FunLov3 Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Zadraveite imam duno AX6BC na aOpen i me interesuva koe e nai-mo6tnoto cpu koeto moje da mu se bu4ne i do kolko to moje da se overclockne i ako moje nqkakva cena ! MOLQ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Zadraveite imam duno AX6BC na aOpen i me interesuva koe e nai-mo6tnoto cpu koeto moje da mu se bu4ne i do kolko to moje da se overclockne i ako moje nqkakva cena ! MOLQ ! <{POST_SNAPBACK}> # Intel Slot 1 Pentium II/III/Celeron# Slot 1 # 100MHz Всичко си пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Zadraveite imam duno AX6BC na aOpen i me interesuva koe e nai-mo6tnoto cpu koeto moje da mu se bu4ne i do kolko to moje da se overclockne i ako moje nqkakva cena ! MOLQ ! <{POST_SNAPBACK}> Най-мощния процесор който може да се сложи е П3 450 Катмай.Иначе може и Селерон на 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 А да ми препоръчете някакво дъно , което да е около 30/40$ на старо ! На което да се бодват agpx8 VGA и да има поне 2 слота за рам памет ( няма значение каква ) и да може CPU-то да е над 1 гигахерц а AMD или Intel решавате Вие И колко струва най-евтиното дъно за Интел 4/ Амд над 1.5 гигахерца и какво поддържа ?Балгодаря предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Айде моля не се бутайте, няма смисал, ще има постове за всеки желаещ ... И все пак моля помогнете ми !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Gledash cenovata lista na "Most" primerno i si haresvash duno do 60$ sas saotvetnite extri. 60x0.65=39$ (gore-dolu na 65% ot stoinosta si vurvqt neshtata 2 ruka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.