diabolik Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Супер са!Благодаря!Да се чуди човек кой да си сложи! <{POST_SNAPBACK}> Ахам, много са яки, браво на теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 @djadomraz кажи сас коя програмка може да се гледат тези Wallpaper-и не az gi gledam sas programkata ot webshots - bezplatna e i njama spyware - svali si ja ot tuka: http://www.webshots.com/samplers/files/wbsamp.exe inache irfan view-to maj moze da gi convertira v jpeg az lichno ne sam go polzval obache. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Има ли начин всичките снимки да ги отворя на веднъж, защото иначе трябва да ги отварям една по една за да ги намери WebShot-а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 webshots veche sa na servera: WebShots.Complete.Collection svaljajte na volja Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Това са най-красивите картинки които сам виждал казвам го с ръка на сърцето си .Обаче много а ма много щеше да е готско ако мога да си ги направа вав .bmp формат да мога да си фи пускам по лесно с ASD 7 и да мога да ги сложа като скрийнове Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Това са най-красивите картинки които сам виждал казвам го с ръка на сърцето си .Обаче много а ма много щеше да е готско ако мога да си ги направа вав .bmp формат да мога да си фи пускам по лесно с ASD 7 и да мога да ги сложа като скрийнове E njama li njakakab batch convert vav irfan view ili acd see ? samo che imaj predvid che kato bmp-ta shte ti trjabvat suma GBti za da gi sahranjavash... az lichno ne bih ti preporachal takav experiment da si pravish Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 E njama li njakakab batch convert vav irfan view ili acd see ? samo che imaj predvid che kato bmp-ta shte ti trjabvat suma GBti za da gi sahranjavash... az lichno ne bih ti preporachal takav experiment da si pravish <{POST_SNAPBACK}> Ами да ти кажа лично имам два харда ( 80гб+160гб ) 80-тачката не сам я напълнил още а другия си седи шкафа така че не се притеснявам за место имам колкото щеш но наистина трябва да видя може и Plugin да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/WebShots....JPG.Converter/ т'ва ги конвертира в jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Wallpaper-ите са много яки, браво момче Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/WebShots....JPG.Converter/ т'ва ги конвертира в jpg <{POST_SNAPBACK}> Не работи ще потарся някаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Naistina sa mnogo qki siq 6a gi svalq i ostanalite da gi dorazgledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 irfan view-то може да ги конвертира jpeg иначе webshots си имат free софтуер (без spyware!) който може да ти слага и календарче отгоре на картинката която ти е десктоп и аз на това най-много се кефя ... и не само де - screensaver-a също е много приятен - сменят ти се един след друг пейзажи кой от кой по-хубав - можеш да стоиш и да съзерцаваш компютъра - помага за стреса както да си имаш аквариум с рибки примерно но все пак е още 1 програмка койято се качва и работи нон-стоп повече или по-малко тъй че ако ти е слаба машината по-добре да си избереш 1 wallpaper да го направиш на битмап (bmp) дори не на jpеg, понеже jpеg-зите допълнително се разкодират при показване <{POST_SNAPBACK}> Тази програмка е велика Препорачвам я на всеки .Просто още едно голямо мерси @djadomraz ще имам да те черпя Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Wallpaperite sa naistina prevazhodni Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Не работи ще потарся някаде <{POST_SNAPBACK}> ... ами защото са сменили формата. по-късно ще кача един да видим дали ще стане http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Konvertor.3.34.1/ official site с т'ва става. пробвах го. ще кача и една, която е само за convert от wb1-to-jpg http://info.datacom.bg/elko/Programmes/Web...ource%20GDN.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Свалих си ги обаче убшота не може да ги отвори. Какво да правя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Свалих си ги обаче убшота не може да ги отвори. Какво да правя? 1. Коя версия на уебшот имаш? Свали си най-новата от тук 2. Архивите които съм дал се слагат в "My Documents\Webshots Data" като преди това спираш програмката (онзи фотоапарат долу до часовника) и почистваш директорията (последното е по желание, но ако си имал някакви стари картинки от предни версии на уебшотс може да се получи една каша с категориите и т.н. не че пречи но все пак на мен не би ми било приятно) PS: Новите картинки от мес. февруари очаквайте на 1ви Март Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Абе аз защо не мога да отворя тази колекция от линка, който си дал?Да не би да са ги делнали от уареза??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del_Piero Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Brad4edi ne sam ka4val ni6to ot 10 meseca i sam zabrail kak a puk imam mnogo iaki snimki ot France , Italy , Spain & Brazil si4ki praveni ot men Niakoi moje li da me svetne zabrail sam . Ima6e niakva programa ili ne6to takova ne pomna Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Програмата е FlashFXP или WS_FTP. Има и още но тези ще ти свършат работа. А може да ги качиш и като натиснеш на Upload в началната страница на варез.ру горе и там да си напишеш юзърнейм и парола. Айде качвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del_Piero Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Ne stava Brato . I o dvata na4ina midava gre6ka ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 @djadomraz Тези които си качил, всичките ли са в смисъл в тях имали тези. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Програмата е FlashFXP или WS_FTP. Има и още но тези ще ти свършат работа. А може да ги качиш и като натиснеш на Upload в началната страница на варез.ру горе и там да си напишеш юзърнейм и парола. Айде качвай <{POST_SNAPBACK}> В uploads като влезеш кво трябва да се направи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Cool man Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Тази програмка е много готинка а Wallpaper-ите са с перфктно качество .Стана ми любима Link to comment Share on other sites More sharing options...
prishqletsa Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Жестоко качество, пичове! Сега ще си ги кача и на Нокиата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.