Jump to content
BulForum.com

Шоуто на Слави

golqmhaker

Recommended Posts

Здравейте! Днес гледах предаването на Славито и гледам някъв на мойта възраст. Бил 4 в света по математика. И най много ми наптави впечатление как смяташе годините на хората(кой на каква възраст е).Интересно е, че уцели Годините на Борис Султарийски(22);Професора(забравих му името-35)'Слави-(38) Мисля, че се казваше Хани. Също Слави му даваше задачи и той ги смяташе наум.Е някой гледа ли го, че забравих какъв беше номера със смятането на години. Ако някой е гледал нека каже. Темата не е специално за това! Искам да псуна една нова тема за всичко около шоуто.

Ако някой е гледал да казва.

Аз го гледах, това с годините го знаех от една книга за фокуси :) иначе ако трябва да бада честен ако и аз по цял ден решавам задачи и аз ще смятам като него, ама тоя марзел .... Але ние булгарите сме страшни в всичко само, че не се вазползавме от това

Аз го гледах, това с годините го знаех от една книга за фокуси :) иначе ако трябва да бада честен ако и аз по цял ден решавам задачи и аз ще смятам като него, ама тоя марзел ....  Але ние булгарите сме страшни в всичко само, че не се вазползавме от това

Да, ама можеш ли да ми кажеш как беше?

10х

едно число от 1 до 9 го умножаваш по 9=> Х

годините си ги умножаваш по 10=> У

У-Х=ABC

единиците на годините ти са A+B+C,

a десетиците са A

Надявам се да съм бил ясен :D :P :D

10х

ми значи парво човека трябва да си намисли едно число от 1 до 9 и да го омножи по 9 = Х, после годините си да ги омножи по 10 = У, и след това от У изваждаш Х и при полученото 3-цифрено число сабораш последната цифра с парвите 2.

пример: 321= 32+1=33, 485= 48+5=53

10х

много е лесно

избираш си една цифра от 1 до 9,умножаваш я по 9.умножаваш си годините по 10,от резултата изваждаш другия резултат.отговора се получава като събере6 първите две цифри с третата.

пример:9x9=81,годините ти,пр,23x10=230,230-81=149,14+9=23.това е!

опсссссс някои го написал преди мен!сориииииии

да трия ли?

много е лесно

избираш си една цифра от 1 до 9,умножаваш я по 9.умножаваш си годините по 10,от резултата изваждаш другия резултат.отговора се получава като събере6 първите две цифри с третата.

пример:9x9=81,годините ти,пр,23x10=230,230-81=149,14+9=23.това е!

опсссссс някои го написал преди мен!сориииииии

да трия ли?

НЕ. Сичко е полезно.

Ясно,обаче не мога да разбера защо получавам двуцифрено. Пак се получава колокото съм, ама вижте.

9.9->X =81

12.10->Y=120

120-81=39. 3+9=12 Aма защо е двуцифрено.

Ясно,обаче не мога да разбера защо получавам двуцифрено. Пак се получава колокото съм, ама вижте.

9.9->X  =81

12.10->Y=120

120-81=39. 3+9=12 Aма защо е двуцифрено.

когато пораснеш ще стане трицифрено.

викам да взема да поясна за всички на които им излиза двуцифрено число,да не би да ме тресне сутринта някои мод,че трицифрено число се получава след 19 година.

викам да взема да поясна за всички на които им излиза двуцифрено число,да не би да ме тресне сутринта някои мод,че трицифрено число се получава след 19 година.

Зависи кое число ще вземеш: 5*9=45 18*10=180 180-45=135 След 19 няма значение числото, винаги ще се получи 3-цифрено, но за по-малките числа-има!

Иначе това хлапе беше лудо :wir Много ме изкефи :P

А относно самото предаване....напоследък много рядко е интересно Последно което гледах и ми хареса беше когато му гостуваше онзи човек от Долни Богров с многото животни! Направо нямах думи :wir Много обичам животните и бих се радвала да имам и 1/20 от всичките които има той :love

edit:

С две думи фокусат е само за палнолетни

и за непълнолетни е, но там събираш само двете числа, докато ако е 3-цифрено събираш 1вите две с последното :smile:

• 8 months later...

Какво беше това? :huh:

Аз нищо не разбрах, хванах последните 3-4мин.

Росен Петров е поканил някакъв да се бият, ама защо и кой?

Някой да каже, моля.

Покани Волен Сидеров да се бият на някакъв закрит боксов ринг, защото нещо го е бил убидил публично. Ама какво не разбрах, защото и аз го включих късно. Някой ако знае какво точно е станало, да каже.

Какво беше това? :huh:

Аз нищо не разбрах, хванах последните 3-4мин.

Росен Петров е поканил някакъв да се бият, ама защо и кой?

Някой да каже, моля.

Волен Сидеров, защото нещо го обидил , докато вечерял някъде с приятелката си...като цяло е доста тъпо това...нареждат го в ефир , а нямат смелост да му кажат нищо в лицето , както е направил той.... :rolleyes:

Брей, тоя Роската ходи със Слави да дига, удари 2 шприца и той в гъза и много му порасна рабората... :laughing1: Иска да тукатира възрастен и психично-болен старец :) Тва е подсъдимо ве ей, милиционерчеее :laughing:

Ш ш ш.Тея двамата нещастници да ми говорят за чест и достойнство.Ми ако имаха нямаше само да говорят ами и да действат!!!Или го удряш на място или говориш лично с него как ще се разберете а не като педалче по "телевизора" да му обесняваш как в школата в Симеоново са те направили супер агент на Държавна Сигърност какъвто си и сега.

Ami momchenca ne moje da mu go kaje v liceto zashtoto oniq gei Siderov ima deputatski imunitet i ne moje da go sydehs dori i da te prebie, zashoto mili deca deputatite v bylgariq se mislqt za mnogo otvoreni i shte se radvam da vidq dali toq siderov kato golqm MUJ shte otide da se bie za da moje da mu razmajat naglata mutra. A ako Rosen kaje na Siderov bokluk, Siderov shte go sydi zashtoto Rosen nqma diputatski imunitet, aidi mislete predi da pishite gluposti. Neznam koi e neshtasnik i koi govori za dostoinstvo, no ne vijdam nito edin politik ot BG koito e po dostoen ot Trifonov i Rosen.

Брей, тоя Роската ходи със Слави да дига, удари 2 шприца и той в гъза и много му порасна рабората... :laughing1: Иска да тукатира възрастен и психично-болен старец :) Тва е подсъдимо ве ей, милиционерчеее :laughing:

ключова дума психично-болен. На волен не трябва да му се обръща много внимание, защото наистина нещо не е добре. Росен Петров и той да не се прави на голям, канил го да се бият на ринг :lol: те да не са по на 15 години :music

Мен най-ме кефи да гледам "Шоуто на Слави" в понеделник когато на гости на Слави са артистите.Тогава е най -яко.Тоя Любо Нейков е голям артист.

ключова дума психично-болен. На волен не трябва да му се обръща много внимание, защото наистина нещо не е добре. Росен Петров и той да не се прави на голям, канил го да се бият на ринг :lol: те да не са по на 15 години :music

Не виждам какъв го дири, психично болен човек в парламента. За такива като него има специални места, където е тихичко, има много хора с бели престилки и им дават едни готини хапченца. Откъде накъде ще обижда който и да било тоя нещастник Сидеров. Като е психично боле да ходи да се лекува, не да разваля на хората вечерите и да ги обижда. Простак. Срам и позор за институцията която представлява, а именно българския парламент. И не е само той. Боклуци.

.:: Волен Сидеров се уплаши да защити мъжката си чест ::.

Първия дуел, обявен след 60 години прекъсване в България, между Росен Петров, сценарист на "Шоуто на Слави" и Волен Сидеров, депутат не се състоя поради неявяване на лидера на парламентарната група Атака.

Излежда, че мъжкото на достойнство на депутата е маловажно в сравнение с важните държавни дела. Времето избрано за "дуела" на боксовия ринг в най-големия фитнес и спортен комплекс на Балканите Thе Gym съвпадаше с обедната почивка на Парламента и това не може да служи за оправдание на депутатa. Вместо него се появи неизвестен младеж със спортно телосложение и предложи на сценариста да се бие на мястото на г-н Сидеров.

Росен Петров чака противника си цял час след което напусна ринга

Tо се и очкваше де :laughing:

Не виждам какъв го дири, психично болен човек в парламента. За такива като него има специални места, където е тихичко, има много хора с бели престилки и им дават едни готини хапченца. Откъде накъде ще обижда който и да било тоя нещастник Сидеров. Като е психично боле да ходи да се лекува, не да разваля на хората вечерите и да ги обижда. Простак. Срам и позор за институцията която представлява, а именно българския парламент. И не е само той. Боклуци.

И аз не виждам какъв го дири там, но той е срам не само за парламента, а по-скоро за българските избиратели, които успяха да му повярват, че той е силната ръка, която ще се справи с този проблем (а и много други). Според мен той е само озлобен и всичката му пара излиза в свирката, а се знае, че не свирката движи локомотива напред.

Дали да се обиждаме обаче - аз лично хич не мога да се обидя, каквото и да ми каже някакъв такъв като него. Ами че той си е пациент отвсякъде :D :tongue На пациентите трябва да се гледа със съжаление и съчувствие... и да се връзват, ако много буйстват :P

Аз мисля по доста по-различен начин, но трябва ли да го казвам тук ?

Айде да не обръщаме темата на "За или Против Волен Сидеров"...

Има си тема за политика, предполагам, че ти като модератор го знаеш добре. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...