dunata Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Аз съм в частната английска и ония ден директора се обадил на майка ми и й казал, че грипната се удължава до 21 ПП snatch тва не е гавра <{POST_SNAPBACK}> Ама това само за вашето училище ли се отнася или пак за цял Пловдив ? М/у другото сигурна ли е информацията ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 На един приятел майка му работи в ХЕИ като разбера нещо ще ви кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 tva ne6to ako e viarnooo sh e super samo dano ne e gavra Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 за частната знам, че няма да учите в понеделник, но щом директорът е казал, значи е така. но нас държавните не ни бара особено, че няма да учите в частната Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 но нас държавните не ни бара особено, че няма да учите в частната <{POST_SNAPBACK}> Кой как се уредил. За едни сватба за други брадва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Майка ми е зам. директорка в едно училище и каза, че ако я одължат ще трябва да се отучва, защото имало резерв само от 1 седмица..така че се молете да не я удължават, защото после ще ви питам готино ли е всяка събота на даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Майка ми е зам. директорка в едно училище и каза, че ако я одължат ще трябва да се отучва, защото имало резерв само от 1 седмица..така че се молете да не я удължават, защото после ще ви питам готино ли е всяка събота на даскало <{POST_SNAPBACK}> Мйй ние и миналата година така на бяха пуснали и после казаха , че ще отучваме , обаче вместо 5 съботи ходихме 2 и то часовете ни бяха по 20мин. Аз предпочитам да дадът, а после се надявам пак да са по 20 мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Мен да ми дадът една седмица , после да не мислите ,че ще ни накарат повече от две Съботи да отучваме ? + това за Събота бележка се взима <{POST_SNAPBACK}> ti kvo si mislish 4e v subota sha go otu4vate a sha vi reznat proletnata vakanciika ili tam kvato imate Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 ti kvo si mislish 4e v subota sha go otu4vate a sha vi reznat proletnata vakanciika ili tam kvato imate <{POST_SNAPBACK}> Пролетната ваканция е 1 седмица. Аз се чудя как ще я направят по-малка ? Може би само сряда ще почуваме ? Така ли ? На мен не ми се вярва . Ако дадът , после ще отучваме , няма да "резнат" от пролетната, защото няма просто как да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Не знам за вас, но на мен пък ми се обади директора на училището и ми каза че ваканцията се удължава до 21 <{POST_SNAPBACK}> AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXXXXXXXXXXXXAAAAAAAAAAAAAAAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXAAAAAAA AAAAA Direktora ti se e obadil a ?!? Vie ne6to da nqmate vzemane davane s nego a ? Kak puk na men ne mi zvunna directora ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 ti kvo si mislish 4e v subota sha go otu4vate a sha vi reznat proletnata vakanciika ili tam kvato imate <{POST_SNAPBACK}> Е :О те всяка година си говорят че ще режат .На бас че ако ни пуснат най-много 2 съботи ще се отучва Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXXXXXXXXXXXXAAAAAAAAAAAAAAAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXAAAAAAAAAAAA Direktora ti se e obadil a ?!? Vie ne6to da nqmate vzemane davane s nego a ? Kak puk na men ne mi zvunna directora ? <{POST_SNAPBACK}> Чети малко преди да постваш глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Чети малко преди да постваш глупости. <{POST_SNAPBACK}> Muruk !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 начи личното ми мнение е че 100% няма да я одължат а иначе Скарфейс честит уорн (лично мнение пак ) (че заслужава) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexa Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 100% spored men sashto nqma da ima nishto pove4e... pak tazi temi4ka..:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 За пореден път доказахте, че сте майстори на спама и наводняването на една тема с глупости, затова просто я затварям. Ако някой наистина има важно инфо по въпроса - да ми пусне ПМ и аз ще го сложа тук, но безцелен спам просто няма да го бъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.