Bai Ganio Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Музиката вътре да не е чалга и обслужването да е на ниво . Ако можете опишете на кратко интериора . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 "Чадърите" в прослав! Никва чалга! Иди, иди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Ммм мога да ти препоръчам два - близо до нас . 1. "Джоаната" 2."Елит" . Те са един до друг , много са добори , даже за първия се казва , че е най-добрата скара в Пловдив. Аре и приятно прекарване @doctora, има едно копченце EDIT , което се използва за допълване на пост-ове Мда,Джоаната е много добър Ммм знам , щом аз ти го казвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Restorant Classic e dosta dobar sashto Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Abe vzemi si edin PlovdivGuide (ima go besplatno v pove4eto hubavi kafeneta) ima vsi4ki kry4mi, snimki informacia, telefoni, opisanie na interiora i musikata i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Ммм мога да ти препоръчам два - близо до нас . 1. "Джоаната" 2."Елит" . Те са един до друг , много са добори , даже за първия се казва , че е най-добрата скара в Пловдив.Аре и приятно прекарване @doctora, има едно копченце EDIT , което се използва за допълване на пост-ове <{POST_SNAPBACK}> Мда,Джоаната е много добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 миии...ако не искаш да е тъпканица,в Тракия има един-Дионис,ама сигурно няма да го знаеш.Вътре е много красив интериора.Има светлината е приглушена,масите са около бара-той е много хубав,абе ресторанта ме кефи... ама гледам че много предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Джоаната не е ресторант за такъв повод според мен. Това си е чиста кръчма! Ако не кръчма, то ресторант в битов стил, който силно напомня на нещо кръчмарско.. Бил съм два пъти и двата пъти пускаха чалга. "Копчето" на бул. Васил Априлов е добар ресторант. Наистина добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 az ti prepora4vam hemingueq,namira se na glavnata na prese4kata sre6tu ob6tinata Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 хемингуей е добро място. тихо, топло, уютно. срещу него малко по-надолу по уличката има едно ресторантче "опера". там също е много уютно и тихо, не се посещава много, а цените са доста ниски. обслужането и в двете е на нво. в опера според мен повече се стараят. познавам няколко от сервитиорите - много са точни. взимат ти якето, стола ти нагласят, стараят се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Да, "Хемингуей" е добро място, но всичко вече е резервирано отдавна, особено масите за двойки. В "Копчето" също - пукнато място няма. Мисля че е така в повечето добри ресторанти. За съжаление май темата е закъсняла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 italianskiq "Pri LINO" e strahoten i to4no za povoda a ne kato kvartalnite kry4meta djoana i moana Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 "Патерицата", зад Евроком-а на 6-ти септември. Много добро обслужване, много добра кухня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Опера-та става,до нея е Европа,там също не е лошо.Другото място,за което сещам,е бившият Скерцо,сега името е нещо от сорта на Винарна или поне я има тази дума в името Много приятно място,даа.Няма чалга по тези места,приятнио ресторантчета,а не кръчми Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 eeei...se6tam se za operata....biva go restoranta..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 на центъра има един ресторант.. точно срещу хотел България .. до Златната Бижутерия, но трябва да идеш с много пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 ami ima dva mnogo qki det znam az ! ediniq e ZAGUBENIQ SVQT v stariq grad i 19 VEK ! v IZGUBENIQ SVQT e priqtno za kompaniq ,nema 4alaga ,cenite ne sa mnogo skypi ! v 19 VEK interiora e kato prez 19 vek pak nema chalga ama mnogo 4akash ti doi manjata i cenite sa baq skypi4ki ! a setih se i za TROMPETA ! to e malko kry4me ama stava we cenite sa dovolni i e qko ! ama za chalga nenam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 ami ima dva mnogo qki det znam az !ediniq e ZAGUBENIQ SVQT v stariq grad i 19 VEK ! v IZGUBENIQ SVQT e priqtno za kompaniq ,nema 4alaga ,cenite ne sa mnogo skypi ! v 19 VEK interiora e kato prez 19 vek pak nema chalga ama mnogo 4akash ti doi manjata i cenite sa baq skypi4ki ! a setih se i za TROMPETA ! to e malko kry4me ama stava we cenite sa dovolni i e qko ! ama za chalga nenam ! <{POST_SNAPBACK}> Оле,пич без нищо лично,ама ти изброи трите най-романтични места в Пловдив във възходящ ред! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Оле,пич без нищо лично,ама ти изброи трите най-романтични места в Пловдив във възходящ ред! <{POST_SNAPBACK}> e ko da se pravi samo tiq znam ! az ne sam romantik a alkoholik ahahahaha bazik de ama samo v tiq sam odil we ne sam nekaf paraliq ! ama ako iska da e zavede v happy ! tam e qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bai Ganio Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Благодаря на всички които се опитаха да помогнат,сигурно ще сте полезни и на много други хора като мен за това продължавайте с предложенията . Аз мисля да си съставя списък с най-добрите от тях и да ги посетя един по един за напред по различни поводи . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Ресторант не е със сигурност, но е адски добро като обстановка за двама влюбени - "Виосисида", намира се на Антим I (не знам кой номер, една жълта, адски красива къща ). Пожелавам изключително приятно прекарване на влюбените двойки (аз май няма да съм сред тях, щото си нямам жена , но няма значение) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulgaro Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Пробвайте в артроккафе - жива музика,свещи,просторно и семпло! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 аз се сещам за Шармант(бившите Бели Брези) в Кичука!Много е уютно и готино! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 .Другото място,за което сещам,е бившият Скерцо,сега името е нещо от сорта на Винарна или поне я има тази дума в името Много приятно място,даа.Няма чалга по тези места,приятнио ресторантчета,а не кръчми <{POST_SNAPBACK}> Вече се казва "Ароматно" и е винарна. Наитина е много приятно, но когато работи. Две седмици подред като се наканим да ходим там, все не работи(само до 23ч-мъкааааааааа). "Розенхоф" (все му бъркам името, но май беше така) също е добро местенце. Даже доста добро. А колко приятно изненадана останах тази вечер като видях, че до нас са направили пиано бар(бившото "Бълборг").Само където нещо му забравих името... Най-накрая ще има къде да ходя в квартала .Отворено е съвсем отскоро и изглежда обещаващо(не мислете, че е заради любезния и симпатичен сервитьор...) А за понеделник май има още свободни места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Restorant Vodolaza BOgat Asortiment na priemlivi ceni vkusni iastia ot bulgarskata kuhnia.Svetovno izvestni izpulniteli vsiaka sriada Lady`s Night Vseki ponedelnik pensionerski parti.Elate i niama da sujaliavate.Restoranta se namira na ulica mladejka 25 sled pazara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.