Lil Scrappy Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Качено е Демото на това ново Racing предложение тук: Click Download Click (File Size 312 MB, Инсталната 607 MB) Official WebSite Screenshot: Демото го пробвах преди малко и мога да ви кажа че Гейм-Плея е направен много добре графиката също е доста добра колата се чупи трябва да го пробвате задължително ако сте фен на високите скорости и тунингите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 Moje da pochvate da teglite ot: Click Download Click Enjoy! samo za racing fenove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 demoto e dovolno ama da te pitam LIL moje6 li da upload eXplosive car tuning 6 ili pone da mi dade6 link da si q svalq 6toto nikade ne q namiram mersi pradvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 мммм да демото е зарибено и все пак можеше повече малко управлението не михаресва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.