parsy Posted July 29, 2003 Share Posted July 29, 2003 Защо не успявам да го подкарам. Може ли да помогне някой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted July 29, 2003 Share Posted July 29, 2003 Probvai s G-spot da vidish kakvi codecs mu trqbvat i dali e cql filma Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsy Posted July 29, 2003 Author Share Posted July 29, 2003 Благодаря, Veli, много сте бързи в този форум. GSpot-а е адски хитър /нямам комбинация от филтрири, сякаш и сама не го знам/ K-Lite Codec Pack 2.04 Full - се справи отлично. А филма си струва усилията! ДОБРЕ Е, ЧЕ ВИ ИМА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted August 9, 2003 Share Posted August 9, 2003 Mersi che taka lubezno mi zakluchihte posta ama nali sam si nahalen eto novia izpolzvah GSPOT ako vi interesuva eto rezultata An invalid chunk has been encountered in the list containing the A/V frame data. Though not as serious as a corrupt header, it may still be serious enough to prevent the file from rendering correctly. Details: While processing chunk /RIFF:AVI , found bad length value 1685094001 at file offset 0x2b4af9b0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted August 9, 2003 Share Posted August 9, 2003 Mi vizh momicheto se e opravilo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted August 9, 2003 Share Posted August 9, 2003 GSpot mi kazva ch eimam 4 podhodiasti filter-a za video i 2 za audio obache ne e v tova problema spored men niakade iz filma ima greshka Probvah s Vdub da go opravia obache se poskasiha 20-ina minuti ot filma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 9, 2003 Share Posted August 9, 2003 Mod. Edit: Topics Merged (texta dolu e samo za virus i ne iziskva otgovor) virus, дай сега да помислим: 1. Пускаш топик без да потърсиш дали има стар. 2. Оказва се, че има но нали вече си пуснал и някой любезно ти показва пътя към стария топик където има вероятно решение на проблема. 3. Твоя топик е излишен вече. Затваря се (така или иначе им друга, по-стара тема) 4. Следователно ако имаш нещо да кажеш го пишеш в стария топик където вече е коментирана темата с евентуални решения. 5. Въпреки това ти сметна за нужно да пуснеш нова тема... въпреки, че double topics се затварят. Ха сега моите действия ли са криви (аз заключих темата, която си ИЗИГРА ролята) или твоите Това не е въпрос, критика, а обяснение защо темата бе заключена Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted August 9, 2003 Share Posted August 9, 2003 Mod. Edit: Topics Merged (texta dolu e samo za virus i ne iziskva otgovor) virus, дай сега да помислим: 1. Пускаш топик без да потърсиш дали има стар. 2. Оказва се, че има но нали вече си пуснал и някой любезно ти показва пътя към стария топик където има вероятно решение на проблема. 3. Твоя топик е излишен вече. Затваря се (така или иначе им друга, по-стара тема) 4. Следователно ако имаш нещо да кажеш го пишеш в стария топик където вече е коментирана темата с евентуални решения. 5. Въпреки това ти сметна за нужно да пуснеш нова тема... въпреки, че double topics се затварят. Ха сега моите действия ли са криви (аз заключих темата, която си ИЗИГРА ролята) или твоите Това не е въпрос, критика, а обяснение защо темата бе заключена OK napalno sam saglasen s teb ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted August 10, 2003 Share Posted August 10, 2003 С този плейър ще си гледаш филма безпроблемно. Пробвай го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.