Jump to content
BulForum.com

Продавам усилвател

Recommended Posts

С голямо прискърбие обявявам продажбата на домашният си усилвател "Одиссей 100У-021". Както вече се досещате той е руски и е от най-тежката категория.

Паспортна мощност 2х100Вт на 8ома, при мен работи на руски тонколони "Амфитон 100АС-022" 4ома и не смея да усиля повече от средата. Опасявам се че ще ги "издуха", като даже и няма намек за изкривявания. Усилвателя не е само крайно стъпало, а е пълен усилвател. Има си няколко входа и тонкоректор. Звярът тежи около 15кг и в номинален режим консумира 450Вт (предпазителят на 220V е 4А). Когато го купих лично му смених всички електролитни кондензатори, това си е проблем на руската техника. На външен вид е запазен и скоро ще кача снимки.

Причина за продажбата: Оказа се че съм пристрастен към диснационното и таймера за събуждане и пак ще си захраня Амфитон-ите от мини системата. Естествено и финансовата страна не е за пренебрегване :D

Да не пропусна най-важното: Цена 130лв.

Който е заинтересуван да ми пише и ще се разберем как да види и чуе усилвателя.

Можеш ли да свалиш малкото от цената примерно да го направиш на 120-130 ако можеш и още де хех :) и все пак искам и да го видя и ако си заслужава ще го взема :)

при мен работи на руски тонколони "Амфитон 100АС-022" 4ома и не смея да усиля повече от средата. Опасявам се че ще ги "издуха", като даже и няма намек за изкривявания

ха ха чакай да има изкривявания когато е надут само до средата -тея зверове отдават повече от мощността която им дават по документи така че те съветвам да не го издуваш до дупка щото амфитон-а са хубави колони и ще е жалко да ги хвърлиш :music -до тук с рекламата- сега цената,ми струва ми се височка сигурно ще ти се наложи да направиш компромис. Aко си решил наистина да го продаваш де B)

EDIT:-с 4 омови колони не ти ли грее бе -е и той е и за 8 ома внимавай че кат нищо ще си издухаш колоните :cry -другото коет се сетих да питам е потенциометъра за усилване на звука на степени ли е (С прещракване) или е плавен???

Ufff shto nqmah edni Radiotehniki S90 da se zainterisovam seriozno, kolkoto do usilvaneto i az se interisuvam dali e na stepeni ili e plavno shtoto imam zainterisovan chovek.

PP: Moga da ti dam suvet da ne si muchish mnogo Amfitonkite (i az sum s takiva) poneje te imat seriozniq defekt che stareqt i se napukvat gumiranite chasti!!

Shte govorq pak s choveka za cenata no mu se vijda malko nanagorno sega, ako obache ne se prodade v skoro vreme sigurno zdelkata shte stane i na tazi cena.

edit: Za vsichki entusiasti moga da vmetna che vseki kanal e izraboten ot 8 dvoiki 150W-atovi tranzistora :)))). V tova chudo ma material za nqkolko usilvatelq :)))

Първо се извинявам на всички, че още няма снимки но дадох апарата на един приятел и още си го чакам. Да усилването и баланса са на степени, а крайното стъпало е с по 8 транзистора на канал (2х4 в паралел) и 4ома колони не могат да го уплашат. Амфитоните са свясни колони и гледам да ги пазя, само веднъж презапоявах жичките на басите. Колкото до цената не се тревожете, ако на тази цена не се намерят желаещи ще я сваля :punk

Първо се извинявам на всички, че още няма снимки но дадох апарата на един приятел и още си го чакам. Да усилването и баланса са на степени, а крайното стъпало е с по 8 транзистора на канал (2х4 в паралел) и 4ома колони не могат да го уплашат. Амфитоните са свясни колони и гледам да ги пазя, само веднъж презапоявах жичките на басите. Колкото до цената не се тревожете, ако на тази цена не се намерят желаещи ще я сваля :punk

Добре аз колко трябвада почакам да ми го бутнеш на 120-130 лв ?

Znachi, za tezi, koito oshte se dvoumjat - ne mislete, a go kupete !!!! Az imam syshtiha, predi 12-13 godini go kupih i ot togava sym mu smenjal samo edin ot tranzistorite. Za tazi cena 130-150lv tova si e napravo dalavera, poluchavate usilvatel klas "A" s realni 2x100Wt. naistina neudobno e, che njama distancionno i raznite mu tam ekstri4ki, no za smetka na tova e MOSHTEN ! :) s nego dynja edni koloni , latvijski, ART Studio 150Wt... Bez signal, usilen na max njama nikakyv shum, koeto samo po sebesi govori za kachestvoto, a bushonite sa mu 8A, a ne 4A kakto e pisal TED .. ili pone na moja sa 8A :) Az lichno ne bih prodal moja .vijdal sym syshtija s vgradeno distancionno :woot no vse pak ne sym chak takyv entusiast :D

• 3 weeks later...

Ето и снимки на усилвателя. Ще добавя само, че според братушките коефициента му на нелинейни изкривявания е 0,0007% :D

Усилвателя наистина ми харесва ако цената падне малко наистина бих го зел просто ся си пестя паричките за процесорче и дъно заштото продавам моите и ште ръгам по хубави иначе наистина цената ми е малко висока.. И все пак Влллиииуууубих СЕ!

Нова и последна цена 130лв.

Ако усилвателя не се продаде на тази цена се сваля от продажба.

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...