cheese Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Хора, някой знае ли с какво се прави IMAGE на С-то под ХР ??? Аз до скоро си ползвах Norton Ghost, ама откак минах на ХР не мога да го ползвам, на върви. Излиза ми съобщение, че програмата не е направена за под ХР и NT Не знам къде е причината - в това, че е бая стара версия ли, или някъде другате. Та - с както се прави IMAGE на С-то под ХР ???? Спасявайте ме, моля !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Със Norton Ghost 9 няма проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 Аа, значи просто за стара версия става дума при мене! Мерси! Сега ако ми кажеш и къде го раздават тоя Ghost 9, ще те споменавам с добро пред деца и внуци P.S. Щото по free-тата намирам само разни Ghost 2003, 2003 и прочее. Единственото нещо с номер на версията е някакъв Ghost 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Я виж тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 Баси майтапа, аз ровя като луд насам-натам, а то във Warez наш любим го имало !!!!! Благодаря на всички ви ! Спасихте ми задника! Живи и здрави ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 dobre i az sam s northon ghost 2003 i iskam da znam kava e razlikata mezdu 2003 i 9.0 koi e po dabar i zasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Ползвай Гост 2003 за ДОС, зареждаш от дискета и пускаш програмата (точно 1 МБ е). И си правиш имиджа. За разлика от Уиндоус версията която е десетки пъти по-голяма. Е, хубав интерфейс, по-улеснено е, но под ДОС не може да ти се опре ХР ли било, или 2000, или 98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.