Gabata Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Здравейте.Изникна следния проблем:Имаме няколко компютъра в мрежа и някой от тях не трябва да имат достъп до Интернет.Как може да стане това с програма (ако има такава).Не става дума за махане на Getaway-a.На компютъра в който влиза интернета има 2 мрежи: външна и вътрешна.Всички други взимат достъп от него по вътрешната мрежа. Ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabata Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 Здравейте отново.Някой може ли да помогне?Пробвах с WinRoute, но не става.Заби компютъра.Ако някой има идеи нека ги сподели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 ami ne znam to4no kak si ja napravil tazi mreja, no edinija variant e da promenish Gateway-a na kompa na kojto iskash da njama net... vtorija variant otpadna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Здравейте отново.Някой може ли да помогне?Пробвах с WinRoute, но не става.Заби компютъра.Ако някой има идеи нека ги сподели. <{POST_SNAPBACK}> Ами ако имаш свестен gateway с функция за ограничаване на достъпа до интернет на всички PC без определени - нямаш проблем. Виж си документацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Здравейте.Изникна следния проблем:Имаме няколко компютъра в мрежа и някой от тях не трябва да имат достъп до Интернет.Как може да стане това с програма (ако има такава).Не става дума за махане на Getaway-a.На компютъра в който влиза интернета има 2 мрежи: външна и вътрешна.Всички други взимат достъп от него по вътрешната мрежа. Ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарен. <{POST_SNAPBACK}> na gate-a nqmash li firewall? i tozi firewall nemoje li da ogranichava nqkoi ot vutreshnite ip-ta da imat vunshen dostap? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabata Posted February 25, 2005 Author Share Posted February 25, 2005 Sorry, че пак Ви досаждам, но някой може ли да ми каже дали Mikrotik ще ми свърши работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Nz za tazi Mikrotik 6te ti svar6i rabota no probvai s Sygate Office Network(ima go v warez-a).Uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Да ще ти свърши работа, както и всяка друга Linux дистрибуция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.