Arkaims Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Интересува ме дали става за ски на пистите? да не са само заледени? Тази събота мисля да ходя, та ме интересува дали ниякой има актуална информация???? Миналата беше голям кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Ами аз ходих преди месец всяка неделя и имаше сняг. Но скоро говорих с един приятел, че той се качил с тяхните и нямало сняг. Това ми е последната информация, а тя от около седмица-две. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Ами аз ходих преди месец всяка неделя и имаше сняг. Но скоро говорих с един приятел, че той се качил с тяхните и нямало сняг. Това ми е последната информация, а тя от около седмица-две. <{POST_SNAPBACK}> преди около седмица или две та дори и три имаше ,знам защото бях с приятели сега със сигурност пак има .Когато още в града нямаше сняг там си трошахме кокалите с шейни.За ски не съм запознат дали трябва да е по-различен снега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 logi4no 4e ima snqg.edin priatel se e ka4val i mi kaza 4e ima. to i az mai taq sabota 6te se ka4vam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 на хижа ЗДРАВЕЦ е перфектно ...... заминавайте!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Хаха, преди 5мин. се връштам от там КЕФФФФФФФФФФФФФФ И пак ми се ходи Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Интересува ме дали става за ски на пистите?да не са само заледени? Тази събота мисля да ходя, та ме интересува дали ниякой има актуална информация???? Миналата беше голям кеф <{POST_SNAPBACK}> Stava ama za amatiori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Ами професионалисте, давай си парите за Пампорово, като ги имаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 мен ме интересува дали някой днес се е качвал и има актуална информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.