dj_ivo Posted July 29, 2003 Share Posted July 29, 2003 Izteglih si ve4e 3-ti Mortal kombat i vse ne6to mi dava gre6ki nqkoi moje li da mi kaje ot kvo se polu4ava tova ? Ili otkade da si izteglq Mortal Kombat 3 , koeto da vurvi .10x predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shakuan Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 shtot Mortal Kombat 3 varvi smo pod DOS.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 вижте сега за какво става въпрос-аз не разбирам много от компютри и програми ,но реших да си сваля Mortal Kombat(май така се пише) ,но нещо не мога да играя! давам на демо,защото само така мога да я включа,но после пък не мога да управлявам играча синагласих си контролите,но уви...не стана! така,че ако може някой любезно да ми обясни какво да правя,ще съм безкрайно признателна! благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Трябва ти крак за играта.Ако има място ще го кача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 а за да не се чудиш какво е крак и какво да го правиш след като колегата ти го качи и даде лимк, аз ще те посъветвам да прочетеш тази тема. там всичко ще ти стане ясно. Добре дошла във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Трябва ти крак за играта.Ако има място ще го кача. <{POST_SNAPBACK}> благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 А ето го и кракът Да не забравя за упътването ,вкарваш кракът в папката на играта и вече я стартираш само от кракът.УСПЕХ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Stranno no nikade ne vidqh evi^^ da pi6e 4e to4no za 4-ri govori ... ako govori6 za nqkoq ot pyrvite 4asti (do 3) - ima gi emulirani za MAME dyrpa6 romovete i edna versiq na mame i gi podkarva6 THESTORM dam dosetih se no kysno ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 извинявай,не разбирам точно какво имаш предвид,но аз говорех,че имам проблем при Mortal Kombat4.аз искам да благодаря официално за крака, и с извинение (и то огромно)да попитам как да го сложа. надявам се да не ядосам никой с моето незнание,но човек се учи,докато е жив,колкото и банално да звучи! о,извинявам се,не съм видяла,че вече е обяснено,извинете отново! поздрави на всички във форума!!! и специални поздрави и благодарности към THESTORM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Stranno no nikade ne vidqh evi^^ da pi6e 4e to4no za 4-ri govori ... ako govori6 za nqkoq ot pyrvite 4asti (do 3) - ima gi emulirani za MAME dyrpa6 romovete i edna versiq na mame i gi podkarva6 <{POST_SNAPBACK}> Мой човек ти нещо не си разбрал точно за Mortal Kombat 4 става въпрос.Разбрах го поради описанието на evi^^, че цъкала демо за да тръгне но не може да си управлява играча, знам го тъй като я имах някога без крак и ми правеше точно същия проблем. Но ако не съм прав то ще си покаже И доде си пуснах поста истината вече дойде на яве. evi^^ : ако имаш проблеми пак заповядай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 evi^^ : ако имаш проблеми пак заповядай. <{POST_SNAPBACK}> оо,благодаря много!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 hora v wareza imashe(moje oste da ima no ne moga da gi otkriq zasega)mortal kombat compleete collection.Ot 1 do 4 4e i DA mai ima.Vurvqt perfectno pod XP.Testval sum gi.Pri udoben slu4ai ste gi uploadna I Ultimate MK trugva...vsi4ko si e s emulazii kum package-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Пичове, помагайте, че зарибих пак Mortal Kombat Trilogy. Няма смисъл да отварям нова тема, та праскам тука. Свалям го тука - http://www.gamez.com.tw/info.php?id=1010 Пробвах всякви тама пачове, направих си го на Windows 2000 Compitability и все като си избера боеца ми забива. Скиите ква грешка ми дава като слагам един от пачовете, щото с другите явно не става - Click! Т'ва нещо от Windows-a ли ми е кво? И как може да се оправи? Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Тоя пач аз съм го fix-нал трябва да бачка ! Data.bg MK Trilogy Windows XP Patch.exe или Play.evrocom.net mirror Работи ... пробвал съм го ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Дам, това е същият пач, с който ми дава тази грешка. Явно самия пач си работи, но някъде в мен е проблема? Някакви предложения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Дам, това е същият пач, с който ми дава тази грешка. Явно самия пач си работи, но някъде в мен е проблема? Някакви предложения? fix-нах го ве човече ... пробвай пак ! ако нестане ... ПМ ще ти пиша , НО трябва да стане ! Оправих го точно след твоя пост ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 fix-нах го ве човече ... пробвай пак !ако нестане ... ПМ ще ти пиша , НО трябва да стане ! Оправих го точно след твоя пост ! Я дай инструкцийки стъпка по стъпка какво се прави, че сума пъти съм опитвал и все не мога да фиксна трилогията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Аре ще споделя тайната с вас щот не съм такъв за къвто ме мислят ! Копирай mktpatchxpsp2.sdb в папката HARD:\WINDOWS FOLDER\AppPatch ! След това цъкни на start menu-то , RUN и напиши sdbinst HARD:\WINDOWS FOLDER\AppPatch\mktpatchxpsp2.sdb ! Трябва windows акаунта ти в този момент да е с администраторски права ! А под HARD имам предвид ... C:\ , D:\ , E:\ или там какъвто ти е дяла ... WINDOWS FOLDER става дума за папката на windows-а ! След като си направил всичко , което съм писал , направи shortcut на executable-а (т.е. exe-то на играта) и дай с дясното копче върху него и цъкни на properties таг-а , след това отиваш на compatibility и го нагласи на windows 2000 ... това е , вече можеш да пуснеш играта ! Аре радвайте се ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 need-вам крак за мк4 навсякаде търсих ма не мога да намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 need-вам крак за мк4 навсякаде търсих ма не мога да намеря къв crack кво нещо ? Аз го имам и си върви супер ! Mortal Kombat 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 ми прочети по-горе пише, че трябва някав крак за да можеш да си движиш играча ама ше пробвам да го сваля от линка дето си ми дал де. 10x(ако тръгне ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 ми прочети по-горе пише, че трябва някав крак за да можеш да си движиш играчаама ше пробвам да го сваля от линка дето си ми дал де. 10x(ако тръгне ) оффф човече , моляти се ... играта си бачка ! играл съм и съм направил квото трябва ! не ти трябват такива глупости ! аре приятна игра ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=7N6e2TBOspQ...eddon%20trailer wow... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=7N6e2TBOspQ...eddon%20trailerwow... това ще бъде доста яко ама на клипчето пише ps2.дали ще го има и за комп? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Твърдо НЯМА да го има за комп...само за конзоли,което е хубаво,защото ще си имам една скоро! Може би ще направят некви портове на Armageddon,Deadly Alliance или Deception,ама едва ли тъй като портовете от конзоли не си струват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.