TED Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 С голямо прискърбие обявявам продажбата на домашният си усилвател "Одиссей 100У-021". Както вече се досещате той е руски и е от най-тежката категория. Паспортна мощност 2х100Вт на 8ома, при мен работи на руски тонколони "Амфитон 100АС-022" 4ома и не смея да усиля повече от средата. Опасявам се че ще ги "издуха", като даже и няма намек за изкривявания. Усилвателя не е само крайно стъпало, а е пълен усилвател. Има си няколко входа и тонкоректор. Звярът тежи около 15кг и в номинален режим консумира 450Вт (предпазителят на 220V е 4А). Когато го купих лично му смених всички електролитни кондензатори, това си е проблем на руската техника. На външен вид е запазен и скоро ще кача снимки. Причина за продажбата: Оказа се че съм пристрастен към диснационното и таймера за събуждане и пак ще си захраня Амфитон-ите от мини системата. Естествено и финансовата страна не е за пренебрегване Да не пропусна най-важното: Цена 130лв. Който е заинтересуван да ми пише и ще се разберем как да види и чуе усилвателя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Можеш ли да свалиш малкото от цената примерно да го направиш на 120-130 ако можеш и още де хех и все пак искам и да го видя и ако си заслужава ще го взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 при мен работи на руски тонколони "Амфитон 100АС-022" 4ома и не смея да усиля повече от средата. Опасявам се че ще ги "издуха", като даже и няма намек за изкривявания ха ха чакай да има изкривявания когато е надут само до средата -тея зверове отдават повече от мощността която им дават по документи така че те съветвам да не го издуваш до дупка щото амфитон-а са хубави колони и ще е жалко да ги хвърлиш -до тук с рекламата- сега цената,ми струва ми се височка сигурно ще ти се наложи да направиш компромис. Aко си решил наистина да го продаваш де EDIT:-с 4 омови колони не ти ли грее бе -е и той е и за 8 ома внимавай че кат нищо ще си издухаш колоните -другото коет се сетих да питам е потенциометъра за усилване на звука на степени ли е (С прещракване) или е плавен??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
compira Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Ufff shto nqmah edni Radiotehniki S90 da se zainterisovam seriozno, kolkoto do usilvaneto i az se interisuvam dali e na stepeni ili e plavno shtoto imam zainterisovan chovek. PP: Moga da ti dam suvet da ne si muchish mnogo Amfitonkite (i az sum s takiva) poneje te imat seriozniq defekt che stareqt i se napukvat gumiranite chasti!! Shte govorq pak s choveka za cenata no mu se vijda malko nanagorno sega, ako obache ne se prodade v skoro vreme sigurno zdelkata shte stane i na tazi cena. edit: Za vsichki entusiasti moga da vmetna che vseki kanal e izraboten ot 8 dvoiki 150W-atovi tranzistora )). V tova chudo ma material za nqkolko usilvatelq ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 Първо се извинявам на всички, че още няма снимки но дадох апарата на един приятел и още си го чакам. Да усилването и баланса са на степени, а крайното стъпало е с по 8 транзистора на канал (2х4 в паралел) и 4ома колони не могат да го уплашат. Амфитоните са свясни колони и гледам да ги пазя, само веднъж презапоявах жичките на басите. Колкото до цената не се тревожете, ако на тази цена не се намерят желаещи ще я сваля Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Първо се извинявам на всички, че още няма снимки но дадох апарата на един приятел и още си го чакам. Да усилването и баланса са на степени, а крайното стъпало е с по 8 транзистора на канал (2х4 в паралел) и 4ома колони не могат да го уплашат. Амфитоните са свясни колони и гледам да ги пазя, само веднъж презапоявах жичките на басите. Колкото до цената не се тревожете, ако на тази цена не се намерят желаещи ще я сваля <{POST_SNAPBACK}> Добре аз колко трябвада почакам да ми го бутнеш на 120-130 лв ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Znachi, za tezi, koito oshte se dvoumjat - ne mislete, a go kupete !!!! Az imam syshtiha, predi 12-13 godini go kupih i ot togava sym mu smenjal samo edin ot tranzistorite. Za tazi cena 130-150lv tova si e napravo dalavera, poluchavate usilvatel klas "A" s realni 2x100Wt. naistina neudobno e, che njama distancionno i raznite mu tam ekstri4ki, no za smetka na tova e MOSHTEN ! s nego dynja edni koloni , latvijski, ART Studio 150Wt... Bez signal, usilen na max njama nikakyv shum, koeto samo po sebesi govori za kachestvoto, a bushonite sa mu 8A, a ne 4A kakto e pisal TED .. ili pone na moja sa 8A Az lichno ne bih prodal moja .vijdal sym syshtija s vgradeno distancionno no vse pak ne sym chak takyv entusiast Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 Ето и снимки на усилвателя. Ще добавя само, че според братушките коефициента му на нелинейни изкривявания е 0,0007% Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Усилвателя наистина ми харесва ако цената падне малко наистина бих го зел просто ся си пестя паричките за процесорче и дъно заштото продавам моите и ште ръгам по хубави иначе наистина цената ми е малко висока.. И все пак Влллиииуууубих СЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafabenitas Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 ok e Dobre izglejda Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted March 2, 2005 Author Share Posted March 2, 2005 Нова и последна цена 130лв. Ако усилвателя не се продаде на тази цена се сваля от продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted May 10, 2005 Author Share Posted May 10, 2005 За да не събира прах усилвателя отново се продава. Този път цената е 100лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted May 13, 2005 Author Share Posted May 13, 2005 ПРОДАДЕН!!! Затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.