,nema 4alaga ,cenite ne sa mnogo skypi !

v 19 VEK interiora e kato prez 19 vek :)

pak nema chalga ama mnogo 4akash ti doi manjata i cenite sa baq skypi4ki !

a setih se i za TROMPETA !

to e malko kry4me ama stava we :)

cenite sa dovolni i e qko !

ama za chalga nenam !:(

Оле,пич без нищо лично,ама ти изброи трите най-романтични места в Пловдив във възходящ ред! :punk

Оле,пич без нищо лично,ама ти изброи трите най-романтични места в Пловдив във възходящ ред! :punk

e ko da se pravi :)

samo tiq znam !

az ne sam romantik a alkoholik :)

ahahahaha

bazik de ama samo v tiq sam odil we :)

ne sam nekaf paraliq !

:)

ama ako iska da e zavede v happy !

tam e qko ;)

Благодаря на всички които се опитаха да помогнат,сигурно ще сте полезни и на много други хора като мен за това продължавайте с предложенията .

Аз мисля да си съставя списък с най-добрите от тях и да ги посетя един по един за напред по различни поводи . :D

Guest Phoenix

Ресторант не е със сигурност, но е адски добро като обстановка за двама влюбени - "Виосисида", намира се на Антим I (не знам кой номер, една жълта, адски красива къща :rolleyes: ). Пожелавам изключително приятно прекарване на влюбените двойки (аз май няма да съм сред тях, щото си нямам жена :unsure: :huh: , но няма значение) :love :rolleyes:

.Другото място,за което сещам,е бившият Скерцо,сега името е нещо от сорта на Винарна или поне я има тази дума в името :blink: Много приятно място,даа.Няма чалга по тези места,приятнио ресторантчета,а не кръчми :D

Вече се казва "Ароматно" и е винарна. Наитина е много приятно, но когато работи. Две седмици подред като се наканим да ходим там, все не работи(само до 23ч-мъкааааааааа).

"Розенхоф" (все му бъркам името, но май беше така) също е добро местенце. Даже доста добро. А колко приятно изненадана останах тази вечер като видях, че до нас са направили пиано бар(бившото "Бълборг").Само където нещо му забравих името... Най-накрая ще има къде да ходя в квартала :) .Отворено е съвсем отскоро и изглежда обещаващо(не мислете, че е заради любезния и симпатичен сервитьор...) А за понеделник май има още свободни места.

Restorant Vodolaza BOgat Asortiment na priemlivi ceni vkusni iastia ot bulgarskata kuhnia.Svetovno izvestni izpulniteli vsiaka sriada Lady`s Night Vseki ponedelnik pensionerski parti.Elate i niama da sujaliavate.Restoranta se namira na ulica mladejka 25 sled pazara.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...