Jump to content
BulForum.com

Ваканция-ще има ли одължаване

chistacha

Recommended Posts

Пуснах тази тема, защото от много хора чувам че е възможно това.

И питам дали някой(я) има сведения. :confused

Един казва "да" друг-"не" голям спор се заформя :sayjin

:( нещо не съм оптимистично настроен , а дано да греша , но мисля , че няма да я удължат :cry А пък за отучване ... навит съм сега да има продължение на ваканцията , а после нека си отучваме :lol:

:(  нещо не съм оптимистично настроен , а дано да греша , но мисля , че няма да я удължат  :cry  А пък за отучване ... навит съм сега да има продължение на ваканцията , а после нека си отучваме  :lol:

И аз прдпочитам така , защото неможаха да ни дадът дом. работа,защото

тя започна в вторник :punk

в 24 часа от десети имаше интервю с шефката на ХЕИ, пишеше, че е много вероятно да я удължат.

Много е вероятно заради студът :santa:

Аз си мисля че и да я удължават ще се разбере най-рано утре следобед.А дано да я удължат.Почти всяка година го правят та дано да спазят традицията.:P

edit:В Хасково ваканцията им почна 1 седмица преди нас и им я удължиха с още една ако не се лъжа.Така че има надежда :)

В София се говори ,че ще ги пускат тепърва , някак си не върви те да са във ваканция ,а ние не  :D  :bgrin:

Въпреки това , мисля че няма да ни я удължат .

"тепърва" е ключова дума! наистина и за тях не върви докато сте почивали те да учат ама..

Не смятам,че ще има още една седмица...колкото и да ми се иска...

Не знам за вас, но на мен пък ми се обади директора на училището и ми каза че ваканцията се удължава до 21 :bgrin:

В кое училище учиш :confused

Мен да ми дадът една седмица , после да не мислите ,че ще ни накарат повече от две Съботи да отучваме ? + това за Събота бележка се взима :)

И аз съм на същото мнение :punk

На мен това ми е мечта!Само че не ми се вярва...изобщо :bgrin:

И да дадат още една седмица, за какво ви е, ако ще се отучва? xmas.gif
Ми от март месец вече ще мога да си взимам бележки,а то не остава много ;)

Мйй страшно много се надявам да на пуснат, обаче нещо не вярвам :(. Аз така или иначе няма да хода на у-ще (болен съм) , обаче поне не искам да пропускам от материала :)

Ще помоля всички, които нямат 100% сигурна информация да не постват, защото знаете колко голямо е разочарованието после!Много моля и да се въздържате от коментари "да ще е супер" това всеки го знае :) Още веднъж моля да пишат само хора, които имат 100% сигурна информация!Така на всички, мисля, ще ни е по-удобно!

Аз съм в частната английска и ония ден директора се обадил на майка ми и й казал, че грипната се удължава до 21

ПП snatch тва не е гавра :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...