chistacha Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Пуснах тази тема, защото от много хора чувам че е възможно това. И питам дали някой(я) има сведения. Един казва "да" друг-"не" голям спор се заформя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Пуснах тази тема, защото от много хора чувам че е възможно това.И питам дали някой(я) има сведения. <{POST_SNAPBACK}> dneska sledobqd 6te se razbere... a i da e udaljat 6te se otu4va... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Много грубо ще бъде ако я удължат Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Ne mislq 4e 6te q udaljat Makar 4e 6te bade mnogo xubavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 dneska sledobqd 6te se razbere... a i da e udaljat 6te se otu4va... <{POST_SNAPBACK}> Ne mi ubivai vqrata i nadejdata.Kakto se kazva-Nadejdata umira posledna,ako ne umrem predi neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Ще я удължат Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 В София се говори ,че ще ги пускат тепърва , някак си не върви те да са във ваканция ,а ние не Въпреки това , мисля че няма да ни я удължат . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Ами и аз не знам в интерес на истината днес дано кажат по БТВ ако случайно пропусна новините да кажете в форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 нещо не съм оптимистично настроен , а дано да греша , но мисля , че няма да я удължат А пък за отучване ... навит съм сега да има продължение на ваканцията , а после нека си отучваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 нещо не съм оптимистично настроен , а дано да греша , но мисля , че няма да я удължат А пък за отучване ... навит съм сега да има продължение на ваканцията , а после нека си отучваме <{POST_SNAPBACK}> И аз прдпочитам така , защото неможаха да ни дадът дом. работа,защото тя започна в вторник в 24 часа от десети имаше интервю с шефката на ХЕИ, пишеше, че е много вероятно да я удължат. <{POST_SNAPBACK}> Много е вероятно заради студът Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 в 24 часа от десети имаше интервю с шефката на ХЕИ, пишеше, че е много вероятно да я удължат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Аз си мисля че и да я удължават ще се разбере най-рано утре следобед.А дано да я удължат.Почти всяка година го правят та дано да спазят традицията. edit:В Хасково ваканцията им почна 1 седмица преди нас и им я удължиха с още една ако не се лъжа.Така че има надежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 В София се говори ,че ще ги пускат тепърва , някак си не върви те да са във ваканция ,а ние не Въпреки това , мисля че няма да ни я удължат . <{POST_SNAPBACK}> "тепърва" е ключова дума! наистина и за тях не върви докато сте почивали те да учат ама.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Не смятам,че ще има още една седмица...колкото и да ми се иска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 И да дадат още една седмица, за какво ви е, ако ще се отучва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 И да дадат още една седмица, за какво ви е, ако ще се отучва? <{POST_SNAPBACK}> Правилно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 http://actualno.com/news.php?id=13056 tuka 6a ima informaciq ako q udalzat... ama az li4no smqtam 4e nqma 6ans!!! 6ot te edva ni pusnaha nas a v daskaloto ima6e miningit hipatit i edna dozina bolni ot Grip ...maleeee 6a vidim...http://actualno.com/news.php?id=13056 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Не знам за вас, но на мен пък ми се обади директора на училището и ми каза че ваканцията се удължава до 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Abe ne mi se vqrva da re6at 4ak utre,6tot pak 6a ima zabludeni.Puk i s tiq studove...az trqbva s dve qketa da sedq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Мен да ми дадът една седмица , после да не мислите ,че ще ни накарат повече от две Съботи да отучваме ? + това за Събота бележка се взима Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Не знам за вас, но на мен пък ми се обади директора на училището и ми каза че ваканцията се удължава до 21 <{POST_SNAPBACK}> В кое училище учиш Мен да ми дадът една седмица , после да не мислите ,че ще ни накарат повече от две Съботи да отучваме ? + това за Събота бележка се взима <{POST_SNAPBACK}> И аз съм на същото мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 На мен това ми е мечта!Само че не ми се вярва...изобщо И да дадат още една седмица, за какво ви е, ако ще се отучва? xmas.gifМи от март месец вече ще мога да си взимам бележки,а то не остава много Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Мйй страшно много се надявам да на пуснат, обаче нещо не вярвам . Аз така или иначе няма да хода на у-ще (болен съм) , обаче поне не искам да пропускам от материала Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Ще помоля всички, които нямат 100% сигурна информация да не постват, защото знаете колко голямо е разочарованието после!Много моля и да се въздържате от коментари "да ще е супер" това всеки го знае Още веднъж моля да пишат само хора, които имат 100% сигурна информация!Така на всички, мисля, ще ни е по-удобно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Аз съм в частната английска и ония ден директора се обадил на майка ми и й казал, че грипната се удължава до 21 ПП snatch тва не е гавра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.