Jump to content
BulForum.com

Компютьр=Импотентност

Warez-boy

Recommended Posts

"Застояването пред компютьра води до импотентност"

Дългият престой пред компютъра често пъти води до импотентност. Това установиха учените от Шведското кралско дружество за здравна защита. Те изследвали стотици мъже, които прекарват с часове на стола пред компютъра с мишка в ръка. Най-застрашени се оказали програмистите и геймърите. Веднага след тях се нареждат администраторите, на които им се налага да си имат вземане-даване с компютъра в рамките на целия осемчасов работен ден. Според шведите най-много рискуват онези, които действително се увличат от работата си и забравят да станат от стола поне за да се поразкършат. В 85 на сто от случаите подобни хора се жалват не само от мъжка немощ, но и от хемороиди, стомашни проблеми и други заболявания, свързани със заседналия начин на живот. Причината е намаленото кръвообращение в тази част на тялото, което естествено води и до сексуални проблеми. Учените препоръчват на всеки, който работи на компютър, да се откъсва от монитора поне за 5 минути на всеки кръгъл час, за да се разтъпче встрани от бюрото. Те твърдят, че най-незастрашени от болести са т. нар. скучаещи офисни работници. При тях обаче също има риск, ако се опитат да симулират усилен труд, играейки с часове на карти с компютъра си.

в-к Стандарт

P.S.- Като се замисля аз по колко време седя и.... :cry !

Може да е валидно за шведите,ама не и за нас. ;)

Едно време не ставаш от компа с денонощия.Нито съм импотентен,нито проблеми имам. :D

В днешно време само за да има за какво да се говори за какви ли не глупости се пише вече. По тази логика голям процент от този форум трябваше отдавна да сме загубили потентноста си :lol: .

Може да е валидно за шведите,ама не и за нас. ;)

Едно време не ставаш от компа с денонощия.Нито съм импотентен,нито проблеми имам. :D

Ти така ще кажеш естествено ;)

Искаме експертно мнение от независим източник хехехе

Абе не води до импотентност ,но човек така се задълбава в нета ,че може да забрави за секса :D

Абе едвали...колкото до статията,ми това е поредната вестникарска глупост.То по тая логика,сума народ трея си загуби потентността... :)

Това не е верно......Тези шведите си търсят извинение за техните си проблеми......

"Застояването пред компютьра води до импотентност"

...

Те изследвали стотици мъже, които прекарват с часове на стола пред компютъра с мишка в ръка.

...

Вижте сега - въпроса е какво има в другата ръка ;)

Пише го във вестник => 98% е пълна глупост ;) едва ли има нещо вярно ... просто пишат глупости за да има кой да чете (хората четат новините в които се споменава за нещо гадно :( ) от всичко това => не вярвам ... а и дано не е вярно де :tongue :lol:

Те изследвали стотици мъже, които прекарват с часове на стола пред компютъра с мишка в ръка

Интересно ми е какво става тогава стези които стоят с часове на стола пред компютъра ама без мишка в ръка :D :D :D

Az tva za prav pat go 4uvam 4e moje da stane6 impotenten ot mnogo visene pred kompa

И аз така

:P

За затлъстяването знам, ама за застояването :D Най-много да позеленееш от много стоене пред минитора :(

Ха ха ха :))) вижте само колко хора я четат тази тема... стреснахме се :) но аз не съм застрашен и без това не мога да стоя на едно място повецхе от 30 минути :)

Az tva za prav pat go 4uvam 4e moje da stane6 impotenten ot mnogo visene pred kompa :blink:

абе вече от всичко може да станеш импотентен, не с учудвайте. Даже и според цигарите -> "цигарите водят до импотентност" (цитат от една кутия цигари :) )

Абе не знам за импотентност но не е полезно да се застояваш на едно място. На всякъде казват, че трябва да се разтъпкваш чат-пат за да се раздвижи кръвта и т.н.

Не знам за шфедите* ( нарочно ), ама и аз мисля, че няма такива раоти.Пък и найстина ако е така като се позамисля познавам около 100-на човека дето не стават от компа + мен това означава ли че са импотентни всичките.Глупости на това му се вика статия да запълним дупките във вестника.Айде моля, моля то майна ще измислят скоро, че от тфа че спим по около 8-9 часа на ден също сме импотентни.Пак не се движим, пак няма добро оросяване на кръвта.Абее поредната глупава статия на някой журналист... Айде лягайте да спите, че то пук то толкова интернет глава боли.В това поне съм обеден.... Лека вечар на всички...

А ми,че шведите са импотентни по "default" ;) така,че дали с компютър или без,те винаги ще си останат слаби мъже :D Друг е въпросът,че нашите вестници пишат само глупости,ама ако не е така никой няма да ги чете ;) :P

на тея учени, гаджетата им са ги зарязали заради сисадмини и компютърни фрийкове.

и като цяло цялата статия ми напомня за номера с лафа "знаеш ли че тея мастурбират прекалено много им растат косми между пръстите" при което всеки почва да се разглежда има ли или няма косми, демек прекалено ли мастурбира или само малко :). кво им се връзвате ве?

Само се чудят каква глупост да измислят тея учени, за да покажат че не си пият по цял ден кафето а изучават...

По толкова часове ми се събират пред компютъра, пък поне да бях качил някое килце, дори и на корем. :D

Иначе верно е, докато съм в интернет не си мисля за секс (повечето пъти)

Awe mnoo kofti rabota. Naistina stoeneto pred kompa s 4asove vseki den vodi do impotentnost, razvalqne na o4ite, bolesti na sarceto.... ama kvo da sa prai :( :cry . Sviknal sum si s kompa i ne moga da se otdela ot nego. Ako ne prekarvam pone 2 4asa na den pred oblu4va6tiq me monitor ne moga. :( Osobeno zimata. Lqtoto izlizam i ne mi ostava vreme za PC-to ama zimata... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...