Jump to content
BulForum.com

Продавам GF5700LE Palit Daytona

Recommended Posts

Продава се ТАЗИ: видеокарта, със 128 МВ.

Не знам колко държи на клок, никога не съм я тествал.

Причина за продажбата: на картата не и работи ТВ-изхода, рекламация ми е от клиент, но в ЕРА не ми уважиха рекламацията (внимавайте като купувате видеокарти оттам - гаранцията на ТВ-изхода била 7 дни). Аз съответно купих чисто нова на клиента ми и тази остана. Всичко останало си работи без проблеми (VGA и DVI изходите), картата е в гаранция до 18.08.2005 г. (естествено, без ТВ-изхода :( ).

Начална цена - 95 лв.

Стъпка - 5 лв.

Край на търга - 14.02, 17.00 ч.

Блиц цена - 115 лв.

след като firmajiq се съгласи - ще дам информация:

аз съм с такава карта ако е тази на картинката и паметите са 8 на брой - hynix - 128 битова (ако няма липсващи чипове памет )

default: core 225(2d) 250(3d)

memory: 400

в момента при мен (AGP мисля, че съм го оставил на 70MHz и не помня дали съм му дигнал напрежението - мисля, че не... като се върна вкъщи мога да проверя)

core: 300MHz

memory: 480MHz

ядрото ходи без проблем на 300MHz, но паметта въпреки че е хубава и е 3.6ns (не помня 100%) което би трябвало да може да върви без проблеми на 275(550)

аха-аха тръгва на моята платка на 500MHz но със много артефакти във игрите (хаха в 3dMark2003 няма артефакти - ясно да ви е да ли ще го ползвате за тест) така, че в момента стои на 480MHz

да кажа пак - това е за моята карта - не гарантирам други как са и как ще се държат, дано съм помогнал - успех

edit: аа и да добавя - заебете софтуерите да ви казват колко битова е шината - в случая 8 чипа 16битови памети = 128битова шина

(колко битови са чиповете - по спецификацията им)

edit2: и още да добавя - засега от вентилаторчето съм доволен - не е гъкнало... (щото имах преди едно axle ti 4200 дето на първия месец нова й спря вентилаторчето)

едит3: нямам идея дали ми работи ТВ изхода - това устройство телевизора вече почти не помня какво е... ;)

моята съм си я взел от STS и съм много доволен от тази фирма

Причина за продажбата: на картата не и работи ТВ-изхода, рекламация ми е от клиент, но в ЕРА не ми уважиха рекламацията (внимавайте като купувате видеокарти оттам - гаранцията на ТВ-изхода била 7 дни).

offtopic: това сериозно ли? пише ли в някъде гаранцията че е ТВ изхода има само 7 дена гаранция? това е супер нагло да не уважат гаранцията освен ако не правят като една друга позната фирма да купуват хардуера с 10-тина % по-ефтино но без гаранция и после да се чудят как да извъртят работата че клиента е виновен или че гаранцията не покрива конкретния проблем...

offtopic: това сериозно ли? пише ли в някъде гаранцията че е ТВ изхода има само 7 дена гаранция?

Абсолютно сериозно, ако имаш някаква покупка от там, виж си в гаранционната карта - там си го пише. В интерес на истината в МОЯТА гаранционна карта (от август.2004) НЕ ГО пише, но ВЪПРЕКИ ТОВА не ми признаха гаранцията. Т.е. ако сега си купите нещо с някаква гаранция, впоследствие ЕДНОСТРАННО могат да ви променят гаранционните условия и да не ви я признаят - аз така го разбрах този отказ.

Продава се ТАЗИ: видеокарта, със 128 МВ.

Не знам колко държи на клок, никога не съм я тествал.

Причина за продажбата: на картата не и работи ТВ-изхода, рекламация ми е от клиент, но в ЕРА не ми уважиха рекламацията (внимавайте като купувате видеокарти оттам - гаранцията на ТВ-изхода била 7 дни). Аз съответно купих чисто нова на клиента ми и тази остана. Всичко останало си работи без проблеми (VGA и DVI изходите), картата е в гаранция до 18.08.2005 г. (естествено, без ТВ-изхода :( ).

Начална цена - 95 лв.

Стъпка - 5 лв.

Край на търга - 14.02, 17.00 ч.

Блиц цена - 115 лв.

napravo se 4udq kak 4ovek kato teb koito se zanimava s PC-ta si kupil ne6to ot ERA.i drugi kolegi se oplakvat.

sega men TV-outa ne me interesuva ,interesuvame barter s dopla6tane za FX5200 128mb/128 bit sas tv/dvi -izhodi rabote6ti :P

Става и бартер, само че предложението трябва да е:

За картата (при бартер) давам ххххх лв.

Предлагам еди-какво си, което го оценявам на ххххх лв. и доплащам остатъка.

Понеже е търг, трябва да преценя 1. кой дава най-висока цена и 2. дали ми е изгоден бартера. Естествено, ако не ми е изгоден, сделка няма да стане, защото изрично е указано, че става въпрос за бартер.

Допълнителна информация:

Евереста даде същата информация, като на LifeFeel:

128бита, 225/400 ядро/памет

само че чиповете памет са по-бавни.

на сайта на Hynix пише, че това са 5 nS чипове, така че би следвало да се клокват трудно 5nS = 200MHz DDR = 400Mbps/pin

Допълнителна информация:

Евереста даде същата информация, като на LifeFeel:

128бита, 225/400 ядро/памет

само че чиповете памет са по-бавни.

на сайта на Hynix пише, че това са 5 nS чипове, така че би следвало да се клокват трудно 5nS = 200MHz DDR = 400Mbps/pin

Hynix 5нс чиповете се клокват добре при мен на МХ440 ходят до 500 а на 9550 до 540.Картата е много добра покупка.Просто нямам нужда сега.Успех с продажбата.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...