Jump to content
BulForum.com

kupuvam pc za 300lv

Recommended Posts

Предложението от мен:

Дъно DFI Intel 815 -модел CS35-SC. Поддържа всичко на Socket 370 до Туалатин. Има вграден звук (AC`97 Audio codec with Yamaha AP) и видео (AGP 4X ), но има и AGP-слот (Supports 4x/2x AGP or AIMM), 2 PCI slots, 1 AMR slot, 2 x USB.

Процесор Intel Celeron™ FCPGA 766MHz/66MHz/128kB/1.7V

RAM 256MB PC133 PQI

Радиаторче с вентилатор, подходящи за процесора

Кутия, в която е сложено всичко това, без никакви забележки и дефекти, с вертикално захранване LOGIC 250W ATX.

Флопи 1.44 TEAC

Харддиск 15GB/7200 Maxtor

CD LG 52x

Цена 220 лева.

За останалите 80 лева (до 300) може да се намери приличен 17 инчов монитор.

K7 2200+ Sempron 333 MHz, 256K

Asrock K7S41 SiS741, DDR400, SB5.1, Lan, VGA+AGP8x, USB2.0, mATX

256MB DDR 400MHZ, Elexir

40.0,Hitachi, ATA/133, 7200, 2048k

ATX 400W, JNC 4JA DT806, Бяло/Синя, JAR Computers

FDD SONY 3.25"

Нещо такова струва около 335 лв. чисто ново с гаранция, можеш да провериш по фирмите... Абе, мисълта ми е, че си събрал почти за нова машина. Помисли си има ли смисъл да купуваш старо PC или е по-добре да събереш още някой лев за нещо читаво...

Аз мога да ти предложа следното:

AMD Athlon 1 700

128 MB DDR

20 GB HDD

Floppy 1,44

CD-R 52 х

LAN

Video card - on board

Sound card - on board

клавиатура - стандартна

мишка - Genius NetScroll +

Monitor: Hansol 510P - 17''

Машинката си работи перфектно, само кадето ми е излишна! :D Работи с Windows 98, има качени и игрички от сорта на Heroes IV BG, Delta Force и т.н.

Цена за цялата конфигурация: 400 лв.

По отделно не се продава!

10x za predlojeniqta.Sled malko 6te gi ogledam pak po obstoino i 6te prata PM na tozi koito e dal nai dobro predlojenie spored men. Hameleon tva deto go kazva6 naistina e ideq i 6te proverq kak sedqt n6tata. 10x na vsi4ki koito otkliknaha na obqvata mi. :)

По мои сметки, конфигурацията на hameleon излиза 390лв по трета колонка на MOST, като съм прибавил и подходящ вентилатор за процесора и CD-R! Тези 335лв са най-вероятно без ДДС, а от Jar не може без (да не говорим за Jar по принцип). То е ясно, че новата конфигурация си е по-добре, ама когато парите са определящи.... Никой не се съмнява, че за 2 пъти повече пари може да се вземе 2 пъти по-добра конфигурация, нали! Мен ако питаш, за 400 лв бих си сглобил доста по-добра машина от компоненти втора ръка, вместо точно тази.

Аз мога да предложа

MB GA -8IR Intel 845

CPU 1700MHz celeron + FAN Master Cooler

VGA Ge-Force 2 MX 400 64MB TV-Out

RAM 256 DDR 333MHz PQI

Case: ATX + 300W (захранване на 1 месец)

с 3 месеца гаранция

По мои сметки, конфигурацията на hameleon излиза 390лв по трета колонка на MOST, като съм прибавил и подходящ вентилатор за процесора и CD-R! Тези 335лв са най-вероятно без ДДС, а от Jar не може без (да не говорим за Jar по принцип). То е ясно, че новата конфигурация си е по-добре, ама когато парите са определящи.... Никой не се съмнява, че за 2 пъти повече пари може да се вземе 2 пъти по-добра конфигурация, нали! Мен ако питаш, за 400 лв бих си сглобил доста по-добра машина от компоненти втора ръка, вместо точно тази.

Marvin, takava konfiguraciq sus 80Gb disk i s duno s po nov chipset, no bez CD izliza tochno 360 leva. Suvsem naskoro vzimah takava (i to 2). Kolkoto do komponenti vtora ruka sumnqva me che shte go dokarash puk i ne vseki moje da si sglobqva!

Marvin, takava konfiguraciq sus 80Gb disk i s duno s po nov chipset, no bez CD izliza tochno 360 leva. Suvsem naskoro vzimah takava (i to 2). Kolkoto do komponenti vtora ruka sumnqva me che shte go dokarash puk i ne vseki moje da si sglobqva!

Не разбрах в кво се опита да ме убедиш!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...