firmajiq Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Продава се ТАЗИ: видеокарта, със 128 МВ. Не знам колко държи на клок, никога не съм я тествал. Причина за продажбата: на картата не и работи ТВ-изхода, рекламация ми е от клиент, но в ЕРА не ми уважиха рекламацията (внимавайте като купувате видеокарти оттам - гаранцията на ТВ-изхода била 7 дни). Аз съответно купих чисто нова на клиента ми и тази остана. Всичко останало си работи без проблеми (VGA и DVI изходите), картата е в гаранция до 18.08.2005 г. (естествено, без ТВ-изхода ). Начална цена - 95 лв. Стъпка - 5 лв. Край на търга - 14.02, 17.00 ч. Блиц цена - 115 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Какви са чиповете на паметта Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 На чиповете пише: Hynix HY5DU281622ET-5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 това 64 битовата версия ли е или 128??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 след като firmajiq се съгласи - ще дам информация: аз съм с такава карта ако е тази на картинката и паметите са 8 на брой - hynix - 128 битова (ако няма липсващи чипове памет ) default: core 225(2d) 250(3d) memory: 400 в момента при мен (AGP мисля, че съм го оставил на 70MHz и не помня дали съм му дигнал напрежението - мисля, че не... като се върна вкъщи мога да проверя) core: 300MHz memory: 480MHz ядрото ходи без проблем на 300MHz, но паметта въпреки че е хубава и е 3.6ns (не помня 100%) което би трябвало да може да върви без проблеми на 275(550) аха-аха тръгва на моята платка на 500MHz но със много артефакти във игрите (хаха в 3dMark2003 няма артефакти - ясно да ви е да ли ще го ползвате за тест) така, че в момента стои на 480MHz да кажа пак - това е за моята карта - не гарантирам други как са и как ще се държат, дано съм помогнал - успех edit: аа и да добавя - заебете софтуерите да ви казват колко битова е шината - в случая 8 чипа 16битови памети = 128битова шина (колко битови са чиповете - по спецификацията им) edit2: и още да добавя - засега от вентилаторчето съм доволен - не е гъкнало... (щото имах преди едно axle ti 4200 дето на първия месец нова й спря вентилаторчето) едит3: нямам идея дали ми работи ТВ изхода - това устройство телевизора вече почти не помня какво е... моята съм си я взел от STS и съм много доволен от тази фирма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Причина за продажбата: на картата не и работи ТВ-изхода, рекламация ми е от клиент, но в ЕРА не ми уважиха рекламацията (внимавайте като купувате видеокарти оттам - гаранцията на ТВ-изхода била 7 дни). offtopic: това сериозно ли? пише ли в някъде гаранцията че е ТВ изхода има само 7 дена гаранция? това е супер нагло да не уважат гаранцията освен ако не правят като една друга позната фирма да купуват хардуера с 10-тина % по-ефтино но без гаранция и после да се чудят как да извъртят работата че клиента е виновен или че гаранцията не покрива конкретния проблем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 offtopic: това сериозно ли? пише ли в някъде гаранцията че е ТВ изхода има само 7 дена гаранция? Абсолютно сериозно, ако имаш някаква покупка от там, виж си в гаранционната карта - там си го пише. В интерес на истината в МОЯТА гаранционна карта (от август.2004) НЕ ГО пише, но ВЪПРЕКИ ТОВА не ми признаха гаранцията. Т.е. ако сега си купите нещо с някаква гаранция, впоследствие ЕДНОСТРАННО могат да ви променят гаранционните условия и да не ви я признаят - аз така го разбрах този отказ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Продава се ТАЗИ: видеокарта, със 128 МВ. Не знам колко държи на клок, никога не съм я тествал. Причина за продажбата: на картата не и работи ТВ-изхода, рекламация ми е от клиент, но в ЕРА не ми уважиха рекламацията (внимавайте като купувате видеокарти оттам - гаранцията на ТВ-изхода била 7 дни). Аз съответно купих чисто нова на клиента ми и тази остана. Всичко останало си работи без проблеми (VGA и DVI изходите), картата е в гаранция до 18.08.2005 г. (естествено, без ТВ-изхода ). Начална цена - 95 лв. Стъпка - 5 лв. Край на търга - 14.02, 17.00 ч. Блиц цена - 115 лв. <{POST_SNAPBACK}> napravo se 4udq kak 4ovek kato teb koito se zanimava s PC-ta si kupil ne6to ot ERA.i drugi kolegi se oplakvat. sega men TV-outa ne me interesuva ,interesuvame barter s dopla6tane za FX5200 128mb/128 bit sas tv/dvi -izhodi rabote6ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 Става и бартер, само че предложението трябва да е: За картата (при бартер) давам ххххх лв. Предлагам еди-какво си, което го оценявам на ххххх лв. и доплащам остатъка. Понеже е търг, трябва да преценя 1. кой дава най-висока цена и 2. дали ми е изгоден бартера. Естествено, ако не ми е изгоден, сделка няма да стане, защото изрично е указано, че става въпрос за бартер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 FX5200 128/128 +30 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 Допълнителна информация: Евереста даде същата информация, като на LifeFeel: 128бита, 225/400 ядро/памет само че чиповете памет са по-бавни. на сайта на Hynix пише, че това са 5 nS чипове, така че би следвало да се клокват трудно 5nS = 200MHz DDR = 400Mbps/pin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Допълнителна информация: Евереста даде същата информация, като на LifeFeel: 128бита, 225/400 ядро/памет само че чиповете памет са по-бавни. на сайта на Hynix пише, че това са 5 nS чипове, така че би следвало да се клокват трудно 5nS = 200MHz DDR = 400Mbps/pin <{POST_SNAPBACK}> Hynix 5нс чиповете се клокват добре при мен на МХ440 ходят до 500 а на 9550 до 540.Картата е много добра покупка.Просто нямам нужда сега.Успех с продажбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted March 2, 2005 Author Share Posted March 2, 2005 Картата все още се продава. Цена, валидна до днес 18.00 - 90 лв (трябват пари за празниците ) ЕДИТ: ПРОДАДЕНА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.