Jump to content
BulForum.com

4RD PYROMAN

Psihara^^

Recommended Posts

Честито, Пиромане :)

с теб не се разприказвахме на срещата, но поне се убедихме, че Костурица е най-големия :)

най-най на всички вас :)

И от мен всичко най-хубаво и весело прекарване....да хапнеш добре довечера и на следващата среща искам да си една глава над Shade. :D

Айде и от мен ЧРД , Пиромане(а и на всички останали).Бъдете живи,здрави и много щастливи :beerchug

Пиромански, честит рожден ден братле! Нямаш измъкване вече. В събота да си на срещата да отбележем подобаващо случая :P.

Пиратка, ЧРД. Ти нещо зе да ме настигаш по години, едно друго... да не земеш да ме изпревариш :Р

Ай си жив и здрав, майна! Пожелавам ти чиста пътека към мечтите ти!

Благодаря на всички!!!

Относно пожеланията, да Ви се връщат тъпкано :P

@PSYCHOSIS няма проблеми!

Ohooo! Bate Pyromane :) Chestito! Da si jiv i zdrav! Ama ne e nujno da raste6 4aaaaak pyk tolkova mnogo.. Edno 4e e neudobno ponqkoga, vtoro, 4e 6te po4na da polu4avam kompleksi :P

Nazdrave! :)

Chestit rojden den i ot mene! I samo gledai utre da te nqma! Sled midex-a teb shte biq!

A ina4e ti jelaq vsi4ko po-po-nai-hubavo :))) Mnogo usmivki, mnogo priqteli i mnogo sreshti na foruma :P

Честит Рожден Ден и от мен на цялата банда празнуващи.Пожелавам ви да сте живи,здрави,прави,корави и много да внимавате с алкохола,че ментето преобладава.

Честито и от мен,пиромане да си жив,здрав,много щастие и любов :beerchug

.........макар че вече мина 12 :( ....ама карай ся!50 мин. закъснение...не са толкова много :bgrin:

С малко закъснение - честито!

Здравето преди всичко, а и малко късмет никога не е излишен :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...