Jump to content
BulForum.com

Простотия,простотия...

Grimjaur

Recommended Posts

taia pesen e znam ot minalata godina v na4aloto i ! i e mnoo smiah ! kvo pesen se edno da mi kaje6 za hitrite me4oci ... Мангали...  :angry1

Песента си е много готина.И аз е знам много отдавна. Много правилни неща се пеят в нея. И не е сравнявай с "хитрите мечоци", щото тия идиоти пеят пълни простотии, а в тая песен за мангалите всико си е правилно :angry:

Ха,избийте се.За мен това е чиста простотия,независимо колко истини има в текста.

Тази песничка я знам от доста време!Като за гавра става обаче....простотията е навсякъде!!!Факт! :tongue

Ужасно е.....Такива изпълнители са ми изключително жалки.......но не мога да не призная,че в текста има доста истина,с които съм напълно съгласен....за мое съжаление

Като стана дума за простотия във форума за музика, мога да отворя една много широка и актуална тема за един доста популярен стил в българската музика, но няма да го направя в името на добрия тон :)

Не я изтеглих, защото като й гледам името май е същата, дето я изтеглих преди няколко месеца. Спомням си, че текстът беше доста оригинален и добре вързан с инструментала, само че записът и качеството на изпълнение беше под всякаква критика....дори тогава търсих инфо за тези, откъде са....да ги питам няма ли да искат да я запишат както трябва, но не открих координати.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...